Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
koni016
üzenetére
Volt már itt téma ez a szemüveg akkor olvasgattam jobban utána. Akkor csak USA -ban lehetettet rendesen kapni a saját weboldalukon + amazon. Pár mobil szolgáltató elkezdte árulni utána más országokban telók mellé. A baj igazából az volt, hogy míg kint ~400$(szemcsi)+ ~60$(adapter) amit venni kell még min. addig ugyan ezt EU-ban ~800 € + lehetett venni. Az egészhez voltak Steam Deckhez és hasonlókhoz ajánlott kis Y kábel megoldások (külön kell megvenni) amiknél nem egy "batár" Type-C dock kell a töltéshez használat közben. Ráadásul a Steam Deckhez nem volt hivatalos támogatás (az más, hogy a kép kimegy DP -n + az adapterén át ).
Ha tudtam volna venni 500€ -ért rendes helyről vettem volna akkor hirtelen felindulásból, de nem tudtam.Ami változott azóta. Van SD támogatás és lehet venni alin is ~600 $ a szemcsi meg az alap adapterek átalakítók és még ~50$ a "Y kábel" amivel a visszajelzések alapján is jól működik. Viszont nem mertem innen venni amikor megjelent meg azóta sem. De hogy ez mennyire eredeti akár stb nem néztem utána mint ahogy arra sincs garancia, hogy a vámkezelésnél futni kell e sok + kört vagy sem stb ...
A YT-bon sok videó van SD-s használatról szerintem bár most nem néztem rá, anno amikor foglalkoztam vele is már volt ahol elmondták milyen ajánlottak Y kábelt stb ...
Ha lessz itt olyan aki vesz majd akkor jöhetnek az infók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Napelem
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2