Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nathan0909
csendes tag
Lassan befejezem az 1. részt. Kedvencem lett ez a játék. Kis szünet kell még a folytatáshoz. Háromszor sikerült (jó értelemben) úgy arcon csapniuk az alkotóknak, hogy még azokat heverem ki éppen. (Szívesen leírnám, csak nem tudom hogy kell itt a spoilert eltakarni.
)
Remélem szuper lesz ez a Silksong is. Trailerek alapján tetszetős. -
Nathan0909
csendes tag
Ennél jobb időzítéssel nem tudtam volna elkezdeni a Hollow Knightot. Szeptemberben megjelenik a 2. rész.
(Bár lehet megvárom a magyarítást, úgyhogy még rá is érek az 1-gyel pepecselni.)Akciós a libás játék is, azon meg lassan egy éve mosolygok, amikor látom. Ez most az én deck idényem. Rendesen ki van használva a masina. Imádom.
-
Nathan0909
csendes tag
Hollow Knight: Ez a játék egy igazi kincs. A Planet of Lana után félve kezdtem el, de teljesen lenyűgözött. A megjelenítés, a zene, a karakterek, a monológok (magyarítás), a stílus. Vannak izzasztó részek, és lehetne több is abból a nyüves padból (mentési pont)
. Deckre szuper választás. Remélem megjelenik egyszer a folytatása is.Beszereztem a Tony Hawk 3+4-et is. Annak idején még Ps1-en játszottam, a 3 és a 4 különösen butított volt már a pc verzióhoz képest. Konkrétan minden pálya új nekem ebben a remasteredben. Szépen fut a decken.
(Mandragóra várj még egy kicsit.
) -
Nathan0909
csendes tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Ááá, dejó hogy írtad (Heart of Darkness). Imádtam azt a játékot. Rendesen féltem azoktól a sötét lényektől. Kiabálva játszottuk végig haverokkal anno.
A Mandragora folytatódik nálam + beszereztem a Hollow knight-ot, és amint jön egy fizu: Tony Hawk 3+4
-
Nathan0909
csendes tag
Planet of Lana: Inside Star wars köntösben. Szuper megjelenítés, lenyűgöző zenével. Váratlan szépség nekem.
(Remélem megmarad a fórum.
) -
Nathan0909
csendes tag
Az én pc-m elég lenne még egy jedi survivor-re (RX580-nal még éppen eldöcögne), de két gyerkőc mellett nálam is sorozatos, seed-elős pc lett belőle sajna. A fallen order deckes küszködése után mindenképp pc-n fogom játszani a survivort. A tavaszi vásáron most akciós, csak az a baj, hogy az eddigi játékaimmal sem állok sehogy. Ráadásul az Uncharted is akciós (azt már viszont decken nyomnám), vagyok bajban.

Én is szeretek az Oleden nagyobb nevekkel játszani, de azt azért én is látom, hogy a megjelenés olykor "megmosolyogtató" (pl. Detroit, vagy Hogwarts Legacy), nekem viszont teljes mértékben élvezhető.
-
Nathan0909
csendes tag
válasz
consono
üzenetére
Akkor a fifát meg sem merem említeni. 🤭 (Szeretem, de a TH2 az különlegesebb.) Nálam ez színtiszta nosztalgia: visszatekintés a gondtalan gyerekkorba.
Szombaton kerózás vagy focizás (a suli udvarára bemászva, mert ott volt jó pálya). Amikor elzavart a portás, jöhetett a Heroes III. hajnalig cimboránál. Vasárnap kis családi program után meg TH2 a PS-en. Hangulatos pályák, mégjobb zenékkel. Német felirattal, tizen évesen kihívás volt az összes missiont megcsinálni.
A 2 az etalon nekem is, de jó volt megismerni az első részt is a remasterednek köszönhetően, ezért várom nagyon a 3+4-et is. 😊
-
Nathan0909
csendes tag
Tony Hawk's pro skater 3+4 (remastered): megjelenés: július 11.
Legyen jó deckre is! 🙏🙏🙏 -
Nathan0909
csendes tag
Mi ez a 60 Gb frissítés a Hogwarts Legacy-nél? 🙄 Kicserélik az egész játékot? 😃 Még anno a ps4-es játékokkal jártam így, hogy amikor kis időm lett volna játszani, akkor jött egy halom frissítés.
-
Nathan0909
csendes tag
Szeretnék játszani kicsit a Jedi Fallen-nel, és nem ismeri fel a Steam deck irányítását, csak a billentyűzetet egér irányítást mutatja. 😔😔 Valaki segít nekem ennek a megoldásában?🙄
-
Nathan0909
csendes tag
Büszke vagyok magamra, hogy erős voltam, és csak a Hogwart Legacyt vettem meg a nagy akció-esőben. Sajnos ritkán tudom elővenni a masinámat, ezért éppen elég lesz nekem egy ideig a Roxfort. (Szemeztem én is a Stray-jel, nem beszélve a Cyberpunk-ról, de kibírtam... 😄)
A könnyem kicsordul, hogy ezt a játékot is handheld módban és magyarul(!) csodálhatom.
Búék mindenkinek! 🥳
-
Nathan0909
csendes tag
Olvasva a mostani kommenteket: szerencsésnek érzem magam, hogy nem zavar sem a kevés fps, sem a venti hangja. (Boldog tudatlanság, de igénytelen nem vagyok...) Számomra új infó, hogy az Oledek közt gyengusz a Deck kijelzője. Ez sem zavar, sőt imádom. Öregszem, beérem ezzel.☺️
Javaslok nektek is egy jó módszert: Az ágyban fekve (2 párnával) tokot a hasra - rá a deck (töltő a közelben) - és hadd szóljon. Mad Max-nél már csak egy trófea kell, de már kezdem a Batman Arkham Knightot is. + Itorah - Prince of Persia - Greak Memories of Azur. -
Nathan0909
csendes tag
Béna kérdések helyett most én is megosztanám az élményeimet ezzel a fantasztikus szerkentyűvel kapcsolatban.
Volt nekem Ps vitám és Switchem is - és szerettem azokat is - de amit ez a masina nyújt, az fenomenális. A sok-sok platformer game mellett magyar nyelven játszok a Batman-nel, Jedi Fallennel, Mad Max-szel (imádom!), aztán egy kis nosztalgia Tony Hawk 2, és utazáshoz Heores 3 (könnyű irányítással!).
A steam és az epic könyvtáramban összegyűlt néhány játék (hála a frenetikus akcióknak), ami szerencsére még vár. Újra meghozta a kedvem a gémeléshez még felnőtt fejjel is.
-
Nathan0909
csendes tag
Sziasztok!
Van itt debreceni Steam Deck mester, aki segítene nekem személyesen megfelelően beállítani a Jedi Survivort? Aki tudna segíteni, nyugodtan írjon privátban.
Még két béna kérdés: Heroes 7 és Mortal kombat 11 esélytelen Steam Decken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
(Bár lehet megvárom a magyarítást, úgyhogy még rá is érek az 1-gyel pepecselni.)
. Deckre szuper választás. Remélem megjelenik egyszer a folytatása is.
)
Cucuska2