Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Én is Q4-es 512-es sorban állok Steam Deck-ért, májusban adtam le az előrendelést.
Az a kérdésem, hogy csak a 679 Eurot kell fizetni ami ahonlapon van és abban van szállítás. vám. áfa , stb...Nézegetem a Hardveraprót és látom sokan árulják 40-50e FT többért és érdekel ez csak a "haszon" vagy tényleg többet kellett fizetni a Deckért.
PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Akik mostanában vették át a Decket, forintban mennyit kellett fizetniük?
-
-
sirarcheer
senior tag
Valve kicserélte egy újra a törött Steam Decket.
[link]
Ezért kapjuk meg mi később.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Steam Decken tervezem a Resident Evil 2 Remake második végigjátszást Klerrel! Van hozzá, szerintem nagyon jó, szinkron telepítővel. Ezt lehet telepíteni Steam OS-sel? Vagy át kell váltani Desktop módra, ott telepíteni és utána visszalépve Steam OS-re fent lesz.
-
sirarcheer
senior tag
SteamDeck használat 6 hónap után
Néhány érdekesség:
Pro:
- Kényelmesen játszol bárhol a lakásban.
- Nagyon jó ergonómia. Hiába nagy és nehéz, kézben jól használhatóKontra:
- Akksi idő rövid
- Hangos ventilátor
- Offline-ban nem mindig használható. Single player játéknál is kellhet internet az első indításnál.
- Hiába kényelmes, nagy méret miatt (főleg tokkal) nem igazán kényelmes magaddal vinni ha kevés a helyed.
- Játék letöltésekhez be kell kapcsolni a gépet -> Kéne sleep mode letöltés ha be van dugva töltőbe és hálózaton van
- Dokkolás utáni akadások (pletyka lehet emiatt késik a hivatalos dokkoló)
- DRM és AntiCheat játékok nem mindig futnak.
- Beállításokban el lehet veszni, hogy megtaláld a legjobbat
-PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
válasz Cucuska2 #2023 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy este kiválasztasz pár játékot amivel másnap szeretnél játszani és azt kikapcsolt kijelzővel is le tudja tölteni, ha töltőn van és van internet kapcsolata.
Lehet ez csak elején probléma, amíg mindenki meg akar nézni "minden" játékot decken.PSN: sirarcheer
-
sirarcheer
senior tag
Nézegetem a Hardveraprót és megjelentek új hirdetési formák.
Steam Deck 512 Gb + 64 GB
Így aki nem olvassa el a leírást az azt hiszi az 512-est veszi meg, mert "véletlenül" a bővített tárhelyet írják előre.
Azt hittem lejjebb viszik az árat, hogy beindulni látszik a gyártás de tartja a 40-50e Ft plusz.
Kedvenc indoklásom:
beszerzési ár + X% azért az 1 éves várakozásért
-
sirarcheer
senior tag
Szia!
A kijelzők megegyeznek:
Panel: Optically bonded IPS LCD
Resolution: 1280 x 800 pixels (16:10 aspect ratio)
Size: 7 inches diagona
lBrightness: 400 nits
Refresh rate: 60HzA legdrágább modell kap tükröződésgátló maratott üveget ami akkor előny ha kint a napon, vagy máshol de erős fényben, szeretnél játszani, de a tesztek alapján nem jelent akkora különbséget.
Az összehasonlítások a háttértárat emelik ki, mint mérvadó különbséget, sem az üveg, sem a prémium tok, sem a virtuális előnyök (Exkluzív Steam közösségi profilcsomag
Exkluzív virtuálisbillentyűzet-téma) nem indokolják a felárat. A 256-ost a legjobb ár-érték arányú, a 64-es a leglasabb.
Forrás: [link]De sok 64GB tulajdonos van itt a fórumon, Ők tudnak gyakorlati tapasztalatot is adni.
-
sirarcheer
senior tag
512-es 8%-ot ment. 88%-on vagyon. Május 2.
-
sirarcheer
senior tag
válasz SyMbioTe #2331 üzenetére
Itt tudod megnézni. Beállítod melyik típust vetted, melyik régiót és alul a csúszkát át állítva, a dátumot, amikor elő rendelted. Ha elfelejtetted a steam oldalán fent van a pontos dátum. Utána mutat egy grafikont hogy kb mikor kapsz értesítést hogy fizethetsz.
[link][ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
99.93% 512Gb, Május 2
Levél jött.
Paypal ment.
és most várunk.....[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
-
sirarcheer
senior tag
Szia!
Én 12 éves fiamnak tervezem majd néha oda adni.
Steam OSben lehet családi jelszót beállítani, ami reményeim szerint Decken is működni, fog, ezért olyan játékokat lát majd amivel játszhat.Azt nem tudom a ha Desktopra való átlépést lehet-e jelszóval védeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest