Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Van olyan aki gyűjti a "steambolt pontokat"? (azokra gondolok amelyek játékvásárlás után ad, és avatarokra, háttérképekre lehet elkölteni)
-
Spet
addikt
Téli vásár Mystery kártyákat elméletileg ma 19:00 után már dobja a rendszer ugye?
-
genndy
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Gyűjtemény, igen.
-
-=RelakS=-
veterán
Mik ezek a kategóriák?
Vagy a gyűjteményekről beszéltek? Ilyet most létrehoztam az asztali gépen, és azonnal megjelent a laptopon is, szóval nem kellene, hogy elvesszenek. -
genndy
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Igen, arra.
Biztos pakol máshová is de nekem mindenem mindig megmaradt, az összes beállítás, almappa, kategória, amikor csak ezt vittem tovább (2007 óta! mondjuk én szándékosan nem is a Program Files-ba tettem, hanem arra a meghajtómra amin a játékok is vannak, úgyis a saját mappája alá teszi be azokat is). -
Golden9
veterán
Squad 44 - Három napig ingyen játszható.
-
bepken
veterán
arra tud valaki magyarázatot adni, hogy vajon idén miért nem promózták különösebben az - egyébként ~5 óra múlva kezdődő - The Game Awards rendezvényt Steam-en?
mármint okés, lehetett szavazni, meg most is ott van főoldalon egy banner, de emlékeim szerint korábbi években nagyobb promót kapott a rendezvény. pláne konkrétan a rendezvény napján... (bár az is lehet, hogy csak a Steam Deck nyereményjáték miatt volt a promó és én emlékszem rosszul)
-
genndy
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Steamet felesleges újratelepíteni. Lemented a könyvtárát aztán ha újrarakod a gépet visszarakod, első indításnál majd megcsinálja a registry bejegyzéseket meg mindent ami kell neki. Így akkor tuti megmarad minden ilyen egyéni beállítás is (lehet hogy szinkronizálja, de hogy lokálisan tárolja őket és alapvetően azt használja az tuti).
-
Tigerclaw
nagyúr
Be lehet úgy állítani a Steam klienst hogy csak a Mac kompatibilis játékokat mutassa a storeban is, ne csak a könyvtárban?
-
gyimger
őstag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Szuper, akkor nekiállok. A kedvencek és az elrejtés kevés a kategorizáláshoz.
-
gyimger
őstag
Ha kategóriákat csinálok, mekkora az esélye, hogy új Windows/Steam telepítésnél elvesznek? Egyszer rémlik, hogy elvesztettem ilyen saját kategóriát, nem szenvednék vele, ha nem marad meg.
-
Golden9
veterán
Hat napig ingyen játszható a Tom Clancy's Rainbow Six Siege, és három napig a Synth Riders.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
VGYke
üzenetére
Jó lesz az! Gyere át a fórumára, ha gondolod: Assassin's Creed Odyssey
-
Chiller
őstag
szerk: semmi elnézést, elnéztem.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Vett már valaki közületek Assassin's Creed Odyssey - Gold Edition-t?
Egyszerűen nem tudom kideríteni, hogy a gold tartalmazza e a Assassin's Creed III Remastered és Assassin's Creed III Liberation Remastered játékokat?
"Season pass owners also receive the games Assassin's Creed III Remastered and Assassin's Creed III Liberation Remastered ." Ők kik? -
Adi01
tag
Köszönöm a gyors választ!
-
AnonymusX
őstag
-
Adi01
tag
Sziasztok!
Steam-en ha akciós áron korai hozzáférésű játékot vennék (BodyCam) és közben láttam, hogy megfog jelenni 7.-én a full-os verzió akkor újra meg kell venni a teljes játékot vagy ilyenkor frissítem a játékot és kész?
Nincs ilyenben tapasztalatom a steam-en. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Kylesa
üzenetére
Akk lehet ez a baj, szerintem mind a 2 nagyon jó,
augmented steam
a másikat fentebb linkeltem.. -
Kylesa
aktív tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Teljesen tiszta a Steam-em, soha semmilyen bővítményt nem használtam hozzá.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Kylesa
üzenetére
Steames bővítményeket használsz? pl Augmented Steam, és steamdb extension?
-
Kylesa
aktív tag
-
-
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Hát de most nézd meg...
Könyvtáram -> Wishlist
Nem dőlök a kardomba miatta, de azért valahol idegesítő a dolog.
Az még jobban, hogy az előző verzió megjegyezte, amikor ár szerint rangsoroltattam a játékokat, ez meg mindig (!) elfelejti. Nem csak időnként. -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Neked hogyhogy magyar a wishlist?
Amióta ez a szutyok új dizájn van, nekem átváltott angolra, pedig maga a kliens magyar nyelven fut. Arról nem beszélve, hogy a "Sort by" beállítást minden újraindításnál elfelejti.
Nem tudom, miért lett ilyen a WL, de kicsit eltolták. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Köszi
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Köszi!
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
https://steamdb.info/
felül search -
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Hova kell bemásolni?
-
Šolaire
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Azt honnan kellene kimásolni? Nem lehet megnyitni a játék oldalát, csak a Steam fő oldalát hozza be a link.
-
De4d
őstag
A kívánságlistámról eltűnt két játék, ezt nem is onnan tudom hogy kevesebb lett a listán hanem a listán görgetve ott maradt üresen, azzal a felirattal hogy "ez az elem már nem elérhető"
Azt visszalehet nyomozni vajon mi lehetett az a két korábbi játék, vagy esetleg van e olyan lista ahol időrendben meglehet nézni mely játékok lettek leszedve a steamről? -
Abrion
senior tag
szeretem a steamet angolul használni, pár napja a kívánság lista magyarra váltott, hol tudom visszaállítani angolra?
Nem fontos, megtaláltam. -
nubreed
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszönöm, tényleg!
Basszus, hogy nem vettem észre.
-
csaba951
veterán
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Nem, nem kell tudnia a gyereknek feloldania a mobilodat. Így pl. nem is tudta volna jóváhagyni a cserét. Vagy így nyugodtan vásárolgathat is a bankkártyáddal a neten, mert jóvá tudja hagyni a tranzakciót. Ha ilyeneket akar, akkor szól neked, és ha szerinted indokolt, akkor megcsinálod a mobilon.
-
FLATRONW
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Próbáld ki az MkvToolnix-et.
1. Kiválasztod benne a felvétel első fájlját.
2. Majd erre a fájlra jobbkattintás és a felugró menüben az Append files lehetőséget kell választani, ahol ki tudod jelölni a felvétel további részeit.
3. Alul kiválasztod, hogy hova mentse el, majd a Start multiplexinggel mehet az egyesítés. -
tibaimp
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
Itt kérdezz szét, hátha többen tudnak segíteni, mert ehhez már külön programra lesz szükség (szerintem): Milyen program, ami...?
-
nubreed
veterán
Sziasztok,
A Steamben készített játékban felvett videokat hogyan lehet valami emészthető formatátumra cserélni/konvertálni? Mert most egy ilyen Steames video .m4s kiterjesztésű fájlokból áll, de egy felvett anyag is több ilyen fájlból áll, nem csak egyetlenből. Hogy lehetne ebből mondjuk egy darab .mp4 -et gyártani?
-
Golden9
veterán
Legion TD 2 - Multiplayer Tower Defense - Két napig ingyen játszható.
-
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Egy kérdés: Miért nem külön, SAJÁT fiókon tolta a fiad ?
Ahogy elnéztem se kés, se semmi csili-vili skin nincs a képben, tehát még azt sem lehet mondani hogy azért tolta a tiéden mert fel tud velük vágni stb.
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sajnos ez van.Mondtam neki hogy ez jó tanulópénz volt.Hogy ott volt tőle 8 méterre a bátyja.Aki azonnal felismerte volna hogy ez az egész kamu.De annyira ráijesztettek gyerekre hogy lebénult.Pedig 240 milliószor elmondtam hogy senkinek nem adunk semmit oda és ha valami baj van szólunk a szülőnek vagy a nagyobb testvérnek.
-
Marci79
senior tag
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
..............
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
-
Golden9
veterán
Ingyen játszhatóak három napig.:
Across the Obelisk
Oxygen Not Included
F1 24
Victoria 3Ezzel meg öt napig buszozhatunk ingyen.:
Bus Simulator 21 Next Stop -
csaba951
veterán
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Cserét jóvá kell hagyni Steam Guard mobilhitelesítővel. Ezt hogy oldotta meg a gyerek?
-
Spet
addikt
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Nem kis osszeg, azonban tenyleg sok mindent nem tudsz csinalni.
Maximum jelented/ jelentjuk a fiokokat steam-n keresztul, hogy csalasra hasznaljak, aztan vagy kidobjak oket vagy nem (nem veletlenul mennek discord-ra, az platformon kivuli kommunikacio). Inventory rollback-nek az eselye kb 0%
Mely levegot kell venni, es el kell tenni hatulra, hogy ez most elment tanulopenznek.
-
boborján2
senior tag
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Az anyagi kár mennyi?
-
Golden9
veterán
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Hogyan jelents csalót, fióktolvajt vagy adathalászt.
Csalás GYIK (Bizalmi csalások és cserecsalások).És ez az egész csak azért, mert a te fiókodon szebb késekkel tudott futkosni?
-
Šolaire
veterán
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Durva sztori sajnálom hátha rendeződik majd számolj be légyszíves, nekem pl csak egy barátom van az a bátyám és a fiókom privát. Még eddig nem talált meg senki szerencsére .
-
Gyuszopapa
csendes tag
válasz
Golden9
üzenetére
Community managernek adta ki magát.Az írta hogy blokkolva lesz az account és értesít előre.Az accountot megfogták és 7000 dollár kártérítést kell fizetni mert ez az account már mint az enyém átvert embereket.Azt mondták bannolás előtt el lehet menteni a tárgyakat egy másik accountra a gyerek meg átküldte oda a tárgyakat. 16 éves. Igen discordon. A kár 1400 tárgy vegyesen matrica és aláírás ládák,fegyverek,fegyverládák.
-
AnonymusX
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen, már ez a verzió fog letöltődni. Azonban vissza lehet állni az évforduló előtti verzióra.
-
Urak! Ha a steam könyvtáramban van a Half-Life 2 akkor ha most telepítem automatikusan megkapom a 20 éves évfordulós frissítést?
Közben felraktam és látom is, hogy igen!
-
bepken
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
az az igazság, hogy naponta jelöl be random ismeretlen...pl a minap is visszajelöltem egyet kíváncsiságból. pár percen belül jött egy szokásos üzenet, hogy szeretné, ha csatlakoznék hozzájuk faceit-en, stb. ha partner vagy ebben, onnantól bármilyen linket küldhet neked, amin keresztül megszerzi a belépéshez szükséges tokent és bumm. 2 perc az egész. nem fog veled többet foglalkozni, ha ennél nagyobb erőforrást igényelsz (visszakérdezgetsz, bénázol, nem működsz együtt)
a legtöbb esetben egy bank, még a hatóságokkal teljes mértékben együttműködve sem tudja visszaszerezni a pénzed (kivételes eseteket leszámítva) - pedig ott az nekik is bukó...itt a Steam esetén még csak érdekében sem áll a Steam-nek, hogy utána menjen és nyomozzon.
-
Golden9
veterán
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Részleteznéd hogyan történt?
Hány éves a gyerek?
Használt játék közben mikrofont, amin keresztül elárulhatta, hogy könnyű préda lehet?
Linkelnéd a csaló fiókját?
Mekkora a kár?
-
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Semmit sem tudsz tenni.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Steam Support will not be able to recover your items if you get scammed.
-
sith7
félisten
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Ne verd meg
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sziasztok.Bescamnelték a gyerekemet amikor a fiókomon játszott.Nem voltam otthon.Oda adta az összes cs go tárgyamat a scammernek.Mit tehetek?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nekem meg az a bajom vele, hogy állandóan e-mail-eket küldözget. Annyi, hogy én beállítottam egy minimál árat, szerintem azt figyeli és akkor küld.
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki vágja ezt a isthereanydeal.com-ot?
Mintha nem küldene emailt, ha van akciós cucc.. Illetve egyszer kaptam csak, akkor bundleban volt. Most ránéztem, és van 1-2 rekord akciós, és nem jelezte.A beállításaiban be van állítva h küldjön emailt.
Vagy nekem kell beállítanom a rulet? a default vajon mi lehet? Semmi?
--
És borzalmas, hogy nem lehet arról az oldalról átlépni a játék steames oldalára, ott van minden is, a wikipediátol kezdve youtube, de a steames adatlapját kihagyták...
-
-
pingtest
tag
Sziasztok.
A napokban egyik ismerősömnek küldtem egy ajándékot. El is fogadta, könyvtárában is van. Azt mondja, hogy azóta mikor elindítja a steamet mindig feljön az az ablak, hogy ajándékot küldtem neki. Gondolom ez valami bug lehet. Találkozott már valaki ilyennel?
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Bocsi az off-ért, de amiatt kérném a segítségeteket, mert végig nyomtam a Sons of the Forest-et, (150+ óra ... :D), nagyon tetszett, kiváló játék. De sajnos 1 acsit, a multisat (Trusted) nem tudok megcsinálni.... :( Tudna ebben valaki segíteni? Kb-5-10 perc lenne.. Köszi, ha módjában áll valakinek! :)
Papa -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Left 4 Dead 2.
-
Golden9
veterán
Steam Főzős Fesztivál ingyenes kacatokkal.
Szeletelő szakács.
Animált avatár.
A bőség rámája.
Avatárkeret.
Rotyogó fazék.
Animált matrica.
-
Šolaire
veterán
-
Golden9
veterán
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Ez (is) mitől lehet? A vga drivere friss. Minden friss! Lassan fél éve, hogy ilyen.
A másik pedig az, hogy amikor az egér kurzorja rámegy egy-egy játékra a kliens levágja magát a tálcára vagy a kis ikonformába a többi aktív programhoz. Egyszerre jött elő ez a két probléma és már kezd idegesíteni.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Valaki tudna segíteni?
Egy játékot keresek:
Souls like jatek.
Fagyott világban kell tűztől tűzig menni mert megfagyhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valószínűleg ez már így is marad. Egyébként a 4-től sem dobtam hátast. A 2 és a 6 tetszett a legjobban.
Az még jobban, hogy az előző verzió megjegyezte, amikor ár szerint rangsoroltattam a játékokat, ez meg mindig (!) elfelejti. Nem csak időnként.
Ahogy elnéztem se kés, se semmi csili-vili skin nincs a képben, tehát még azt sem lehet mondani hogy azért tolta a tiéden mert fel tud velük vágni stb.

eami