Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Ez így első ránézésre tetszik. Kérdés, hogy így évek után is eltávolítható normálisan?
Nekem az a bajom az ilyen olcsó Temu/AliExpress tokokkal és egyéb megoldásokkal, hogy mállanak. LG Magic Remote TV kapcsolóra vettem tokot, 2 év után leszedtem, olyan ragacsos nyomot hagyott maga után a kapcsolón, hogy tökéletesen azóta se tudtam letakarítani.
-
Peat;)
veterán
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Meg a ventihang. Én pl csak 12w-on használom lcdt, így vesztek teljesítményt. De ettől még nekem nem éri meg váltani, akksi idő nem érint mert max egy órám van deckezni egyhuzamban és a szebb kijelző meg nálam a +10% teljesítmény nem ér 100e plusz pénzt. Lcdről keveseknek kifizetődő a váltás.
Újonnan viszont felújított oledet vennék, az jó deal!
-
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Jelentem sikerült a művelet.

Clonezillával leklónoztam a 64G-s belső tárhelyet, a kész image-ből meg feltettem az új deckre az adatokat.
Egyből már a custom introval bootolt be, ott már sejtettem hogy jó lesz. Akkor kiiírta, hogy az OLED miatt még egy pár perces firmware frissítést csinált, de utána minden úgy volt, ahogy az eredeti decken. Annyi, hogy a saját controller layout-okat kell újra betölteni neki, de mivel azokat amúgyis elmentem mindig, így csak pár gombnyomás és az is kész.
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Megnéztem, az asztali módban a power Managemet - Energy Saving menüben, a "Screen Energy Saving" - Switch of after x min. Ezt mondjuk 1 percre állítva, egyszerüen kikapcsol a képernyő 1 perc után, a letöltés pedig fut tovább.
Emellett érdemes lehet a "suspend session"-t kikapcsolni.Ez csak az asztali módra érvényes.
-
Peaceliker
addikt
-
30z.Samu
titán
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Nem, Switch-ből továbbra is egy V1-et nyúzok.
Ha még meglett volna az LCD-s Deck-em, akkor gondolom én sem váltottam volna OLED-re. Azt hiszem valaki itt írta korábban hogy a Switch OLED kijelzőjétől nincs baja a szemének, de a Deck-é bántja. Én most arra jutottam hogy 60Hz-n használva kényelmesebb a szemnek az OLED használata. De ez persze szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én kábelkötegelő végét dugtam be alá és úgy tudtam leszedni.
Ha még meglett volna az LCD-s Deck-em, akkor gondolom én sem váltottam volna OLED-re. Azt hiszem valaki itt írta korábban hogy a Switch OLED kijelzőjétől nincs baja a szemének, de a Deck-é bántja. Én most arra jutottam hogy 60Hz-n használva kényelmesebb a szemnek az OLED használata. De ez persze szubjektív.
Cucuska2