Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobipeti
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát nekem ezek a számok nem nagyon jönnek ki mint a videóba, de olyan 30 környéke megvan és jól néz ki. Ekkora különbség lenne az oled meg a lcd között, vagy ügyesen vágták a videót, mert nekem nagy tereknél (ebben a játékban az van sok) leesik 30 alá gyakran, 50 környékét meg nem is látok

-
kobipeti
aktív tag
Gyorsan megnéztem, nekem 8 naptári nap volt nyáron, uborkaszezonban. GLS rendszerüzenet után 5 nap alatt ért ide. Mindenkinek kitartást megérni várni

-
kobipeti
aktív tag
Hibáztam, a video címe alapján az egy deck amin fut 60fps-sel, nem a leírásban szereplő asztali config. Akkor elvileg futtatható, a videoót elnézve az otthoni switchel összehasonlítva, a Switch mozgások simábbak, az átvezető videók simábbak, jóval konzisztensebb az élmény. A jogi részhez nem értek továbbra sem, hogy milyen feltételekkel mehet az emuláció.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
vidaila
üzenetére
Egyelőre nincs, egy video pont jött velem szembe, rtx 4070 és ryzen 7 5900-al sikerült stabil 60FPS-et kicsikarni, de megnézve ez is messze elmarad a switch élménytől, gyermekemnek van egy oled. A jogi dolgokról nem is beszélve. Egy switch lighttal jobban jársz
Super Mario Bros Wonder stabilize 60FPS Mod | Steam Deck | yuzu | - YouTube
-
kobipeti
aktív tag
Nekem ez vált be legjobban kontroller beállításra: GitHub - Valkirie/HandheldCompanion: ControllerService
-
kobipeti
aktív tag
Helló! Szőremtén csatlakozik, de tud valaki megoldást arra, hogy XBOX gampass játékokat hogyan tudok telepíteni (nem cloudgaming) natívan Steam OS alá. Windows alatt a controller nem akar a Forza 4-5 tel működni, minden egyébb játék fut rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2