Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én is megbántam hogy eladtam az előzőt, ezért szereztem egy Oled-et.

-
boost
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én imádom a gépet de már három játék vár a Steam kosárban, hogy legyen időm játszani vele.

- Felvidek
- Hades II
- valami shooter, amit dícsértek
-
d@vee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Persze, fiókot mindig mindenhol tilos.
Egyetértek. Ha meg lehet venni olcsóbban mint steamen, mégis steames kulcsot kapsz tök jó.
De van itt ea playes, uplayes stb...kulcs is.
Egyedül PS-re nem nézek itt kódot, ott elég a Premium előfizu. -
d@vee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nincs semmi gond velük, felesleges fázni az olcsóbb kulcsoktól. Viszont van olyan oldal, ahol fiókokat árulnak nagyon olcsón amin csak x cím van, na azt kerülni kell.
Mióta steamem van, azóta a játékok egy része innen van.
Semmi extra amúgy, bevásárolnak kulcsokból amikor akciós xy országban és árulják úgy tovább. Global verziónál nincs régiókorlát.Szerk.: Allkeyshop-on nézem meg ha érdekel egy játék, olyan mint az árukereső. Kihozza hol a legolcsóbbak és legtöbbhöz kupont is ír.
-
Shade45
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Pl:
- Mark of the ninja
- Cuphead
- Deadlight -
törölt tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Guacamelee! sorozat peldaul
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
-
gaben88
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez de vicces, hogy .exe fájlt kell ide-oda másolgatni.
Lehet kipróbálom, bár nem annyira jó buli 2x ~60GB-ot tárolni Decken.Felvettem egyébként W11-en a Steam kliensbe külsös játékként a WG-s WOT-ot. Innen van esélyem elérni a közösség által használt WOT Deck gomb kiosztásokat? Steam-es verzióhoz láttam párat, hátha van köztük használható és akkor nem nekem kéne 0-ról bekonfigurálnom.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Amellet elköltöttem nem kevés eurót csak hogy meglegyen már meglévő játék Steamen is a deck miatt, 100-at talán nem de 50-nél biztos többet.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Neked melyik a gond?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
én ezt nem érteni, hunglish?
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ismerősen hangzik, de már rég hallottam ezen a vidéken.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chris0000
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
hi. jó kis összeállítás, thx. üdv.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
De örültem volna egy ilyennek anno amikor a jelentős részével futottam a köröket mire meglett a megoldás

-
dzz
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Azt hiszem erre a Disk Write Error-ra van megoldásom. Mind a két rendszeren kell hangolni, SOS-en a UID/GID 1000/1000 és a jogosultságok 1777 a csatolási könyvtárra rekurzívan. A Win-en a pedig regedittel kell a linuxos beállításokat fixálni (pl. tömörítés zstd, stb...). Le szerettem volna ma tesztelni, de eddig úgy állok ahogyan fentebb látható. Illetve most van egy friss Win, előbb a bootolást kell megoldanom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem kell ilyen trükközés a natív Linuxos játékoknál, egyszerűen átkattintod SteamOS alatt a játék beállításainál, hogy használja a SteamPlay-t és máris a Windowsos .exe-t fogja Protonnal futtatni Linux alatt.
-
ripla
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ne légy már ilyen morcos, 1 mondatot nem fogok off-ba tenni.
-
ripla
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Vicces ahogy elbeszélgetsz saját magaddal.

-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jaja, ez Steam Deck (Controller) hiba / bug, egy PS4-es kontrolleren probléma nélkül tudom változtatni dolgokat, és konfigurációkat is gond nélkül lehet betölteni. Bug report már van róla, remélem egyszer javítani is fogják
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Mondjuk maga a játék se ér sokat... Mint régi CoD játékos mondom, a mai CoD játékok multija le van butítva arra, hogy azé a kill aki hátba tudja lőni a másikat. Taktika meg egyebek már rég nincs bennük.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy emlékszem milyen volt anno (xbox360) megtanulni kontrollerrel fps-t játszani. Rémálom. Hetekig tartott, de sikerült. Most megpróbáltam steam deck-en trackpaddel játszani, szintén rémálom. Na de mi van ha hetek alatt ezt is megszoknám, és hatékonyabb lenne mint analóg karral?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Windows-on nyomod?
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Az official deck trailer-t is cserélni "kellet" egy ott felejtett Yuzu miatt

[link] -
dzz
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Mindenképpen leírom.
Tervben van, hogy az Arch rendszert is fogom használni (az enyémen főleg azt, linuxozom amióta az eszem tudom, itthon nem használok windowst több, mint 20 éve), így kicsit be kell lakni, viszont játékos szemszögből nem tudom, hogy mi az amit illene installálni. A lányom játszani fog a géppel, szeretném neki teljesen előkészíteni, hogy zökkenőmentesen használhassa. Mik azok az alkalmazások amiket javasolt feltenni? Gondolok itt bármire ami a steamos-hez kellhet. Valami lutris, meg proton-xyz, meg, meg, meg...
Nem játszom, nem igazán tudom, hogy pontosan mi mire való. -
dzz
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszönöm, holnap érkezik az ssd, a hétvégén megoldom és ránézek ezekre az engedélyekre (bár lehet, hogy a btrfs-t kell hangolni).
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Big Picture-ben próbáltad?
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Legyalultam mindent, ami ezzel a kettővel kapcsolatosan feltelepült, most működik out of the box bármiféle mókulás nélkül, érdekes

#3466 dzz: Ment bármiféle probláma nélkül a SteamOS frissítés, és egyik partíciót se cseszte el. Egyetlen egy dolog van, amire rá kell jönnöm (amikor elsőnek csinálta meg ezt akkor ilyet nem csinált), hogy ha Windows alatt elkezdesz leszedni egy játékot, és SteamOS alatt akarod foyltatni, akkor Disk Write Error-t fog kiírni. De volt olyan is, hogy fullra letöltött / telepített játékra írta ezt, plusz nem mindig megy egy adott játék frissítése sem. Szerintem valami hozzáféréses / engedélyes cucc lesz, de egyenlőre nem tudok rájönni.
-
d@vee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én a 5-ön gondolkodtam, hogy kipróbálom rajta de valószínűleg semennyire sem lehet érvényesülni a PC-s egér+billentyű kombósok ellen egy fps multiplayerben.
-
dzz
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez a megoldás tetszik. Ha jön egy SteamOS update békén is hagyja a partíciókat?
-
hito
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
"Megyek is szarrá kommentelni az ilyen hirdetéseket
"
Sajnos úgyis Te húzod a rövidebbet, majd meglátod 
-
eami
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére

nem is figyeltem hogy Osztihun ennyire elhúzott

-
kovsol
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem is megvan megjelenése óta, de valahogy tökre adja magát a decken, hogy autós játékokat nyomjon rajta az ember a vezérlés miatt így kipróbáltam, és ottragadtam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igen, ha bekapcsolod a SteamPlay-t az egyébként natív Linuxos játéknál, akkor a steam letölti a .exe-t meg ami még kell neki és elindítja protonnal.
Még a deck előtt asztali gépen futottam bele egyszer ilyenbe, hogy a natív verziója egyszerűen nem működött az egyik játéknak senkinél mert valamit elcsesztek a fejlesztői és nem foglalkoztak vele, protonnal meg vígan ment. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez tök jó, mert így nem kell szanaszét particionálni a kártyát. Köszi az infót!

-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez nem rossz fejlemény. És akkor bármelyik rendszerbe belépsz, szabadon telepíthetsz ugyanarra a kártyára?
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Kicsit átvariáltam az egészet. The Phawx csinált egy olyan videót, hogy az SD kártyát btrsf formátumban formázta meg, így a SteamOS és a Windows is látta / tudta használni. Na én ugyan ezt csináltam meg, csak a belső SSD-vel (így ha mindkét OP rendszeren akarok ugyan azzal a játékkal játszani, nem kell kétszer feltenni).
Így osztottam meg az 512GB-os ssd-t:
SteamOS - 64GB tárhely (ez csak a /home)
Windows 10 - 100GB tárhely
Játékok / egyéb - 300GBAztán most már tényleg nem piszkálom, marad így és kész
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Windows update -et ki kell még kapcsolni ehhez a megoldáshoz ?
Deck Wizard -os első hozzászólás
Én annó ez miatt döntöttem úgy, hogy inkább belépek a boot menube és váltok ott.
-
oberschurke
csendes tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Szia. Nekem 4,8mbit el tolt. Sztem az meg 1 mega sincs. Elvileg 10 megaval kene h toltson. Legalabbis pc n annyi. Lehet sokaig fog igy tartani a jatek letoltesek 🤔
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
WOW! Ez nagy segítség, köszi!
Meg most már azt is tudom hogy nem kell nyomva tartani a Volume - és a Power gombokat, elég csak simán megnyomni. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Szerintem sem kéne gond legyen, nem is értem alapból miért nem engedi a telepítő felrakni USB meghajtóra a rendszert.
Lehet nekifutok újra egy friss rendszerrel, de majd csak jövőhéten lesz időm ezzel foglalkozni. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
De ott nem az van, hogy kevesebb magot ismer fel a gép?
-
kovsol
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Fel is dobtam a legújabb proton GE -t, ezzel is elindult gond nélkül. Reméljük más játékoknál is jól szuperál.
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
FSR-t kapcsoltál?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
nagyon bonyolult cserélni és vissza rakni a steam klienst és az egész "op rendszert"? milyen ssd fér bele? van valami konkrét infód esetleg?
vagy valami kompatibilitásra kell figyelni mint pl a PS5 esetén? -
kovsol
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem 61MB/s is összejött.
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Azóta sem változott? Ha Alsónémedin van a cucc, akkor most már remélem tényleg eljut ide holnap. Más nem kocsiba ülök és lemegyek érte.

-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ó igen, most, hogy linkelted, már én is láttam.

-
hito
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem sok, ez még csak a harmadik
Az elsőt eladtam, mert bejött és megrendeltem a gyártótól. De rá pár napra találtam egy új 64GB-osat 190-ért, amit meg azért adtam el, mert a jelenlegi 256GB-ost nagyon olcsón adta a tulaj és gondoltam kis pénzért upgrade-elek 256-osra. A 64-est ugyanannyiért sikerült eladni, mint amennyiért vettem, az elsőn buktam 15eFt-ot. Az 512-es még birizgálja a fantáziám, de a matt kijelző (ami ráadásul élességben elmarad a glossy változattól) nem ér annyit, mint amennyi a difi. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Digital Foundry-nak van egy videója, ahol csináltak ilyen tesztet, felmentek 4k-ig is a felbontással.
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Pont ezt néztem én is kíváncsiságból. Nagyon durva bakker, hogy megy rajta legdurvább grafikán is. Oké, ott az FSR meg 800p, de akkor is.

-
sittes79
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Windows 11
nem szeressük a winfost
-
zkxdn
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
De más kipróbálhatja, aki igen
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Egy pillanatra hihetőnek tűnt
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
A deckennis 1080 medium teszt futott. 800p-ben sokkal gyorsabb mint egy 750Ti vagy 1050 fullHD-ban
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Mint amikor a One X-et hasonlítják a Series S-hez.

-
kovsol
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem 99,15%.
Talán hétfőn én is kapom a levelet. -
Vertigo18
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
ILYET vettem, 29k alatt volt postaköltséggel, csak jókat olvastam róla, ráadásul topik-ajánlott micro sd...
-
JSaN
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Samsung evo 512gb szerintem a legjobb most, amit korabban linkeltem, meg masok is.
En siman ra toltam egypar 40-50 gb-os jatekokat es viszi siman oket. Pl megneztem Resi2 remake, Death stranding, DMC5, es hasonlokat, ugyan olyan gyorsan betolti es futattja mint a belso tarhelyen. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én megnéztem több tesztet a betöltési idő végett, nem láttam akkora különbséget.
-
kovsol
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
100MB/s max amit tud úgyis a foglalat. Írás max telepítéskor számít.
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem egy 512-es kártya lesz benne, szerintem elég lesz. 2-3 játéknál többel úgy se játszom egyszerre.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nejem pont tegnap kérdezte, hogy mi az a csomagom, ami éppen megérkezett, ami vékony és kicsi, majdnem mint egy boríték... és 28ezret fizetett érte.
Hát, a memóriakártya!
Deck még sehol, 96.66%. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Lassan már az 1%-nak is örülni kell.
Tegnap szülinapomra megkaptam a memóriakártyát, szóval most már minden kellék itt van, jöhet az e-mail. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igen, az már részlet kérdés.

(#2307) kovsol: Még mindig nem jött ki a nextgen patch?

-
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Lehet hogy troll.

-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Lehet te nem érted, de akkor te szerencsés vagy. Én úgy rendeltem meg, hogy azt írta 2022 q4 vagy később. Ezzel semmi gond. Most viszont úgy néz ki, lehet q3 közepe, ami nekem nem fér bele. Ha ezt írták volna először, akkor ennek függvényében meg sem rendelem, csak majd később. És nem, nem fogok ezért nélkülözni. Pontos és jól működő pénzügyi terv szerint élek. Ezek alapján az októbertől esedékes fizetésemelésem szerint havonta vehetnék egy deck-et, csak az emelés összegéből. Ha szükség lesz rá, akkor vagy ki tudom dumálni, vagy bukom és valaki hamarabb kapja meg. Ennyi. Azért a világ nem szakad össze.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Unigine tesztjei és a Basemark pl. van natívan mindegyik platformra.
-
chemand
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Utánanéztem a JSAUX rendeléseim vámkezelésének.
2 rendelésem volt tőlük, (a harmadik folyamatban):
1.) Upgraded Docking Station for Steam Deck HB0603 (fizettem $42,50) - ez közvetlenül Kínából jött Magyarországra, NAV igazolás* szerint küldeményérték és szállítási díj összesen 4.435 Ft, melyre 0 Ft vámot és 0 Ft áfát szabtak ki.
2.) Carrying Case for Steam Deck BG0102 (fizettem $29,99) - ez Kínából, Németországon keresztül jött Magyarországra, NAV igazolás* szerint küldeményérték és szállítási díj összesen 4.849,49 Ft, melyre 0 Ft vámot és 1.309 Ft áfát szabtak ki.
*nem a NAV adta az igazolást, hanem a Magyar Posta (de NAV vámkezelésről)
!!! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy aki rendel, az ugyan ezen összegű terheket fogja fizetni. -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Haladunk!

-
chemand
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Sajnos nem emlékszem, de utánanézek. Több rendelésem is közel egy időben érkezett.
-
slima
tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Amíg nem lesz eredeti steam-es dokkoló én addig egy UGREEN 5 az 1-ben hub-nál maradok szerintem. 13 ezer HUF és teszi a dolgát.
Aztán majd meglátjuk hogy a steam dokkoló mit tud majd. -
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ne feledjük, még 27% áfát és a vámügyintézést fizetni kell rá!
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én félreraktam az összeget Revoluton még tavaly júliusban, és abból fizettem. (Bár tény, hogy közben meg külföldre költöztem, és eurót fizetnek nekem, de attól függetlenül az elkülönített eurómat költöttem el.
) -
30z.Samu
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Alapvetően én is így voltam vele, de azért felcsillant a szemem, hogy van remény az előbbi érkezésre.
Bár abból a szempontból jobb is, hogy még nem rendeltem hozzá semmit. Se tokot, se fóliát, se memóriakártyát. -
Gerzsi
tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
miért mondod vissza?
-
vakablak93
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igen, a betöltési időre gondoltam én is, nyilván persze ha az valakit nem zavar akkor tökre rendben van
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Valószínűleg így egyszerűbb, egyféle alaplappal.
-
vakablak93
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Akkor reméljük hogy majd hozza ezt a szintet legalább
.
De én maradni fogok azoknál a játékoknál amik stabil 60-at tudnak, és addig is további őrjítő várakozás
-
vakablak93
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Kössz az infót!
Amúgyis azt terveztem hogy gyári OS-el használom majd szóval érdekel minden vele kapcsolatban, közben meg kiderült az is hogy a játékok amiket szándékozok rajta futtani 1 kivétellel mert az Epices ( de más linux alól valszeg az ismenni fog), mind menni fog gyári rendszerrel...
Várom nagyon ezt a cuccot, az egyedüli amit bánok hogy nem foglaltam hamarabb....
-
pdw_ph
tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
All models use socketed 2230 m.2 modules (not intended for end-user replacement)
-
hszilard666
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Hehe, az aztán szép mutatvány lenne

Mondjuk jah, Linus vízhűtött már számológépet, meg 12" es passzívhűtött macbookot is.

-
kriszpontaz
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Na kíváncsi leszeg a GPU (meg úgy az egész rendszer) számára mennyit fog dobni.
-
zkxdn
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez jó videó arra hogy minimum mit fog tudni. De valamennyivel szerintem jobb lesz a teljesítmény. Nem sokkal, de jobb.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
És valószínűleg az RDNA2 magokkal ennél gyorsabb lesz. Nagyon sok minden fog rajta futni nagyon gyorsan.
-
muszalas
friss újonc
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Csak találgatok.
De a szétszedés mindig a garancia elvesztését jelenti ez nem is kérdés.A ps4 és a one kontrollerekre még évek után se jellemző "normális" használat mellett.
De a wd40 a barátod.
Az x360-asomon legalábis segített. -
vakablak93
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
"Akkor mi értelme lenne a slot-nak ?
"
Hogy megvehesd a legolcsóbbat és az eMMc cseréjével sprórolhass kicsit
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igen, azért ~100 giga szabad hely igényű játékoknál 2x is meg kell gondolom melyiket veszem.
Bár amúgy az "alap rendszert" én is megtartanám Windows mellett. Gondolom opció lesz a dual boot(?).
-
muszalas
friss újonc
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jó döntés, hogy nagyjából némi csilivili-n kívül csak a háttértárban van különbség.
Mert ilyenkor szokott az lenni, hogy az olcsóbb modelben ratyibb a hardver is.
Abszolút úgy tűnik, hogy ez most át lett gondolva alaposan. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem a Game Pass for PC miatt IS kellene. Így inkább a második és a harmadik modellen agyalok. Gondolom nem hülyeség a gondolatmenetem?
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Egy teljes Linux install foglal vagy 10 gigabájtot, bőven elég a 64-es.

Csak neked elővettem a dolgozós laptopomat, és az összes fejlesztői cuccommal együtt (+Wine) és egy teljes rendszervisszaállítás ponttal együtt foglal 27 GB-ot az installom.
-
muszalas
friss újonc
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nálam is az lett a befutó.
A switch is kitűnően el van sd-vel.
Inkabb mellé hajítok meg egy dokkolót is ha lesz.
Ha minden igaz ugyan az az alaplap mindben.
Ha ez így van csont nelkül lehet ssd-t tenni bele.
Es egy 256-os nem 40 ezer mint a két cucc árkülönbség.
Tuti, hogy lesznek konzolszervizek ahol meg is csinálják ha nem akarsz szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lehet kipróbálom, bár nem annyira jó buli 2x ~60GB-ot tárolni Decken.

Cucuska2