Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chris0000
üzenetére
Na, végigtoltam az első 13 pályát, meg nagy részét advanced módban is. Nekem tetszik, de azért nem ugyanolyan feeling, mint az első rész. Egyelőre úgy gondolom, hogy megéri az árát. A grafika kifejezetten tetszik, a zene nem rossz, a hangok viszont szerintem gagyik. Persze lehet, hogy 13 pálya még kevés pontosan megítélni, hogy milyen lesz a játék, ezek a pályák még viszonylag egyszerűek.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Végigjátszottam mindkettőt, imádtam.

-
válasz
chris0000
üzenetére
Igen megkaptam, bár ki kellett nyomoznom, hogy van e kulcsom. Annak idején a humble bundle oldalán keresztül rendeltem elő, és ott volt a kulcs a humble fiókomban, de senki sem értesített erről. Szóval ha itt nem szólsz, hogy megjelenik a játék, nem is tudom meg soha.
Most települ, szóval még nem próbáltam ki.
-
válasz
gejala
üzenetére
Engem még az is zavar, hogy a kreatív ötletek egyre inkább kiveszőfélben vannak. Pl. miért kell mindig lőfegyverekkel menni? Most nem pont erről a játékról, de érted, szinte az összes FPS amiben lőni kell, csak a lőfegyvereket ismeri. Miért nem lehetne kreatívabb a dolog? Pl. legyen olyan fegyver, ami szemetet lő ki, kavics, szögek, fémreszelék, stb., lehetne olyan aminek köze nincs a lövedékekhez, pl. nagy frekvenciájú hangágyú, vagy lőjön fertőzéseket, húsevő baktériumot, apró kis propellereket, amik felrepítik az égig a célpontot majd elengedik, stb. Egy játékról beszélünk ahol MINDEN megengedett, és tényleg borzasztó hogy nem tudnak, vagy nem mernek semmi újat kitalálni.

Illetve, tavaly is 5.5-nél járt már a motor, szóval lassan már a 6-os verziónak kéne jönnie. Amúgy elnézve ezt a demót, ami ehhez hasonlít perpill a leginkább, az a Star Wars Outlaws. Maga a játék egy közepes élmény (igen, végigjátszottam), de mint Star Wars hangulat, az hibátlanul eltalálták.
-
gejala
őstag
válasz
ripla
üzenetére
A probléma mindig az, hogy az ilyen fejlesztők nem ismerik az art direction fogalmát. Egy Horizon vagy RDR2 azért néz ki ilyen hihetetlenül jól, mert van egy egységes, ügyesen kitalált és elkészített art design, ami 10 évvel később is megkapó lesz és nem csak egy random régi játék.
-
ridiculous
aktív tag
-
válasz
Golden9
üzenetére
Jó randa. Vicces ez, hogy mindenre ráírják az "Unreal Engine 5" logót, aztán amiket 1-2 éve mutogattak a motor fejlesztői, hogy mit tud valós időben, abból eddig még semmit nem láttunk. Továbbra is a Horizon Forbidden West a gamer univerzum legszebb játéka, pedig 3 éves játék és köze nincs az Unreal Engine-hez. A következő meg valószínűleg a Witcher 4 lesz. Addig meg marad a parasztvakítás.
-
Golden9
veterán
EXFIL - Három napig ingyen játszható.
-
-
chris0000
őstag
hi. 13 év után ma megjelenik a Defender's Quest 2: Mists of Ruin.
nekem nagy kedvencem volt anno.. -
Golden9
veterán
Kínai nyelet használva nálatok is belassul a Steam?

Inkább Dubaji arabra állítottam, ha már ők is itt vannak a spájzban.
-
ooloo
őstag
Ehhh...
Megint a Dead Space 2 játék rendetlenkedik ... korábban a termékkulcsot nem fogadta el , de most elfogadja ( ezt felugró ablakban is jelzi ) , de kb 10 mp-ig tölti a játékot , majd kilép . Most pakoltam át egy másik meghajtóra a Steam klienst és a játékokat is .
Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezt orvosolni ? -
csaba951
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nyilván sehogy. Akkor nyitom meg a munkahelyi/privát postaládát, amikor ráérek vele foglalkozni. Amikor nem érek rá, akkor ne küldözgessen értesítést senki, mert nem érek rá.

-
stewe2
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, arra. Ha új gépről jelentkezek be, azt először hitelesítés, és hozzáadni kell a fiókomhoz.
csaba951: sehol nem mentek jelszót, sütiket (és minden előzményt) kb. havonta törlök, de ja, indításkor a launcherek automatikusan bejelentkeztek, EDDIG!
A cég informatikusa azt mondta, hogy az internet biztonságos
-
csaba951
veterán
válasz
stewe2
üzenetére
Ellopták (nálad) a böngészőből vagy a Steam kliensből a cooki-lat. Tehát a Steam szempontjából az nem idegen gép volt, hanem olyan amiről be voltál lépve.
Tanulság: amint végeztünk azzal amit csináltunk mindenképpen lépjünk ki a fiókunkból. Ez minden fiókra igaz. (Steam, Uplay, Gmail, Netflix). Ha használni akarod, majd újra belépsz. És persze nem jegyeztetjük meg a belépési adatainkat a böngészővel, hiába kényelmes. Hiába lopják el a belépési adataidat, a jóváhagyást nem tudják majd megoldani. Ja, és persze random jelszó külön-külön minden fiókhoz.
-
stewe2
aktív tag
válasz
stewe2
üzenetére
Nézem az előzményeim:
Március 28.-30. 11db vásárlás kb. 0,5euro (olyan gémekhez, ami nekem is megvannak)
Április 12. 8db eladás kb. 0,5euro (vegyes szemét)
Ezekről viszont nem kaptam e-mail értesítő!Ritkán voltam bejelentkezve, az is előfordult, hogy hónapokig nem is volt telepítve a Steam.
Érdemes bármit jelenteni?
-
stewe2
aktív tag
Üdv!
Ma eladott valaki a Steam raktáramból kacatokat, kb. 20 db-ot, majd a bevételt hozzácsapta a walletemhez (1euro), és vett nekem 2db kacatot a DOTA 2 játékhoz, ami bent is van a raktáramban
. 12.30 - 14.40 között történt a dolog, érték kb 2euro. Természetsen nem dotázom, nincs is bent a könyvtáramban.Jelszómódosítás, e-mail módosítás megtörtént. Érdekes, hogy nem jelzett a friss belépést sem az e-mail, sem az sms más, ismeretlen gépről. A fiaim sem voltak itthon

Mi történhetett

Köszi stewe
-
ooloo
őstag
Üdv ,
Az lenne a kérdésem , hogy amennyiben nem a C meghajtóra telepítem a steam klienst és a könyvtárat , akkor egy esetleges operációs rendszer újratelepítésnél a váltás nem fogja érinteni - mondjuk - a J meghajtón található steam könyvtárat ? Pontosabban , nem kell újra leszednem a játékokat ?
-
Golden9
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Még egy kis hörcsögölni való.
A 2025-ös Holdújév pontboltos animált matricái.
2025-ös Steam kígyó.
Animált matrica.
2025-ös piros boríték.
Animált matrica.
Boldog 2025-ös új évet!
Animált matrica.
-
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nálam a hang probléma szerencsére nincs jelen, de pont ezért is akartam kipróbálni először mert az early access cuccoknál azért bele lehet futni dolgokba, már csak a tartalom miatt is (nem minden ea annyira jó például mint a Hades 2 vagy a PoE 2).
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
akkor menj a profiljára és kattints az "Értékelések" pontra - itt meg tudod nézni az összes általa írt értékelést
-
spleenszuru
őstag
Furcsa kérdés:
Lehet bármilyen módon keresni egy játék véleményei között az áruházban?
A felhasználó neve megvan, de 2000+ kommentet nem szívesen pörgetnék végig. -
spleenszuru
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Kis bugyuta, de jó (lenne, ha lenne hang).
Nincs chase camban hangja az autóknak, és vicc, hogy ezt nem javítják ki azonnal a fejlesztők.Gondolom, mert nem mindenkinél van jelen.
Roppant idegesítő, számomra ez teljesen game breaker, hogy nincs az autónak hangja.A túlzott izgatottságom csőbe húzott most. Szóval lehet várni ki tudja meddig, hogy javítsák.
-
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Kíváncsi vagyok így, hogy nem volt nálad előzménye a szériának, hogy fog tetszeni.
Anno is egy rétegjáték volt úgymond, sokan NFS-t vártak tőle meg hasonló stílust, nekem ez inkább amolyan Street Rod volt más körítéssel. Itt is ki kell hívni arcokat, vannak boss-ok úgymond minden autópálya szakasznál, ők persze meg sem jelennek amíg nem győzöd le a kisebb racer arcokat... a hangulatot kapja el a Genki valahogy úgy, ahogy másoknak azóta sem sikerült.
Nem tudom, hogy nálam a gyerekkori emlékek szépítik-e meg a dolgot, de hamarosan én is teszek vele egy próbát, mert anno nagyon nagyon szerettem.
-
l.skywalker
titán
Diablo 4 igyen játszható négy napig:
Save 45% on Diablo® IV on Steam -
tibaimp
nagyúr
Ha valakit érdekel, ingyen kipróbálható ez a játék: Car Dealer Simulator: Prologue - Early Days
-
allein
addikt
Jó reggelt. Költözök egy új gépbe, jelenlegi gépemben van kettő 2.5 SSD *250GB, két külön játék. Az új gépbe át tudom rakni ezt a két SSD-t és minden megy tovább, vagy újra le kell tölteni a két játékot a két SSD-re?
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Steam Valós Idejű Stratégia Fesztivál pontboltos kacatjai.
Narancssárga hatszögek.
Avatárkeret.
Zöld hatszögek.
Avatárkeret.
RTS tankok.
Animált avatár.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Az működik hogy pl játék nélkül csak úgy belépek CS2 be és dob nekem ládát vagy ahoz játszani kell? -
Golden9
veterán
válasz
MageRG
üzenetére
Ne lássa, vagy elég, ha csak játszani nem tud vele?
Szülői felügyelet, játékidő korlátozással nem lehet lenullázni a játékidejét? -
MageRG
addikt
Kedves hozzáértők!
Steam Family megosztásban lehet olyat csinálni, hogy bizonyos tagok ne lássanak egyes játékokat?
Ha privátra állítom a saját library-mben, akkor senki nem fogja látni. -
SenorGrande
senior tag
Új scam linkek terjednek, amiben különböző megjelenés előtt álló AAA játékok playtest-jére invitálnak. Természetesen a szokásos, Steam szerű oldal, ahol ha bejelentkezel, már viszik is az accountod.
-
Golden9
veterán
Ingyen játszható 3 napig a TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA.
-
Golden9
veterán
válasz
cibus
üzenetére
Szerintem ha a vásárolt dolgok nem tudnak átkerülni másik fiókra, vagy a használatuknak nincs kihatása mások játékmenetére, akkor visszatéríthető a játék, de csak találgatok.
STEAM VISSZATÉRÍTÉSEK"A Steam visszatérítést kínál a játékon belüli vásárlásokra bármely, a Valve fejlesztette játékban a vásárlást követő negyvennyolc órán belül mindaddig, míg a játékon belüli tárgy nem került felhasználásra, módosításra vagy átadásra. A külső fejlesztőknek lehetősége van engedélyezni a visszatérítést játékon belüli tárgyaikra e feltételek mellett. A Steam a vásárláskor meg fogja mondani, hogy a játékfejlesztő kínál-e visszatérítést a megvásárolandó játékbeli tárgyra. Egyéb esetben a nem a Valve fejlesztette játékok játékon belüli vásárlásai nem visszatéríthetők a Steamen keresztül."
-
Golden9
veterán
válasz
cibus
üzenetére
STEAM VISSZATÉRÍTÉSEK
"A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál." -
cibus
senior tag
Sziasztok!
Ha steamen keresztül veszek egy játékot (path of exile 2) de nem fut jól a gépen, akkor vissza tudom kérni a pénzt? -
Skynet258
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na haaagyjad már, ez jön?
Kb 20 évvel ezelőtt Dreamcast-en játszottam ezzel, azóta is bevésődött a fejembe, alapvetően faék de marha jó hangulatú játék volt (ok, biztos a gyerekkor is benne van)... Nekem tuti vétel.
Grafban mondjuk dobhattak volna még rá, mert a pályák elég zártak, szóval sok erőforrás nem kell rájuk.
Itt egy gameplay is.
Ha ez Steam Deck-en jól fog futni akkor elég nagy sikert arathat, máskülönben csak azok fogják piszkálni, akik nosztalgiáznak mint én.
Mod: akartam írni, hogy a grafika azért olyan sokat nem változott, de már fejben éreztem, hogy ez marhaság kell legyen, DC óta elég sok víz lefojt a Dunán... és hát valóban, ez a játék is csak a fejemben volt szép.
Akkor mércével nézve persze állat volt... -
spleenszuru
őstag
Valaki erre kíváncsi, rajtam kívül?
Nem tűnik túl high technek, de nekem van némi Underground 2 vibe.
Árra nagyon kíváncsi vagyok. -
montana92
tag
Sziasztok!
Technikai oldalról tudnátok valami tippet adni?
Kb 2 hete a Steam letöltési sebessége jelentősen lecsökkent, kb. 1.5 MB/s környékén áll meg (volt már hogy 1.3-ig ment, ma pl 1.7-ig), a korábban megszokott átlag 13-14 MB/s helyett.
Minden más program esetén (konkrétan amivel azóta töltöttem: Epic, Battlenet, Xbox alkalmazás, Ubisoft Connect) megfelelő a letöltési sebességem.
Változtattam régiót, ürítettem a cache-t, de ugyanúgy lassú...Valamilyen ötlettel tudnátok szolgálni, hogy mi lehet a gond?
Windows 11 van a gépen, a szolgáltató Vodafone (ex UPC). -
Šolaire
veterán
Sziasztok eléggé off. Deck töltője jó telefonhoz? Köszi előre is.
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm a válaszokat!

@Golden9: Köszi a tippet, jó ötlet! Valóban ha az adományozó visszatérít egy vásárlást akkor a pontjai is elvesznek, tehát az ezzel adományozott díjak is...
Csakhogy! Nekem tételesen megvannak a profil díjak, összehasonlítva kapott email-eket (abban le van írva mire kaptam díjat) a tényleges profil díjakkal.
Nálam a megjelenített szám nem oké, nem jön ki a matek..
@ Anonymusxx: Én úgy tudom nem vonható vissza. -
Golden9
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
"Mi történik a Steam pontjaimmal, amikor visszatéríttetek egy játékot?
Amikor visszatéríttetsz egy játékot, az azért a vásárlásért kapott pontok le lesznek vonva a fiókodról. Ha emiatt pontegyenleged negatív lesz, eltávolítjuk a legutóbbi tárgyaidat és közösségi díjaidat (és a kapcsolódó jutalmakat) is, amikre pontokat használtál, amíg egyenleged már nem lesz negatív." -
bepken
veterán
válasz
A_Papa
üzenetére
most csak ezért kiosztottam egy díjat, hogy megnézzem

nem látok olyan lehetőséget, hogy én ezt a díjat vissza tudnám vonni....ettől függetlenül én simán elképzelhetőnek tartom, hogy ha mondjuk valami lopott fiókról kaptad a díjat (vagy kapott rögtön utána egy közösségi bant), akkor visszavonják az általa kiosztott díjakat.
de mondom még egyszer, nem tudom, hogyan működik...
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Kis apróság, de rákérdezek..

Ti jártatok már úgy hogy egyik napról a másikra a Steam kevesebb profil díjat mutatott a valósnál?
Tegnap még hat volt ma meg már csak 5.... emiatt gondolom, hogy csökkent az összes kapott díj szám is 1-el..( ha megszámolom őket akkor is a csökkent értéket kapom.)
Ami érdekes, hogy ha megnézem a kapott e-mail-eket, ott 6 olyan e-mail van, ahol profil díjat kaptam... de akkor hova tűnt az az 1?
Ezek az adott díjakat nem lehet vissza vonni, ugye?Köszi a válaszokat!

-
chatran
őstag
Áthelyeznék egy kb 75 GB-s játékot HDD-ről SSD-re. Tudom az uninstall majd az újratelepítés az SSD.-re lenne a legtisztább, de gyenge a sávszél, hosszú idő lenne, mire ismét letölti.
Lesz valami hátrány abból, ha a telepítési mappa áthelyezése Steam opcióval rakom át az SSD-re a játékot? -
csaba951
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Tilos a fórumban (de tulajdonképpen az egész PH-n) a reflinkek, affiliate-k használata. Nem azért nem látsz ilyeneket, mert hülyék a többiek és nem tudják, hogy vannak ilyenek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ridiculous
aktív tag
Külső oldalas játék ajánlás itt mehet vagy tiltott?
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Amúgy, azt megnézted, hogy nem giftnek vetted?
A vásárlási előzményekben ott vannak steamen?
Nem valami átfutási idő van, amiről nem tudsz? Pláne, hogy járt már így más is, igaz, ott megoldódott elmondások alapján. Nem órák alatt....
Van ticket nyitva. Itt csak körbe tudjuk táncolni a tüzet...
Az mondjuk vicces, hogy már a vásárlás sem megy
Hol van már a rendben működő olajzöld felület....Szerk.
Biztos nagyon elfoglaltak voltak. Olyan jó áron van minden, nem győzi a könyvelő...
De legalább Happy end! -
Hauptmann
veterán
Nem látszik, email sem jött, de a netbankon az összeg levonása meg ott van. Nem kért megerősítést a bank, paypallal fizettem, ott soha nem kér.
-
csaba951
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
Vásárlásnál minden esetben az e-mail címedre küldenek számlát. Az megvan a postaládában? A banknál a vásárlás során először zárolásra kerül az összeg. Ha megerősítetted a vásárlást (banki app vagy egyéni kód+internetes vásárlási kód) akkor kerül ténylegesen átutalásra a cégnek. Zároláskor nem férsz hozzá az összeghez, nem tudod elkölteni. Ha nem érkezik megerősítés, akkor pár nap múlva (2-3) automatikusan visszakerül a pénz a számládra.
Ha nem volt sikeres a vásárlás, akkor nem csoda, hogy nem jelennek meg a játékok a Könyvtáradban.
Ezen az oldalon látod a vásárlásod?
https://store.steampowered.com/account/history/ -
Hauptmann
veterán
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Továbbra sincs a könyvtárban egyik sem, nyitottam jegyet.
-
Hauptmann
veterán
Vettem két címet, 42 € értékben, a banknál meg is jelent a levonás, de a játékok nem jelentek meg a könyvtárban, továbbra is a kosárban vannak. Ilyenkor mi van?
-
eami
Topikgazda
BÚÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azzal elvoltam egy darabig.

az igen.. én is ránéztem párszor ez idő alatt, h mikor lesz már megjelenési dátum.. de erre nem számítottam, h pont ma, mikor ránéztem..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)