- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Steam OS és tökéletesen. Rákeresel biztos lesz több YT találat is rá ha meg akarod nézni. Azért ez volt az első játékom amúgy mert kíváncsi voltam, hogy a bnet launcert jól raktam e fel ezért elindítottam és telepítettem a játékot amit utána meg nyilván ki is próbáltam

Utána meg ott is ragadtam előtte mert teljesen jó volt minden már elsőre is. Azóta meg rengeteget játszottam már vele. Amúgy indításnál kell 1x a kijelzőre tapizni a battle.net indítóban, utána ha használva van bármi a kontroller részből akkor már rögtön felismeri, hogy kontrolleres lesz az irányítás és egy a -t kér a továbblépéshez is a töltőképernyő után, de ha ez elmarad akkor is még egy ok-ra kell bökni. Utána már teljesen jól irányítható a steam által betöltött alap kontroller konfiggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hővezető paszták
- E-book olvasók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Lenovo ideapad T450, 8Gb, 500Gb ssd, Win10 Pro
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2