Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Meh,biztos csak nekem újdonság az ilyesmi,de néha érdemes szétnézni a tárgytárolókban.
Team Fortress 2 részlegbe pillantva szembesültem vele,hogy több genuine minőségű tárgy került hozzám az utóbbi hetek/hónapok során,pl -> Genuine Die Regime-Panzerung ami Wolfenstein Steam preorder mellé járt elvileg,de úgy tűnik, utólag? kulcsot aktiválók is megkapták.Találtam még pár kalapot (pl Gunpointért is járt) összesen olyan 4-5 euró értékben mennek ezek a dolgok a piacon.
(Egyben megoldódni látszik,miért kaptam random friend inviteokat teljesen ismeretlenektől
) -
sittes79
addikt
Hi,
Valaki kínából betámadta a steam fiókomat, hogy tudom megváltoztatni a jelszót illetve mi a legbiztonságosabb megoldás a védelemre?
Köszi
-
maross
nagyúr
Csak en nem latom/hianyolom a napi dealt?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Darth-anyán
üzenetére
nem volt frankó, utálom amikor ilyenhez kell folyamodni
-
DeFranco
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Nem az a baj, hanem az, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélsz mindenről minden fronton, és ez már kezd k.vára mindenki agyára menni. Teljesen alaptalan valóságokat csak főnevek szintjén tartalmazó baromságokkal tömöd itt mindenki fejét kéretlenül, és az egy dolog, hogy tök hiteltelen, de mellette baromira irritáló is. Mérgezed itt a légkört mindenkinek mikor senki sem kért rá, és cseszed el még azt a kis hangulatot is, ami az emberben marad amikor szórakozni, kikapcsolódni jön ide.
Légy oly kedves és menj máshova a világra hányni a frusztrációt ami benned van a vélt vagy valós sérelmeid miatt.
(a miheztartás végett 34 éves bérből és fizetésből élő családos ember vagyok a farok rosszabbik végén még mielőtt kitalálod, hogy nem tudom hol lakik a magyarok Istene)
gondolom ollie ezt törölni fogja, és érik miatta egy ban is de k.vára nem érdekel már, nem értesz sem a szép sem a durva szóból és eléggé tele van a hócipő itt már mindenkinél emiatt.
-
Ryder62
őstag
Kis közvélemény kutatás ami egy készülő játékkal kapcsolatos. Köszi ha kitöltöd, kb 1 perc.
-
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Steam ügyben nem vagyok túlságosan járatos, bocsássátok meg, ha túlságosan triviális a kérdés:
Telepítésnél valószínűleg benéztem az útvonalat, ezért "sikerült" a 25GB-os Thief-et a rendszerpartícióra telepíteni az adatpartíció helyett (mindkét partíciót ismeri a Steam, van ott kreálva Steam-játék mappa).
A kérdés annyi, lenne, hogyan tudom a legkevesebb bohóckodással áthelyezni a játékot a rendszer partícióról az adat partícióra?
üdv
J. -
-
eami
Topikgazda
válasz
cskamacska
üzenetére
mert a vámot lefelejtetted
de ha minden jól megy akkor jövő karácsonyra megszűnnek ezek az extra díjak és olyan lesz USAból rendelni, mintha EU más országából rendelnénk 
-
-
Maradjunk annyiban hogy naponta követtem a dolgokat és a L Simon László nyilatkozott ilyeneket hogy a külföldi de interneten itt is elérhető cégeket a magyar költségvetés javitásába szintén bekarják vonni. EWz elég hülye szöveg de szerintem nem kell hozzá professzornak lenni hogy tudd mit takar..Tisztában vagyok vele hogy most még máshogy szól a passzus de már harmadjára módosították.. Azért mondom itt bármi lehet, facebook amúgy is csípi a szemüket mint ahogy az rtl is csípte. Mennek itt az adok kapok színtű dolgok én nem lennék meglepve ha az itthoni internet ilyen kína szintűbe menne át. Ami nem tetszik nekik azt letiltják.
-
eami
Topikgazda
válasz
djculture
üzenetére
ollie jól mondja, kevered a dolgokat. A reklámos dolog amúgy magyar változás. De EU szinten ugyancsak változtattak, ami alapján kötelező lesz mindig abban az országban adózni, ahol a szolgáltatást nyújtja a cég. Azaz a luxemburgi 15% áfa helyett hamarosan 27% áfát raknak majd rá (esetünkben). Az majd a steamen múlik hogy a jelenlegi bruttó árakat tarja e és benyeli a veszteséget, vagy az EU kedvéért átalakítja a jelenlegi régiós árazást.
-
-
facebook google stb azt tervezik/tervezték hogy minden szolgáltató amik itthonra is szolgáltatnak a reklámok után itthon reklám adót fognak fizetni. Ha nem akkor korlátozzák az elérést mint a külföldi fogadási cégek honlapjainál is.... Már a technológia megvan rá tiltogatások 1 hete kezdődtek, úgyhogy nem lenne meglepő egyéb hülyeségek is rendeletbe foglalása sem..
-
-
sagem
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Már volt róla szó jó pár nappal ezelőtt
A lényeg: bulvár/blikk szintű hír, amit a bulvár/blikk szintű gamer portálok szépen át is vettek..hát hiába, a kattintás szám nagy úr
Tehát: egy azaz egy db szolgáltató felhasználóinál volt gond, ott is csak egy hiba miatt = nincs NAV vs STEAM

Az viszont szomorú, hogy az Index nyomán a PcGuru/Gamestar is átveszi ezt a baromságot..azért egy bizonyos szintet illene tartani

Az meg külön tetszik, hogy úgy van beállítva az egész mint egy komoly "oknyomozás"

-
ledgeri
nagyúr
-
EmptyParadox
senior tag
Én az Air nevezetű skint használom. Nekem bejött, ajánlom.

-
htc07
addikt
Pont pár hete (talán múlt héten) dobtam fel a témát, hogy ki milyen skint használ, akkor kaptam meg a pixelvision-t javaslatként. Próbáljátok ki ha nem tetszik a gyári skin, nekem nagyon beadta így ~8 évnyi stock skin után.

-
ayo
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
ez a kék átmenet sztem is gyenge. a nagy ablaknál felül pl zavaró + a menükben se a legszebb, de majd gondolom ez egy folyamat és a végén minden pink lesz

-
-
joe-ker
senior tag
Nekem frissítés óta néha befagy a raktáram nem tudok semmit csinálni benne.Visszalépek akkor jó.
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
regen minden jobbvot
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nekem igen.
-
Nem tetszik ez az új steam ikon.
-
genndy
addikt
válasz
Domaaaa
üzenetére
Biztos hogy figyelmeztetni fognak, hogy ugye tisztában vagy-e vele hogy véglegesen törlődni fognak, ha mégis játszani akarsz velük akkor újra meg kell venni, stb., de ha arra is írsz egy megerősítést, hogy igen, tudod, de mégis mindenképpen töröltetni akarod akkor leszedik.
-
Domaaaa
tag
Köszi a válaszokat! Tudom hogy vannak módjai hogy ne lássam a felesleges játékaimat (most is egy kuka nevű mappában vannak),de egyszerűen ilyen a természetem,nem szeretem a felesleges dolgokat,és jobban érzem magam ha csak az van ami kell,szóval akik töröltettek már játékot,azoktól kérdezném,hogy csak leírom nekik hogy szeretnék törölni bizonyos játékokat az accomról,leírom hogy miket,és törlik? Vagy még visszakérdeznek vagy 20x hogy biztos szeretném-e törölni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus X
üzenetére
Hm, értelmét nem látom, de nekem ez új volt. Én úgy tudtam hogy accounthoz kötött programokat nem lehet etűntetni.
-
Anonymus X
tag
-
eami
Topikgazda
válasz
Domaaaa
üzenetére
nem elfér? A korábbi commentekhez is hozzászóla, kit zavar? Nagyon gyors és könnyen használható keresője van kliensen belül amivel a libraryn belül lehet keresgélni. Amikor meg nem épp új játékot akar feltenni hát átváltasz "installed" nézetbe és csak azt mutatja ami fent is van.
-
-
Domaaaa
tag
Hello,van valami módja annak hogy játékokat távolítsak el az accountomról,tehát nem csak letörölni,hanem eltüntetni? nagyon sok a bundléból vagy innen onnan való szemét,és szeretném ha eltünnének, supportnak lehet esetleg írni ilyen ügyben?
-
regener
veterán
Kinek hogy tetszik az új felület?
Fura hogy létezik más szín is a feketén-fehéren kívül, mondjuk csak kék xD -
Joe Swanson
senior tag
Sajna -12kulcs.
Kést még steam áron felül passzoltam el. 110kulcsban. -
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
1) Azért a 12 kulcs és 122 kulcs bukó között igen jelentős különbség van ám!

2) A trade ablak kialakítása olyan, hogy kisebb képernyő felbontásnál nem fér ki egyben a képernyőre. Felül kipipálta a saját részt, a túloldal is a sajátját. Ráklikkelt a másik itemére, hogy rendesen megnézze, és előtte/utána használta a görgetés funkciót. Ekkor a képernyő nem frissült rendesen. A görgetés miatt a megerősítő gomb került az egérmutató alá, és erre klikkelt. Ő meg azt hitte, hogy csak a másik itemére kattintot.
Lehet, hogy valami extra lassú gépet/laptopot/tabletet használ, és ezért volt lassú a frissítés.
A lényeg mindenesetre az, hogy ez egy szabályos trade volt, mert mindenki oda klikkelt ahova kellett. Az más kérdés, hogy a fórumtárs nem ezt látta, mert a saját rendszere nem frissítette rendesen a képernyőt, a kiadott parancsokat viszont elfogadta.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
ilyeneken nem gondolkodsz el előre, hogy miért akar valaki 25 ezer forinttal a piaci ár alatt adni neked valamit?
-
Joe Swanson
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Így jártam, tanulópénz. Szerencsére max 12 kulcs bukó.
-
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
support, es remelhetoleg van screenshotod arrol, hogy mit igert erte es nem azt kaptal, utana pedig ima. es mint mondtak, olyan nincs hogy masodik ok nelkul ezt elfogadta, ezzel nem probalkoznek supportnal. Olyan van, hogy megnyomod a trade-et a vegen, eszbekapsz, lelovod az egeszet még a folyamat alatt, de a trade teljesult.
-
warcat
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem való neked ez a cserebere úgy tűnik,tudod,vadász,te szopni jársz ide...
Egyébként ott a chat ablak,még jóval kisebb értéknél is alap lenne,hogy beírom mit cserélek mire ("we are trading: Blood Steve's Legendary E-Penis Mark III N-lube21inch Edition for 122 tf2 keys")
Másik fél vakkant egy beleegyezést,és máris van mire hivatkozni,mert most maximum gyanús körülmények alapján kellene visszaállítania a cserét a supportnak -
ayo
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
nincs ilyen sajnos és az ilyet nem nagyon adja vissza a support mert rendes csere történt. ettől független írhatsz nekik hátha
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
olyan nincs, hogy pipára elfogadja, ha cserél egy itemet, akkor törlődik az összes pipa. ezt te nézted be. support talán segít, de max. méltányossági alapon.
szerk: ja, és a mai csillagpeti díjra a közönség téged jelölt
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Megint átvertek...
122 kulcsban vettem egy bayonet slaughter MW-t(FN-t igért.). Nah de van benne csavar. A srácnak 2. kése volt. Ő először betette a MW-t. Rámentem az elfogadra(az elsőre!, pipa) Utána gondotlam lecsekkolom. Le is csekkoltam, láttam, hogy át akar verni, és már x elném is ki a tradet. Nah de bebuggolt a steam. És a pipára el fogadta, azaz megerősítés nélkül. Nem kérte a második beleegyezést? Ilyenkor mit lehet tenni? -
kriszpontaz
veterán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Zárol a számládról egy összeget (vagy 300Ft. kb.) hogy van-e rajta fedezet, én úgy tudom. Majd visszakapod.
Javítsatok ki ha tévedek.
-
Inkv1zítoR
tag
Sziasztok!
Most aktiváltam be a bankkártyámat steamen, már csak meg kell erősíteni a közösségi piachoz, ami elvileg úgy zajlik, hogy a steam küld két "felhatalmazást" vagy mit, és az lenne a kérdésem, hogy ezt OTP-s direktneten hol lehet megtalálni?
Üdv,
Inkv1zítoR -
ayo
veterán
új steam betában:
"- Add "Hide this game in my library" functionality, accessible from the Set Categories menu. Games that are hidden will not show up in library filters except for a new filter called "Hidden", which will only appear once at least one game is marked as hidden. Hidden games are still available for play and will still appear on the user's profile."
ha valakit nagyon zavar egy játék, akkor most már el tudja rejteni - nekem eddig külön csoportom volt erre és azzal se volt gond, most ez talán egyszerűbb
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ha minden jól megy akkor jövő karácsonyra megszűnnek ezek az extra díjak és olyan lesz USAból rendelni, mintha EU más országából rendelnénk 

Eddig én nekem ami nem tetszett, vagy nem is akartam, hogy az accountomon legyen (pl Bundle csomag része) azokat eddig én egy Kuka kategóriába tettem