Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Steam Family Sharing
Csak olyanokkal oszd meg a fiókod, akikben 100%-ban megbízol. Ha az illető csal, és ban-t kap, akkor a ban a te fiókodat is érinteni fogja. Egyébként sok játékot nem lehet így megosztani, jellemzően azokat amikhez egyedi Uplay/Origin fiók is kell a játékhoz (vagy csak simán letiltotta a FS-t a kiadó)! Erre általában a játék adatlapján felhívják a figyelmet. -
Oliverda
félisten
Olvasgattam a nyitó hozzászólást, de nem találtam választ. Valahogy, bárhogy át lehet vinni egy játékot x steam accról y-ra?
-
csaba951
veterán
válasz
anfieldman
üzenetére
Próbáld meg Aprón vagy esetleg a G2A.com-on. Egyébként csodákra ne számíts, már annak is örülhetsz ha 1000-2000 Ft-ot tudsz spórolni a magyar bolti áron.
#71191 Arkennys
De manapság már egy SP játék is 40-50 GB!
-
Arkennys
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
az már a listán van
De szerintem ennyi elég is, majd utánuk nézek holnap, ha normális géphez kerülök, köszöntem mindenkinek az ötleteket 
Csapoati: igen, nagy csend van a topicban egyébként sokszor, de rögtön beindul a hisztigép ha nem totálisan topicba passzoló dolog kerül be 4 hsz erejéig. Ismerem a dolgot. Mindegy, nekem elég ennyi javaslat most, tehát folytatódhat a csendfesztivál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anfieldman
csendes tag
Helló mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, valaki nem tud egy helyet ahonnan Fifa 15 Origin key-t tudok venni?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem az erdeklodessel van baj, csak nem akarom megint a rinyakat olvasni (szerintem is elferne ide meg a testvertopikba sok minden). Lehet, hogy csak a "nem megy a steam, gabe szuljon sunt!" megnyilvanulasok elol vesszuk el a helyet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy on is legyek: en meg fogom varni a TESO f2p-ve valasat, aztan abba is belecsapok. A Lotrot viszont tenyleg probaljatok ki, ketten eleg jol lehet haladni, a grafika es a tortenet is jo, a gameplay meg jelentosen elter a wowtol. -
Wolverine
félisten
-
Arkennys
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
fantasy
csapoati: elhiszem, de direkt steames játék iránt érdeklődtem pl, szerintem belefér. Másik hogy no offense, de másik topic látogatottságáról nem tudok sokat, engem nem is foglalkoztat igazán ami ott folyik/fog folyni, itt viszont kb tudom, hogy számíthatok ennek a topicnak a közösségétől normális válaszra
ha nem így érzed, szólj, és felhagyok az érdeklődéssel. -
Arkennys
addikt
dungeonst olvastam könyvben, megnézem majd neki, EVE kizárós
Guild warst is meglesem, köszönöm a javaslatokat.Mint mondtam nem játszottam még ilyennel, így a nedves vizet kérem, igen.
Épp ezért kérdeztem, mert nem vagyok otthon a témában
(egyébként a zsírtalanított zsírszövet korában élve /vagdaltak/ már nem kell csodálkozni
) -
Mate
nagyúr
-
Arkennys
addikt
valaki tud olyan MMORPG-t steamen, aminek multija élvezhető, és maga a játék is az? (az sem baj ha ingyenes hozzáférésű, de nem elsődleges szempont. Barátnőm rágja a fülem ilyen miatt, én nem vagyok annyira otthon a témában.)
-
ruti
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie
üzenetére
itt tudod csekkolni, perpill. DOWN a státusz
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nektek tud most csatlakozni a kliens? A weboldal rendben bejön.
-
prtvlogan
aktív tag
Játék eltávolításakor milyen adatokat kell megadni a steam-nek?
Konkrétan ez nem tiszta: If you choose to proceed, you will need to provide the name of the package that contained these games rather than the names of the games contained in the package. ... -
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Vásároltam már a steam-en már pár játékot és azt szeretném kérdezni,hogyha a letöltések között megjelentek játékok melyekre az van írva,hogy tisztelet példány azt letöltöm és megmaradnak vagy törlődnek egy idő után? -
dante0425
tag
"151 tárgyat kínáltál már fel idén. Mielőtt 200 darabnál több tárgyat kínálhatnál fel egy naptári évben, be kell kérnünk tőled bizonyos információkat." Ez most mi akar lenni?
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Itt fórumon 1. hsz.

Miután lejárt a szerk. idő én is észrevettem, hogy picit hülyén fogalmaztam.

-
Arkennys
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, ez egy használható ötlet, megfogadom

-
ayo
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
nem
-
Franky2Ster
senior tag
Olyan kérdésem lenne,hogy ingyenes hétvége van most Grid 2 és payday 2 játéknál ha a két nap játszok velük dobnak kártyát ?
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Annyi tippet elárulhatok, hogy manapság nagyon gyakran ha tényadatokat, vagy ilyesmi információkat keresel... szinte bármi után célszerű még a "wiki" szót is odabiggyeszteni a keresőben... hamarabb feldobja amit keresel.

Én már régóta így keresek nagyon sok információt, mert gyakran valami wiki oldalon van már.
-
Am. hülye kérdés. Steamen a Prohardver topikot nem lehet betetetni első hozzászólásba?

-
De4d
őstag
Ez a Killing Floor érdekelt le is szedtem.
Elvileg játékkártyás, de mivel free, így nem is dob ha játszom vele? -
csaba951
veterán
válasz
Jofi81
üzenetére
Tomb Raider: Tomb of Lost Adventurer
Ez az egy, sp, történet dlc-je van. Állítólag csak 10-20 percnyi plusz időtöltést ad, tehát ha nagyon spórolni akarsz, akkor ezt se kell megvenni. Az összes többi dlc meg eleve multihoz van, vagy cheat-ként felfogható dolgot ad pénzért. -
Jofi81
őstag
A Tomb Raider DLC-kből mit érdemes megvenni? A multival nem játszom.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Kinek mennyit ér meg, próbáld ki aztán meglátod...
-
kriszpontaz
veterán
A Payday 2 megéri a 7 jurót?
-
gmx9
aktív tag
Most már jó. Kíváncsi vagyok le is kell-e szedni, vagy elég a könyvtárhoz adni (pontos instrukciókat még nem láttam).
-
Nekem bejön a Payday 1 áruházi oldala, és a dlc-khez ott a Kosárba felirat, csak épp az alapjátékot nem engedi megvenni, hiányzik a képek alatti teljes vásárlás blokk.
-
batman91
őstag
Én bent vagyok a Payday 1 áruházi oldalán, de nem tudom hozzáadni a fiókomhoz, egyszerűen eltűnt az a gomb onnan.

-
Üdv, mi a helyzet a free PAYDAY 2-vel? Tudni róla valamit?
-
Qmi
tag
Xcom: Enemy Unknow -t próbálom bezsákolni CVG szavazásról, de mindig hibát dob a link amint claim-re nyomok: https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/
Ha tudtok valami okosat, jöhet
-
Más is észrevette, hogy a kitűzők állapotánál megváltozott a fordítás? Eddig úgy írta, hogy "x kártya kapható még." Mostmár "x kártya eshet még." Nem nagy szám, de jót mosolyogtam rajta.
-
regener
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
De a PayDay 2 lesz a Free-Weekendben, az 1 pedig ingyenes lesz 24 órán át hogy megszerezd.
-
Wolverine
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem, ma 24 óráig tényleg ingyenes lesz a PayDay 1, és megtartható verziót adnak.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
membrandj
üzenetére
Azt honnan vetted hogy a tiéd marad? Akciósan megveheted.
Check out Steam's first Free Weekend Weekend which will feature 10 games that you play for free starting Thursday, 16 October at 10am PT through Sunday, 19 October at 1pm PT: Free Weekend Weekend
The following games will be discounted for purchase as well as playable for free: Payday 2, Company of Heroes 2, Awesomenauts, Trine 2, Blade Symphony, XCOM: Enemy Unknown, Don't Starve, Grid 2, Killing Floor, Injustice: Gods Among Us.
Ja hogy a Payday 1? Akkor nem szóltam.

-
membrandj
nagyúr
Este 7-től ingyenes 1 napig a payday! Örökre a tiéd marad!Steam.
-
Arkennys
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hm, ezek szerint ezen átsiklottam
köszi -
Arkennys
addikt
Steam saleknek van valami gyűjteménye, hogy átlag melyik mettől meddig tart?
-
De4d
őstag
Üdv.
Vannak időnként salek, most majd jön a Halloween.
Állítólag ilyenkor majd a horror gameket akciózzák. Van olyan amikor az rpg-k lennének terítéken külön, bármi okból kifolyólag? -
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Folytatva a gondolatot:
Aki meg eddig is Aprón szerezte be a játékait, ezután is onnan fogja...
Egyébként ha a magyar fiókra tényleg jön a 27%-os ÁFA, akkor habozás nélkül fogok nyitni egy luxemburgi fiókot az EU-s vásárlásaimhoz! Bár az se lesz egy élmény, január 1-től 15%-ról 17%-ra fog nőni az ÁFA. De még így is ez a legalacsonyabb az EU ÁFA területen belül...
-
Pedig az oldalukon ez van:
"Are taxes collected for Steam purchases?
If you made an online order for a Valve product and you are an international customer there may be taxes or VAT charges included in your purchase.
To the extent VAT applies to a transaction, Valve absorbs that cost and pays VAT itself.
Valve Corporation reports VAT declarations on a quarterly basis to HM Revenue & Customs in the UK, who then distributes to the various EU member countries.
Valve Corporation's eleven character "Special Scheme" identification number is:
EU 826 000 671
HM Revenue & Customs can be contacted by telephone in the UK at 0845 010 9000 (+44 208 929 0152 for international callers), or via their website at http://www.hmrc.gov.uk/"
Tehát elvileg angliában adóznak... mondjuk nem hiszem változik bármi is... az 1USD=1EUR bőven fedez minden adót.

-
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
luxemburgból számláz ahol 15% az áfa és a számlán írja hogy az ár tartalmazza az áfát

-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mivel ennyi helyből kell gazdálkodni, nem tudok mit tenni. Csak van ami belefér.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(egyébként a zsírtalanított zsírszövet korában élve /vagdaltak/ már nem kell csodálkozni