Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Sajnos időm és energiám sincs már kihasználni a decket, így meg szeretnék tőle válni.
Mielőtt feladnám a hirdetést, lenne két kérdésem, szerintetek mennyit érhet így a (csomagban), illetve valakit érdekelne-e?
Gyári 512gb-os lcd
Amim van hozzá:
-a kijelzőn egy üvegfólia +1 bontatlan.
-fekete szilikon védő grip
-jsaux átlátszó zöld hátlap (ami fém a hűtő fölött)
-gyári hátlap is nyilván megvan
-joy-okon védő "gombák"
-jsaux dokkolóÉn 140-150-re tippelném, szerintetek?
-
c64fanhun
tag
Valaki emulátorral Gran Turismo 6-ot működésre tudta bírni? Mármint stabil 30fps pluszra. Bármit állítgattam 12-26 fps lett a max, játszhatatlan...
-
c64fanhun
tag
Valaki itt szokott Forza Horizon 4-gyel játszani lcd decken? Sokat szórakoztam a tdp-vel, lockoltam az fps-t 45-re, a játékbeállításokon belül low-medium-high grafikával, és szinte ugyan az a helyzet. Ha az fps lockot kikacsolom, akkor ilyen 50+ van, de sokszor laggol, leesik akár 30 alá is.
Mit lehetne tenni? -
c64fanhun
tag
Mennyire szórakoztatok az undervolttal? Most nem a tweaks programokra/firmwarekre gondolok, hanem a sima bios beállításokra, lehet cpu, gpu, illetve a soc voltage-ot állítani. Van értelme rendesen?
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Nem rég tettem szert egy gyárilag 512-es lcd-s deckre. Eddig nagyon tettszik, vannak furcsaságok, de zseni egy cucc. Kérdésem az lenne hogy van bármi értelme egy külső hűtőnek, illetve tudnátok ajánlani egy olyat aminek az ára is értelmes?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2