Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Ez így első ránézésre tetszik. Kérdés, hogy így évek után is eltávolítható normálisan?
Nekem az a bajom az ilyen olcsó Temu/AliExpress tokokkal és egyéb megoldásokkal, hogy mállanak. LG Magic Remote TV kapcsolóra vettem tokot, 2 év után leszedtem, olyan ragacsos nyomot hagyott maga után a kapcsolón, hogy tökéletesen azóta se tudtam letakarítani.
-
Peat;)
veterán
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Meg a ventihang. Én pl csak 12w-on használom lcdt, így vesztek teljesítményt. De ettől még nekem nem éri meg váltani, akksi idő nem érint mert max egy órám van deckezni egyhuzamban és a szebb kijelző meg nálam a +10% teljesítmény nem ér 100e plusz pénzt. Lcdről keveseknek kifizetődő a váltás.
Újonnan viszont felújított oledet vennék, az jó deal!
-
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Jelentem sikerült a művelet.

Clonezillával leklónoztam a 64G-s belső tárhelyet, a kész image-ből meg feltettem az új deckre az adatokat.
Egyből már a custom introval bootolt be, ott már sejtettem hogy jó lesz. Akkor kiiírta, hogy az OLED miatt még egy pár perces firmware frissítést csinált, de utána minden úgy volt, ahogy az eredeti decken. Annyi, hogy a saját controller layout-okat kell újra betölteni neki, de mivel azokat amúgyis elmentem mindig, így csak pár gombnyomás és az is kész.
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Megnéztem, az asztali módban a power Managemet - Energy Saving menüben, a "Screen Energy Saving" - Switch of after x min. Ezt mondjuk 1 percre állítva, egyszerüen kikapcsol a képernyő 1 perc után, a letöltés pedig fut tovább.
Emellett érdemes lehet a "suspend session"-t kikapcsolni.Ez csak az asztali módra érvényes.
-
Peaceliker
addikt
-
30z.Samu
titán
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Nem, Switch-ből továbbra is egy V1-et nyúzok.
Ha még meglett volna az LCD-s Deck-em, akkor gondolom én sem váltottam volna OLED-re. Azt hiszem valaki itt írta korábban hogy a Switch OLED kijelzőjétől nincs baja a szemének, de a Deck-é bántja. Én most arra jutottam hogy 60Hz-n használva kényelmesebb a szemnek az OLED használata. De ez persze szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én kábelkötegelő végét dugtam be alá és úgy tudtam leszedni.
Ha még meglett volna az LCD-s Deck-em, akkor gondolom én sem váltottam volna OLED-re. Azt hiszem valaki itt írta korábban hogy a Switch OLED kijelzőjétől nincs baja a szemének, de a Deck-é bántja. Én most arra jutottam hogy 60Hz-n használva kényelmesebb a szemnek az OLED használata. De ez persze szubjektív.
Cucuska2