Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Távol állok a sólyomszemtől, plusz számomra alapból minden grafika max öt percig csúnya, azután megszokom, de a videóban azért ez a minőség szemet szúrt. Ne értsd félre, ez nem panasz, csak meglepődtem, mert a videók alapján jobbra emlékeztem, de valószínűleg összemostam a zombei által említett másik két résszel.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
A ProtonDB alapján még mindig bajos az EA launcher miatt.
-
válasz
peternac
üzenetére
Hali! Akciót még csak bizonyos LCD modellekre láttam, bár mostanában mintha már azok is kikoptak volna, igaz, amióta megvettem, nem is nézegetem annyira. Nem vettem észre, hogy lenne bármilyen minta, ami alapján be lehetne lőni, hogy mikor lesz újra refurbished.
A használtat kérdéshez nem tudok hozzászólni, de biztos van, aki tudja. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Sose szerettem se a Fifát, se bármely más sportjátékot, de unokatesómnál játszottam anno a magyar szinkronos verziókkal, és az iszonyatosan tetszett.
Amúgy én csak azokat szoktam sportjátéknak venni, ami törekszik a realizmusra, így számomra a THPS széria eléggé kiesik ebből a kosárból.
A 2-vel sokat nyomtam anno, de sose voltam jó benne. -
Na, úgy néz ki, hogy csak a Hollow Knight a problémás nálam a tévén. Nem csak Decken panaszkodnak az emberek arra, hogy a Hz-et nem tudják átállítani, hanem asztali configon is. Ini fájlt kellene átírni, de annyira nem érdekel, hogy meg is csináljam.

Kipróbáltam emelett a tévén a Need For Speed Underground 2-t, és tökéletesen ment, úgyhogy úgy néz ki, hogy nincs gond a dokkolós set up-ommal, szimplán csak olyan játékkal próbáltam, ami nem volt szerencsés. -
Köszi a tippeket, délután megpróbálom újra. Egyébként azért nem reagáltam, mert esélyem sem volt fórumozni vagy időt szakítani a játékra azóta.

-
Sziasztok!
Van egy ilyen Axagon USB-C hubom, amivel ha a Decket a tévémre kötöm, fura a kép. Nem folyamatos, kicsit szaggat a kép, de nem alacsony FPS-ről van szó, hanem talán az angol "jittering" szó írja le a legjobban. A tévé egy sima 4K-s LG (UJ634V - 7 éve vettem 150k körül), és egy high speed HDMI kábellel van összekötve. Két játékot próbáltunk ki, a Call of Juares Gunslingert és a Hollow Knightot. Az előbbivel először játszottunk, a Hollow Knightot viszont naponta nyomom, tudom, hogy nem így kellene futnia.
A Hollow Knight menüjében a felbontás mellett a 120Hz szerepelt, ezt próbáltam 60-ra tenni, de sehogy sem sikerült, mert hiába állítottam át, minden alkalommal, amikor kiléptem a beállításokból, visszarakta 120Hz-re. Ez azért fura, mert a többi grafikai beállítást tudtam módosítani gond nélkül, csak a felbontást és a Hz-t nem.
Szerintetek mi lehet a gond? A dokkolónak használt HUB kevés ehhez? Elsődlegesen arra a számítógépemhez használom, csak azért próbáltam ki a tévére kötést, mert épp nálam volt, egyébként tervezek egy normális dokkolót venni a Deckhez. Esetleg az, hogy a Deck 120 Hz-es képet küldött ki, de a kábel nem tudja azt átvinni? Vagy a tévé, ami szintén csak 60Hz-t tud? Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, gondoltam hátha valaki más már belefutott ilyesmibe.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nem esett le, hogy a tápegység és a töltő ugyanaz.
-
-
Köszi, pont az ilyenekre voltam kíváncsi. Akkor nem szívatom magam és koncentrálok a Steamre.
Alapból egyébként arról van szó, hogy nagyon fontos számomra a játékok hosszú távú megőrzése (konzolon ezért lemezezek/kártyázok), és a GOG ebben felhasználó barátabb, már csak a DRM mentesség miatt is. Úgyhogy amit nagyon meg akarok őrizni a jövőre nézve, azok úgyis olyan játékok, amiket régen szerettem, azaz most már fillérekért mennek.
-
Leendő tulajként kérdezem, hogy van különbség a játékok futási teljesítményében annak függvényében, hogy honnan vásároltam? Olyasmire gondolok, hogy pl. rosszabbul fut-e a Baldur's Gate 3, ha a GOG-on veszem meg, mintha a Steamen keresztül tenném?
-
Sziasztok!
Még csak szemezek a Steam Deckkel, mert van egy viszonylag nagy Steam (plusz egyéb kliens) játék könyvtáram, viszont elsődlegesen konzolon játszom, és a Macen is alig fut valami. Switchesként azonban tetszik a Deck koncepciója, azonban kicsit túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. A thermal throttling mennyire probléma rajta? Mondjuk az bíztató, hogy túl sok panaszt nem láttam erre vonatkozólag, de inkább kérdezek, mintsem pofára essek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- HP Omen
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5: i5-1335U/8GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Thinkpad P14s GEN 5 14.5" 2.5K Touch Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB SSD Len Gar 2028.08
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! Magyarországi! 8GB/256GB SSD, Akkumlátor 88% Fulldoboz!
- Gigabyte Aero 17 XE5 - RTX 3070 ti, 32 gb DDR5 ram, I7 12700h, 4K UHD kijelző, 1024+512 Gb M2 SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi, rá is repültem egy 512-esre.