Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
Ezert az elso kerdes, az elso kerdes.
Telepitesz egy 10 gigas jatekot. A kliens letolt egy kozel 10 gigas telepito filet, majd telepit. Ergo sacc/kb 20 giga hely kell. A telepites vegen termeszetesen a munkafile-ok torlodnek, es csak 10 gigaval lesz kevesebb szabad hely.
Ennek ket megoldasa van (3):
- elegendo szabad hely (ez a +1)
- a windows temp athelyezese (osszes valtozo megvaltoztatasa)
- masik meghajtora telepiteni a Steam klienst (ahol boven van hely) - a menete fentebb. -
Healbacsi
őstag
Elso kerdes: mennyi hely van a meghajtokon, foleg a C:\ -n
Masodik kerdes: lemez repair mit takar pontosan. Hdd-rol van szo vagy SSD-rol? Ha SSD, akkor lefrissebb-e a firmware?
Aminek biztosan mukodni kellene: a jatekokat lemasolni/elmozgatni teljesen mashova. A Steam torlese (minden mappaval egyutt) - Steam ujratelepitese - Steam konyvtar hozzaadasa a kivant meghajton - jatekok visszamasolasa/athelyezese - szikronizalas. -
Ngtx
aktív tag
Üdv urak! Egy kedves barátom Steam problémával küzd, miszerint ezt a hiba üzenetet dobálja neki miközben próbál játékot letölteni.
lemezolvasási hiba
Próbáltuk már ezeket a csoda megoldásokat amik Youtubeon vannak fent miszerint rendszergazdaként futtatni, steam cache törlés, lemez repair stb.
Meghajtónak nincsen gondja. Bárki találkozott már ilyen hibával?
Én gondoltam még arra, hogy meglehetne próbálni egy rendszer újra telepítést, de először mondom körbe kérdezek hátha... -
chungee
addikt
Estét! Hogyan kell értelmezni ezt új family share rendszert
Van egy family. Abból egyik tagot ha kirúgnánk akkor ő 1 évig nem csatizhat másik családhoz. De hozzánk visszacsatizhatna ha megengednénk neki 
-
-
Golden9
veterán
Körökre osztott RPG fesztivál pontboltos motyók ingyen.
Mana
Animált matrica
Háromság
Animált avatár
Szerepjáték keret
Avatárkeret
-
chris0000
őstag
nem felejtettétek el, h ma elérhetővé vált a Mandragora public demo!
baromi jól néz ki, a játékmenet és a hangok is nagyon jók..
a talent tree pofon egyszerű
mi kell még!
egyelőre nincs benne a magyar nyelv, sőt semmilyen, csak az angol, de a magyar felirat biztos és valszeg magyar szinkront is kap a végleges verzió! üdv. -
Shaza
senior tag
Köszönöm!
-
Shaza
senior tag
Hello!
Lehet egyszerre fóliás kártyákból és simából is kitűzőm?
Köszi!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy játékhoz egy kis segédletet készíteni. A Steam Műhelybe belépve nem találtam létrehozást, de láttam egy "Kifizetési adatok megadása vagy frissítése" linket, amire kattintva mindenféle adatot kér tőlem a Steam (adó, bank, stb)...
Ez most mi akar lenni? Vagy nem jó helyen vagyok?
Csak egy sima kis útmutatót szeretnék közzétenni egy játékról...
Köszönöm a válaszokat!
Papa -
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Steam androidos app-ban hogy lehet lapozni? Hiába próbálok görgetni egyszerűen nem megy lefelé a kép. Nem tudok bejelentkezni, hiába olvasom be a qr kódot nem tudom lejjebb görgetni, hogy jóváhagyjam.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Ha rég lettek telepítve, akkor nézd meg hogy nincs-e frissebb verzió belőlük, ezeket kézzel kell frissíteni.
Illetve le kell tölteni hozzájuk a megfelelő Source SDK verziót, amit az eszközök között találsz, a leírásukban vagy telepítőjükben szokott említve lenni, hogy melyik mit igényel.
pl a Dark Interval readme-ben ez szerepel:
"IMPORTANT: you must have Source SDK Base 2013 Singleplayer installed in Steam,
and switched to "upcoming" beta option. "
Erre a jobbklikkes tulajdonság menüben lehet átváltani. -
VGYke
addikt
válasz
FLATRONW
üzenetére
Elvitatkozhatunk teljesen értelmetlenül egy darabig mi az alapjáték definíciója, minden esetre nem én neveztem el alapjátéknak, hanem maga a Steam nevezi így!
Ez olvasható az Episode Two alatt:
Ha tényleg rossz a meghatározás, kérlek harcolj tovább a Steam programozóival, esetleg fordítóival! -
Golden9
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Szia!
Half-Life 2 topik.
Azonnali játékos kérdések órája topik. -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Lehet rossz helyre írom és már többen is kérdezték. Ha igen akkor esetleg linkelje már be nekem valaki.
Röviden annyi lenne a problémám hogy ami régi HL2 MOD-ok vannak nekem nem akar elindulni egyáltalán egyik sem... Pl.: Ravenholm, Dark Interval, Nightmare House 2, Strider Mountain. Ezek közül pl. egyik sem.
Rákattintok indítás egy kis ideig töltés van aztán ennyi semmi több nem történik... -
BandiHUN
veterán
válasz
VGYke
üzenetére
Én megvettem, nem lett 2 alapjátékom, de legalább megvásárolható volt, nem minden játékot lehet upgradelni se, viszont amúgy néhány tényleg megadja az alapjátékot giftbe, de szerintem ez már jobbára kimúlt dolog.
RE4 felújított olcsósodhatna, ez még mindig sok nekem, de egy RE2 fullost még beújítottam, megvan a szülinapi ajim magamnak

-
Sirandrish
legenda
válasz
VGYke
üzenetére
Nem lesz 2 külön játékod, csak egy teljes!
És teljesen mindegy hogy hívod...amit te "alapjátéknak" hívsz, az csak az első epizód (nekem is megvan), amivel önmagában ugyan tudsz játszani, de ahogy azt te is észrevetted kb olyan mint egy demo.
Tehát ahhoz hogy teljes játékod legyen, ahhoz az összes epizódra szükséged van, amit a deluxe editionnal meg is kapsz.
Ha az első epizódra rányomod a deluxe-t, akkor lesz egy darab teljes játékod! -
FLATRONW
őstag
válasz
VGYke
üzenetére
Mivel a játékot epizodikus formában adták ki, így az csak az Episode 1. Mivel ezt nem tüntetik fel a címben, úgy ez a Capcom részéről egy szép megtévesztés.
Alapjátékról akkor lenne szó, ha le lenne zárva a sztori és úgy adnának ki hozzá további DLC-ket, de itt erről szó sincs. -
VGYke
addikt
válasz
FLATRONW
üzenetére
De van. Jelenleg megveheted a Resident Evil Revelations 2 játékot, ez volt meg nekem, gondolom ez az "alapjáték". Ha akarod, vehetsz hozzá egyenként DLC-ket, úgy mint pl. RER2 Episode Two, stb. stb. Mint látod, ez és a többik nem önálló játékok.
Ha az összes DLC-t meg akarod venni, akkor a Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition-t kínálják, ami tartalmazza az alapjátékot és az összes (?) DLC-t. -
VGYke
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De akkor 2 alapjátékom lesz, az nem probléma?
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Squad, a Cross Blitz, és a Shapelab 2024.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Rendelkezem egy Residen Evil Revelations 2 alapjátékkal. Most játszva vele először, kiderült, hogy az alapjáték önmagában nem sokat ér (kb. 1 óra játékidő), de lehet DLC-ként vásárolni hozzá mindenféle epizódokat, stb.
Kérdésem: Ha az 1000 Ft alatti ára miatt, nem a Steamen vásárlok egy Deluxe verziót (Steam kulcsot), ami tartalmazza az alapjátékot és a mindenféle DLC-t, majd a kapott kulcsot aktíválom a Steamen, mi fog történni, ha már rendelkezem az alapjátékkal? Kétszer lesz meg az alapjáték és mindkettőnél elérhetővé válnak a DLC-k, vagy mi fog történni? -
chatran
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A youtube segít.
Campaign, new campaign és ott már látszik a settings. Anno én is végigvittem, de már nem rémlett.
Kár, hogy nem lehet a játékot magyarra fordítani, akkor még1x nekiállnék. Anno a sok antik angolos halandzsa szöveg nagyon fárasztott és nem jött át annyira a sztori. -
Sziasztok!
egy igen láma kérdéssel forfulok hozzátok de magamtól nem jövök rá a megoldásra.
Rég nem játszok de most nosztalgiázásból ltelepítettem a steam könyvtáramból a DOOM (2016) játékot. Az a problémám, hogy semmiféle grafikai vagy egyéb beállítást nem tudok módosítani de még a menüt sem lelem. Bejön az ID logo, figyelmeztetések stb és azonnal a választóképernyőre dob, hogy multi vagy solo stb játékot választok.
Biztos, hogy ez így nem kerek de nem tudom mi a hiba.
A segítséget előre is megköszönném....
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mAtech
üzenetére
Igazából mindegy a disztró, csak viszonylag legyen friss. Tehát egy oldstable Debian nem biztos hogy a legjobb ötlet, de működhet. Ha lehet, Ubuntut kerüld, de nem a Steam miatt, hanem úgy általánosságban.
Nálam Void linux van, de ha a Steam elindul és rendben fut, onnantól már nem a disztrótól függ a dolog. Tehát lehet akár Gentoo, Linux Mint, egyre megy.
Eddig minden amit próbáltam Windows only játékot rendben ment. Egyedül a VR-t nem próbáltam, azt meghagytam dóz alá.
Illetve ajánlom még a protondb.com-ot, ott tudod csekkolni a játékokat hogy futnak compatibility módban.Szerk.: Steamet ne weboldalról letöltve telepíts, legtöbb disztró repójában fent kell legyen. Így biztonságos, és biztos, hogy frissül.
-
mAtech
aktív tag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Köszi! Ezt nem ismerem. De futok vele egy kört.
Most próba képpen Zorin van fent. Mint, Manjaro is tetszik. Meg olvastam hogy van STEAMOS is.
-
whited
addikt
Sziasztok
Mercenary Kings, Quadro M2200, legfrissebb driver, W10 PRO
Ennek ellenére OpenGL 3 issue-val eldob, mielőtt elindulna a játék.Viewer szerint most OpenGL 4.6 van a gépen, mit tudok tenni vele?
-
Lord Gabor
csendes tag
válasz
mAtech
üzenetére
Én most jelenleg Pop!_OS-t használok, van belőle olyan változat, amiben alapból benne van Nvidia driver, és korrektül működik nálam. Ubuntu alapú, emiatt egész sok programot fel lehet telepíteni csomagkezelőből is, ami pozitív, Steamet a weboldalról letöltve egysezrű feltelepíteni és megy rendesen.
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Milyen Linux ajánlott Steam futtatáshoz? Csak játékhoz kellene. AMD CPU és Nvidia VGA kombóhoz.
Köszönöm -
válasz
Segal
üzenetére
Van benne videókártya, nemrég lett cserélve az egész gép, kapott egy 20 gigás Sapphire-t.
Én amúgy már rég befejeztem itt a témát, de valaki folyton visszaír és arra válaszolnom kell, mert szemlátomást nem értitek.
#110951s7evcsenko
Azért zavar, mert a végén én leszek a hibás, mint azoknál akik találnak egy gamebreaking bugot ami a fejlesztők figyelmetlenségéből maradt ott, amivel csalni lehet a játékban és kihasználják, az ilyeneket is bannolni szokták, pedig csak éltek a lehetőséggel. -
-
Na mindegy, megírtam nekik a kérdést, hogy miért látom még mindig a játékot és miért tudom installálni, ha egyszer visszakaptam az árát? Várom hogy mit válaszolnak.
-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nézd, elég sok játékot refundoltam már, legalább 2 tucatot biztosan, minden esetben, hangsúlyozom, MINDEN ESETBEN 3 órán belül visszakaptam az árát és ezzel egyidőben AZONNAL levették a játékot az accountomról.
Jelen esetben még kora délután kaptam vissza az árát, és a játék eddig a pillanatig installálható és mint látható, elindítható. -
-
válasz
Healbacsi
üzenetére
én valami nagyon szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert a 10 éves wow pályafutásom alatt sem volt soha gondom az amd-vel.

Gondolom a pandák után jöttek a gondok, mert én csak addig nyomtam.Sőt, talán pont a wow miatt váltottam amd-re, mert mikor elkezdtem wow-ozni zavart, hogy fakó/fátyolos volt kicsit a kép nvidiával, aztán kipróbáltam egy amd-t, megjöttek a színek a játékba és azóta amd-s vagyok.
-
válasz
Healbacsi
üzenetére
De rajta van a játék az accountomon, fel tudnám telepíteni (csak nem fogom).
Amúgy én is wowozok a kezdetek óta, cirka 15 éve csak AMD, akkor még ATI kártyáim voltak, soha nem volt gondom vele. Perpillanat most is játszom az említett RX 7900 XT-vel, igaz 2k-ban, mert ennél a játéknál nincs különbség a 2k és a 4k felbontás között, legalábbis nekem nem tűnt fel, viszont minden effekt csutkára fel van húzva. Tökéletesen működik.
Space Marine 2-be is beletettem eddig olyan 5 órát az elmúlt 1 hétben, hiba nélkül megy 4k-ban, ultra felbontáson, meg sem röccen. -
Healbacsi
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
ha beirod a gugliba, hogy dragons dogma 2 amd card problem, akkor szep szammal lesz talalat. En nagyreszt WoW-val jatszom. Ott egy teljes kiegeszitot (ez cirka 2 ev) nem lehetett amd kartyaval DX12 modban jatszani, csakis a dx11 mod es nemi megkotes volt a lehetoseg (emiatt vettem zold kartyat).
Es ez csak 2 cim. Persze azota valamit javult a WoW helyzet, de bizonyos opciokat ki kell ingame kapcsolni, hogy mukodjon amd kartyaval. Biztosan masok is tudnanak mondani egy ket cimetRipla: mivel visszakaptad az arat .. elkoltotted a penzt, ertekeltel, majd visszaadtak a penzt, ergo az ertelekesed egy meg nem vasarolt termekhez szol. (kb ez olyan, mintha valamelyik ingyen hetvegen irtad volna az ertekelest)
-
Amúgy miért írja azt a Steam, hogy "ingyen kapott termék, ez az értékelő ingyen kapta a Dragon's Dogma 2 terméket"? Az árát már visszaadták.
-
-
válasz
Healbacsi
üzenetére
Ez elég nagy probléma lenne.
Viszont refund után nem vette le a Steam a játékot az accountomról, és amikor megírtam az értékelést, ugyanazt mint fent, kihagyva a káromkodást
, akkor ott azt írja hogy ingyen kapott termék, pedig nem pipáltam ki hogy az volt. Hiába erőlködnek, ez a játék még egyszer nem lesz feltelepítve. -
Akciós most a Dragon's Dogma 2, gondoltam megveszem, kipróbálom milyen... első indításnál úgy kezdett hogy hibával elszállt. Második indításnál kilőtte a kijelzőt és csak az integrált prociba épített kép megjelenítővel volt hajlandó elindulni 1024*768-ban.
Újra kellett telepítenem az AMD meghajtó programot...
Egy 20 gigás RX 7900 XT-ről beszélünk, Ryzen 9-es procival, 64 giga rammal, szóval nem egy irodai gép.
Elsőre megijedtem hogy megsütötte a kártyámat, azt hittem szétb*sz az ideg... milyen f*szom k*csög programozók ülnek ott, hogy nem képesek megírni egy játékot normálisan? Idióta balf*szok.
Természetesen azonnal ment a refund. -
Golden9
veterán
Ingyen játszható hat napig a Bail or Jail(OBAKEIDORO!).
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Újból visszatértem a PC-hez, Coop illetve közös multi is jöhet.
Steam: FuRiONight
Vegyétek fel bátran!
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Be ne verd
muhahaha -
bepken
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én gyűjtögetem, tartogatom őket ugyanúgy, mint a skineket meg ládákat...
néhány dolgot vettem még csak meg (főleg Steam Deck boot animációkat
) - ugyanúgy vagyok vele, hogy elfér az ott. később ki tudja, mire lehet majd még használni 
-
Segal
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Át lehet küldeni másik embernek.
Ha szeretnél érte drágakövet amit el tudsz adni a piacon irjegy privát üzit -
ooooobi
senior tag
Ingyenes steam pontbolt itemek: [link]
-
bepken
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Steam-en a GYIK ennyit ír ezzel kapcsolatban:
"Nem tudok Steam családhoz csatlakozni.
Ha nem tudsz csatlakozni egy Steam családhoz, annak három oka lehet:
- Fióktevékenységed nem mutatja, hogy ugyanahhoz a háztartáshoz tartozol, mint a meglévő tagok.
- A fiókod még várakoztatási idő alatt áll, mert korábban egy másik Steam család tagja volt.
- A Steam család helyei még várakoztatási idő alatt állnak, mert korábban más fiókok foglalták el ezeket.Amikor csatlakozni próbálsz egy Steam családhoz, tájékoztatást fogsz kapni arról, mennyi van még hátra a várakoztatási időszakodból."
forrás: [link]
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eddig sem volt engedélyezett barátokkal, nem véletlen, hogy családi megosztásnak hívják és hívták.
-
AnonymusX
őstag
Szia!
Úgy tűnik így akarják az egy háztartásban élőkre szűkíteni a kört.
A Steam fórumán azt írják, hogy ha elküldöd a meghívót, majd belépsz a meghívott fiókba és elfogadod, akkor utána már használhatók más IP alól is a megosztott játékok. Tehát a meghívót ugyanazon IP alól kell elfogadni.
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Már nincs mód a könyvtármegosztásra barátokkal?
Már csak ezt a családi akármit látom, de azt meg nem engedi elfogadni (gondolom IP-t néz).. -
Segal
veterán
Pár hosszászólással ezelőtt
"Crew 2-ős hasonlatból kiindulva, most megvettem az 1 euros akciónál"SityiSXT: Idáig én is eljutottam a fő profilomnál amivel most játszottam volna, csak ugye a random profilomba amit régebben csináltam nem tudok belépni így ez az opció kilőve.
Marad a Crew 2, csak ez azért lényegesen gyenguszabb a Forzánál. -
Segal
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Pedig ennél részletesebben nem nagyon tudom leírni a gondot.
Múltkor egy akkor gyorsba kreált MS profillal léptem be amikor erre kért a Steam, most meg a sajátommal szerettem volna használni és nem engedi.
Gondolom továbbra is a régit szeretné, viszont arra meg már én nem emlékszem. Arra viszont igen hogy ilyen Ubisoft mintára itt is kért egy ilyen összekapcsolás félét. Nem biztos hogy konkrétan ez a neve, de pl a Crew 2-ős hasonlatból kiindulva, most megvettem az 1 euros akciónál és ott is ha indítom egyből indítja az Ubi áruházát is, csak nem kér bejelentkezést mert emlékszik rám. Gondolom ez a helyzet most az MS-el is hogy arra a random bejelentkezésemre emlékszik. Na azt szeretném megszüntetni, mert így hogy most a saját MS fiókommal jelentkeztem be ez fogad.
Viszont jelen esetben ha rá kattintok a bejelentkezésre akkor semmi add meg a felhasználónevedet vagy emailcímedet stb. hanem rögtön ez...
Így viszont konkrétan nem tudok vele játszani. Mielőtt írja valaki a további lehetőségek lehetőséget a játékon belül, ugyan ez a végeredmény.
-
wjbhbdux
veterán
-
Segal
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni mert elakadtam
Pár hónapja ki lehetett próbálni ingyen a Forza motorsport 5-öt Steamen. Viszont elindításkor Microsoft fiók bejelentkezést kért. Mivel nem szoktam azt használni, így nem emlékeztem a fiókon bejelentkezésére, de megoldottam egy random fiókkal.
Azóta viszont már emlékszem a saját fiókomra és mivel megint ingyen lehet játszani a Forzával így gondoltam gurulok megint pár km-t.
Na most az a gond adódott hogy a random fiókom van hozzárendelve Steamhez, viszont most indításkor a sajátomat adtam meg neki és a fiókomban látszik is hogy hozzáadtam a Forzát és be vagyok jelentkezve, gondolom a Steam a randomtól várná továbbra is a bejelentkezést...
A kérdés meg az lenne hogy hogyan lehet megszüntetni Steamben a külső áruház (jelen esetben ugye az MS) összeköttetést? Akárhogy keresem sehol sem találom.
Előre is köszi aki tud segíteni!
-
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszható a Forza Horizon 5.
-
Healbacsi
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
[az egesz topic ezzel foglalkozik]
Zanzasitva korabbi verzioju galaxy-t kell telepiteni, irjak melyiket.
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Ez ugyan GOG probléma, de az aktuális topik eléggé csendes, így ide is írok!
Ezzel a hibával találkozott valaki [link] ? A többi DRM-el semmi gond nincs, ez szarakszik. Most néztem, azóta minden nap dobott hibát a GalaxyClient Helper.exe, pedig el sem indítottam a GOG-ot, ill. van olyan, hogy napjában többször is dobta a hibát!!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy family. Abból egyik tagot ha kirúgnánk akkor ő 1 évig nem csatizhat másik családhoz. De hozzánk visszacsatizhatna ha megengednénk neki
kicsit játszottam én is vele, majd megjelenéskor valszeg én megveszem, de brutal jó animált ellenfelek lesznek benne. üdv.

muhahaha
Viszont jelen esetben ha rá kattintok a bejelentkezésre akkor semmi add meg a felhasználónevedet vagy emailcímedet stb. hanem rögtön ez...

eami