Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

válasz mobal #3325 üzenetére

Have fun mindenkinek! :C

Resident Evil 2 volt az első, amit el is kezdtem végigjátszani rajta. Végigjátszottam már kétszer is igazából, de a magyar szinkron miatt elkezdtem harmadjára is. A memóriakártya végett most szünetel, addig külső meghajtón nyúzom a Windows-t, Rendeltem egy 3.1-es házat az SSD-nek, annak már jobbnak kéne lennie.

Amiket tegnap próbáltam Windows alatt az a Forza Horizon 5, Forza Motorsport 7 és a Grounded. A FH5 úgy döntött, hogy nem akar együttműködni Velem, Turn10 intro után sötét képernyő fogad, majd ha megjön a gyorsabb HDD ház lehet teszek vele még egy próbát. Forza Motorsport 7 High beállítás mellett konstans 60fps, ultra beállítások mellett 35-40. Biztos lehetne szórakozni a beállítással hogy valahol a kettő között legyen, de őszintén szólva nem hiszem hogy sok értelme lenne 7"-on ezzel szórakozni, szóval jó a High. :D Next stop is Grounded. Alapvetően High beállítással is tök jól menne, viszont valamiért néha gondol egyet és sötét képernyővel lezárja a történetet, Medium beállítás mellett nincs gond, bár sok különbséget nem is láttam a kettő között. Biztos van, mert próbálgattam Epic és Medium között és azért az előbbinél röcögött a játék, pontos FPS-t nem tudok mondani, mert nem tettem még fel neki programot. Szóval szerintem 7"-on annyira nem is érdemes emberkedni a max beállítással, mert egyrészt nem erre lett kitalálva a gép (bár impresszív, hogy tudja itt-ott), másrészt 7"-on nem tudom, hogy az ember észrevesz-e bármilyen különbséget mondjuk egy Ultra és egy High beállítás között.

Új hozzászólás Aktív témák