Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fuwiradis
aktív tag
A hozzáértőket kérdezném hogy ez itthonról aktiválható és játszható problémamentesen?
Steamen megint drágább, 2,79€.
-
Audison
senior tag
Aktiválnék egy játékot Steamen (Borderlands), de ezt az üzenetet kapom a kód beírása után:
"Kérjük, előbb aktiváld az eredeti játékot,a megadott termékkód aktiválásához egy másik termékkel is rendelkezned kell.
Ha kiegészítőcsomagot vagy letölthető tartalmat szeretnél aktiválni,először aktiváld az eredeti játékot, és csak azután a letölthető tartalmat"
Ebben az esetben mit kell tenni?

-
eami
Topikgazda
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hogy teljesen pontosak legyünk, mindig az elérhető kártyák felét dobja, ha páratlan a max kártyaszám, akkor felfele kerekít. Azaz ha nyolc kártyás a játék akkor négyet dob. Ha kilenc kártyás a játék akkor ötöt dob.
(#69884) ollie: ez azért nem feltétlenül igaz, mert pl TF2, CS:GO, Dota2, stb korlátlan számban dobál kártyákat, feltéve, hogy az alap játék árán felül költöttél az adott játék boltjában valamit. Tipikus példa amikor CS:GO-hoz kijön egy új pakk frissítés amit ~€5 lehet megvenni, akkor a vásárlás után még dobni fog kártyát. De ez csakis ingame storeban történt vásárlásokra érvényes (marketre nem).
-
De4d
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akkor az egyik emlékem is csalt, mert a Bioshock infinithez mint ha egyel több kártyát kaptam volna, és ugyanolyan volt mint ami már megvan. De akkor az volt az utolsó kapható. (Most nem tudtam megnézni, így visszaemlékezésből írtam)
-
SenorGrande
senior tag
válasz
budo82
üzenetére
Nap mint nap felmerül, de sosem értettem még meg ezt a kérdést. Adott játéknál ki van írva, hogy x kártyát dob. Ezen vajon mi nem világos? Nem végtelen van odaírva, hanem egy meghatározott szám.
(#69881) De4d:
De, teljesen egyértelmű:
"A legtöbb játék nagyjából a játék kártyaszettjének felével egyező mennyiségű kártyád ad. Például a Half-Life 2 szettben 8 kártya van, így azzal játszva 4 kártyát kaphatsz. A szett másik felét a közösség tagjaival cserélve kell összegyűjtened"Három darab egyforma kártya is három darab, hiába egyforma.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Türelem! A legegyszerűbb kérdésre is 3-5 munkanap alatt válaszolnak. Ezzel meg ennél sokkal több munkájuk van.
Szerintem még ellenőrzik az adatokat, mert tudni akarják, nem-e fióklopással próbálkozik-e valaki a beküldött adatokkal! Tuti, hogy ilyenre is volt már példa!

#69881 De4d
Mindegyik kapott kártya lehet azonos! Egy 10/5-nél akár mind az 5 kártya. Hasonló esetben nekem 3 egyforma kártya volt a rekordom!
-
De4d
őstag
válasz
budo82
üzenetére
Igen, de nem egyértelmű
"A legtöbb játék nagyjából a játék kártyaszettjének felével egyező mennyiségű kártyád ad. Például a Half-Life 2 szettben 8 kártya van, így azzal játszva 4 kártyát kaphatsz. A szett másik felét a közösség tagjaival cserélve kell összegyűjtened"
Ebben nincs az hogy, a már meglévőkből nem kaphatok újabbat, csak hogy a szett másik felét csak cserével érhetem el, de ugyanakkor azt írja hogy a nagyjából a kártyák felét kapom meg, a példánál 8/4. De hogy 4 különbözőt, vagy akár azonosakat arról nem szól a fáma.
-
törölt tag
Azóta eltelt 1 hét, amióta írtam nekik, de még semmi.
Megfelelő topickba küldtem mindent, Productnál azt írtam hogy Steam, tehát nem játékkal van bajom, aztán azon belül Fiók kérdések, és Felfüggesztet / korlátozott fiók.
Szerintem jó helyre írtam, de ha nem akkor javíts már ki légy szíves
-
De4d
őstag
A kártyával rendelkező játékoknál, az is megvan határozva hogy mennyit ad a játék?
Pl van egy ahol 10-et lehet összegyűjteni, ebből 4-et ad a játék, a többit, cserével, vásárlással lehet.
De ha megkaptam mondjuk azt a 4-et akkor utána már ismétlődve se dob kártyákat? -
De4d
őstag
Üdv.
A Gamersgate oldal teljesen megbízható?
Van egy játék ami érdekelne, és elég olcsó, de találtam már gyanús oldalakat, viszont túl sokat nem ismerek, nem tudom melyek azok amik megbízhatóak, eddig csak steamen vettem. -
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Miután írtál, én is beaktiváltam a kódot. És nem kell félni, hogy elfelejted, van egy tuti mód:
Katt ide. Ezek után jobb oldalt a payment info részre kattintva azt írja, hogy recurring, vagyis ismétlődő előfizetés, és itt van egy gomb, hogy ezt meg akarod szüntetni. Ezt meg is tettem, megkérdezte, hogy miért hagyom ott őket, beírtam valami rizsát, hogy nem akarok fizetni, mielőtt kipróbálnám az egy hónapot, és azóta azt írja, hogy október 3-án lejár az előfizum.
-
Mivel nem hosszabítom meg hanem 9.28-án törlöm az előfizetést, így nem tartom fontosnak. Egyébként mivel elhasználtam a kódot így nem tudom reprodukálni, de ha rákattintasz a reflinkre akkor ide irányít :
https://secure.twitch.tv/products/turbo/ticket/new?discount_code=
, ahol is egy szövegmezőben szerepel a kód, viszont ha a rádiógombot átrakom a PayPal-ra akkor a szövegmező eltűnik. De szerintem attól még aktívvá teszi az előfizetést, vagy meglepő lenne ha csak kártyaszámmal lehetséges.
Am itt is van hozzá egy tutorial, hátha
https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/202421604
-
eami
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
TwitchTV: videók streamelése a profiluk, arra törekednek hogy minél egyszerűbben, minél gyorsabban és jobb minőségben tudjanak az emberek streamelni.
PayPal: a biztonságos internetes fizetés a fő profiljuk. Minden vásárlásod biztosítva van.Szerinted melyiknél van nagyobb biztonságban a bankkártyád adatai?

amúgy ez a része gondolom hamarosan megoldódik, hogy az amazon megvette, jöhet majd ezek helyett az amazon payment. -
genndy
addikt
Miért kéne leszednie a kívánságlistáról ajándékvásárlásnál? Ajándékot általában oda szoktak adni az ajándékozottnak... az más kérdés hogy Steamnél van lehetőség beaktiválnia a vásárlónak is később. Ajándékból meg bármennyit vehetsz. Mondjuk igen, esetleg jelezhetné hogy a raktáradban már van x darab (Enhanched Steam nem tud ilyet?) Figyelni kell, ennyi.
Kívánságlistáról automatikusan csak az áruházból való "magamnak" vásárlás esetén törli. Külső kulcs esetén nem.
Egyébként pedig vásárlásnál szól. Zölden oda van írva, hogy neked már megvan, és ki van szürkítve a "Kinek veszem - Magamnak" rész. Meg ha be akarod aktiválni, azt se lehet. -
-
eami
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
ja, csak mint kiderült kártya adatokat kellene megadni hozzá, paypalos opciónál nem él a dolog :\
-
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Tényleg nem láttam a fától az erdőt!

Csak azt nem értem, hogy ha már ajándékba megvettem és ott van még a raktáramban, miért nem törli ajándékba vásárláskor a kívánságlistáról?
Aztán azt sem értem, hogy miért nem szól az ajándékba vásárolt, de még el nem ajándékozott cuccok után, "w@zze ott vigyorog már nálad", mint pl. a Deadlight esetében, amit magamnak már megvásároltam:
Szerintem simán megvehettem volna mégegyszer akár ajándékba is.
A logikát csak félig értem. Ok, egy játékot csak egyszer vehetek meg magamnak, de többször ajándékba másnak. De azért szólhatna hogy figyeljek oda, nem? -
bul07
nagyúr
Találtam elfekvőben ÆRENA - Clash of Champions (Early Access) kulcsot
Rákerestem látom ingyenes, így gondoltam nem veszítek semmit és beaktiválom
El is fogadta, viszont
Adott a raktárban egy Aerena - Clash of Champions - The Turn Based Arena Combat Game Gift-et , és a kitűzőknél is add két kártyátÉrdekes
-
csaba951
veterán
válasz
kippedli
üzenetére
A konkrét esetben a map pack-okat tartalmazza, a Personalization Pack-okat és a Flags of the World Calling Card Pack-okat pedig nem. Tehát mondjuk a tényleges tartalmi részek benne vannak.
COD-osok viszont panaszkodni szoktak, hogy kevesen veszik meg a dlc map-okat, így alig tudnak játszani valakivel. Javaslom, hogy a játék fórumában kérdez rá, hogy ezzel mi a helyzet. Ha kihalt, akkor nem is biztos, hogy érdemes költened a SP-ra!
-
kippedli
tag
Eddig nem nagyon vásároltam DLC-ket így nem is érdekelt annyira mi ez a season pass. Most viszont vennék néhány DLC-t én is és nem tudom ,hogy elég csak egy Season Pass-t vennem a CODhoz és megkapom az összes DLC-t vagy az nem tartalmazza mind?
Előre is köszönöm.

-
bul07
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
És aki munkaidőbe jelentkezik a sorsolásokra

Én 24.300 jelentkeztem és 40 játékot nyertem , és szórakozásból csinálom , teljesen mindegy hogy ép egy orosz/ukrán sofőrök akcióit nézem vagy kattogtatok a jelentkezésre
De ez is egy jó mozgalom a ruszkiknál -
olly
aktív tag
Mi ez az újra húzott gépnél ugrik a piac téma most?

Én most raktam újra a steam-et, a C-n volt amit töröltem. Újra húztam a win-t fel raktam a steam-et (ugyan úgy a C-re) és vígan megy a piac (most raktam fel L4D2 bónusz csomagot.) és a GUARD persze be van kapcsolva!! -
Mate
nagyúr
Most néztem videót metro 2033 redux-ról. Egy az egyben ugyan olyannak tűnt, mint a sima. Van aki próbálta már? Mennyit változott a grafika?
-
csaba951
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Július közepén volt Humble 2K Bundle-ban. Az a baj, hogy gyakorlatilag alig van olyan ismert és olcsó játék ami nem volt még bundle-ban. Szóval kevés pénzből nehéz lesz előrelépned. Leginkább az új vagy max. 6 hónapos játékokkal érdemes próbálkoznod. Vagy Summer/Holiday Sale-ben rendes fogyasztó leszel, és vásárolsz ész nélkül, ahogy kell!

Nekem 2450 jelentkezés után jött össze az első játékom. És akkor még jóval könnyebb volt, fele annyian (se) voltak, mint most. Igaza van annak aki azt mondja, hogy az erre szánt időt inkább munkára/tanulásra érdemes szánni, és akkor olyan játékot veszel meg magadnak, amilyet csak akarsz! Nem valami random bundle szökevényt!

Persze vannak nagyon jó, premier AAA játék felajánlások is, de ezek általában csak kis, zárt csoportokban. Úgy, hogy az ember rendszeresen maga is felajánl hasonló premier AAA játékokat. Nem hiszem, hogy anyagilag el vagy eresztve annyira, hogy random idegen embereknek vegyél ilyeneket...
Szóval szerintem annyira nem is érdemes törnöd magad a tagsággal! Töltsd el az idődet valami hasznosabbal. Vagy csak játszd ki a meglévő játékaidat!

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nemrég volt 1$-os bundle-ben, persze hogy nem számolja.
-
csaba951
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
1) Vagy olyan játékot vettél ami már volt bundli-ban és így nem számolja.
2) SteamGifts-en nem nyomtál rá a profil frissítésre.Ugye a profil létrehozása, meg a belépés sikerült már?
(Csak az account value limit-ed nincs meg.) -
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
1) Másod át a régi Steam mappa teljes tartalmát.
2) Ha böngészőből szoktál tradelni, akkor a böngésző beállításokat is tedd át a régi rendszerről.
%USER%\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\
%USER%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Átmásolás után indítsd el a böngészőt, és nézd meg (nem Steam site-on!), hogy tényleg megvannak-e rendesen a profil adataid. Ha igen, csak akkor menj a Community oldalra.
Egyébként a legegyszerűbb, ha külön profilt használsz a trade-re/Market-ra, egy virtuális gépen (VMware Workstation vagy Virtual PC). HDD/SSD/gépcserekor simán átmásolod a fájlokat az új helyükre, és onnan használod a (virtuális) gépet.
-
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Melyik játék volt?
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
En is igy gondoltam, egesz steam konyvtar at lesz masolva.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Nem tudom pontosan hol/melyik fájlban/fájlokban tárolja az ilyen azonosításhoz szükséges adatokat, így szerintem jobban jársz, ha az egész Steam könyvtárat rakod át, és onnan indítod a Steamet. Csak a steam.exe biztos nem elég ahhoz, hogy elkerüld a korlátozást. De még így sem biztos. Illetve a steamapps-ot nem szükséges, ha helyhiány van. Máshonnan is rá tudod "erőltetni" a játékokat.
-
Franky2Ster
senior tag
Ma vettem egy játékot a g2a.com-on és sajnos a steamgift.com ezt sem számolja hozzá az accountomhoz.Így sem érem még el a 100$-os limitet.

-
xenom0rph
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
7 nap akkor van, ha új eszközről/böngészőből lépsz be, 15 ha ki/be kapcsoltad a steam guardot
-
maross
nagyúr
Laptopba beszereltem uj ssd-t, uj win, steamet még nem mertem ra tenni. Felteszem lesz valami restriction, ha igen el lehet valahogy kerulni?
-
Źşë'
addikt
ha steamre akarok rakni zsetont akkor paypalnál lehet valahol állítani h ne a balance-hoz nyúljon hanem karihoz?!
-
pityeszka
őstag
Jelenleg nálatok is offon a Steam?

-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Counter Strike: Global Offensive-ben, ha közösségi szerveren akarok játszani, akkor azt írja, hogy "A munkamenet elérhetetlenné vált."
Pár napja még játszottam ezen a szerveren és akkor nem volt ilyen gond. Azóta egyre sűrűbben kapom ezt az üzenetet a játéktól.
Más szerverre közben akár elsőre is felcsatlakozik.
Ilyenkor nálam van a gond vagy esetleg a szerverrel? -
hszilard666
veterán
Csapoati, NetTom
Köszönöm, a választ, sajnos hiába írtam be visszafele, nem segített
Írtam a steam supportnak, majd ők megoldják
(Remélem
) -
-
VGYke
addikt
-
Kódos
aktív tag
?

ZedMesterÉs hogy tudom kiirtani? Mert még mindig azt írja hogy a Steam Guardnak legalább 15 napig bekapcsolva kellett lennie, mielőtt cserélhetnél. de már 2 nap eltelt -.- változtatok jelszót email-t újra rakom a steam-et akkor lehet meg javul?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hihetetlen miket talál az ember, 8 eur/hó amúgy egy subscribe oda.

Írtam a steam supportnak, majd ők megoldják
(Remélem