Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Have fun mindenkinek!

Resident Evil 2 volt az első, amit el is kezdtem végigjátszani rajta. Végigjátszottam már kétszer is igazából, de a magyar szinkron miatt elkezdtem harmadjára is. A memóriakártya végett most szünetel, addig külső meghajtón nyúzom a Windows-t, Rendeltem egy 3.1-es házat az SSD-nek, annak már jobbnak kéne lennie.
Amiket tegnap próbáltam Windows alatt az a Forza Horizon 5, Forza Motorsport 7 és a Grounded. A FH5 úgy döntött, hogy nem akar együttműködni Velem, Turn10 intro után sötét képernyő fogad, majd ha megjön a gyorsabb HDD ház lehet teszek vele még egy próbát. Forza Motorsport 7 High beállítás mellett konstans 60fps, ultra beállítások mellett 35-40. Biztos lehetne szórakozni a beállítással hogy valahol a kettő között legyen, de őszintén szólva nem hiszem hogy sok értelme lenne 7"-on ezzel szórakozni, szóval jó a High.
Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (4)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512 (2)
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.
Cucuska2