Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petester #6491 üzenetére
Már megvan.
Kicsit (190 centi környékit) szoktunk venni, mert tavasszal elültetjük a kertben, az meg a földlabdájával is simán elfér hátul kicsit keresztbe fordítva. Lassan fenyőerdőt alapítunk.
Bár ő még csak a 4. lesz, mert 4 éve lakunk itt.
Nekem sosem volt acélos a csomagtérajtó rugója, de mivel rég volt megkenve is, ezért ez kiegyenlíti egymást, és ott áll meg, ahol megállítom.
A nagyobb hidegben (-10 környéki éjjelek után) nálam, amik elő szoktak jönni:
- nem nagyon akar záródni a motorháztető (kiugrik a zárból lecsukás után)
- a kézifék néha kioldja magát, amikor beszálláskor beleütközik kicsit a lábam
Ezeket nyilván némi kopás/deformáció okozza, ami a hidegben "térfogatcsökkent" fém alkatrészek hoznak elő. De bepöccintem a motort, és amíg letakarítom a havat/jeget, addigra kellően nagyon meleg lesz mindenhol, és minden rendesen működik a továbbiakban.Doblemezt még nem szereztem, még az általad adott kontaktot se hívtam fel, nem nagyon volt mostanában időm.
Az a fehér Tribeca nagyon szép, de szentem nem ér 4.8-at sehogy sem. Akkor már 2011-es A4 Allroad 4.4-ért vagy egy 2012-es 2 literes literes XV szintén 4.4-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest