Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
Az előrendelésre gondolsz? Vagy már konkrétan a mostani megjelenésre és rendelésre?
Mert, ha az előrendelésre ott tényleg az első percekben kellett, ahogy külföldi fórumokat is nézem, ahhoz hogy q1-be kerülj, sőt hogy még azon belül is az első szórásba. Magam se tudom, hogy sikerült, folyamatosan hibát dobott, sőt még limitet is, de kosárba került elég gyorsan, utána pedig én megállás nélkül frissítettem és próbálgattam, egyszer csak pedig írta, hogy már megvettem.
Ha a mostani megrendelésre gondolsz, és arról nem kaptál mailt, hogy a gls-nél van, akkor nézd meg a támogatásban a vásárlásaidat, és ott a decket, ott írja, hogy jelenleg mi a státusz, nekem is előbb jelent meg ott, a követési kód, minthogy mailt kaptam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2