Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
adrian360
őstag
Ma végeztem én is a kampánnyal, hard-on toltam végig, volt egy két küldi ami picit nehezebben ment le, de tetszett. WoL és HotS-hoz képest talán kicsit nehezebb a hard.
Az alap kampány nekem tetszett, a történet is, a pályák is valamennyire változatosak voltak. Kár hogy a WoL-os alternatív pályákat nem folytatták.
Viszont az Epilógus rész nem tetszett.a befejező "ez történt a szereplőkkel" videó meg főleg nem így tuti nem lesz sc3, ezzel vége a fő szálaknak. Erre nem számítottam, gondoltam hogy lesz ilyen kibékülős egyesülős lezárás, de ez a végképp lezárás nem tetszett. -
Ch0b
tag
Nekem ez az amon story nem jött be, szerintem nagyon gyenge lett ez így a végére.
Én inkább fogtam volna és a zergeket raktam volna be az igazi ellenség szerepére. A Protoss-t a kihalás szélére taszítottam volna úgy, hogy kb. pár ezer maradt volna a végére. És, hogy ütős legyen Raynorral ölettem volna meg Kerrigan-t. De nem ez lett, hanem valami csillagkapu keverék történet. [ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Ez van, ezt kell szeretni.
Az biztos hogy a jó öreg Sc1+ BW storyhoz képest a második rész csak alapjáraton pötyögött...
Sokkal többet kilehetett volna ebből az univerzumból hozni, nekem végülis így is megfelelt.
Amit hiányoltam az a tipikus Blizzardos mókás hülyeségek amik kimaradtak. Pl.: Warcraft 3 végén Arthas rock koncert.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
Én nem bánom, hogy így alakult, ehhez is majd 20 év kellett pedig azért annyira nem volt kidolgozva ez a második rész (már ami a sztorit illeti)... Van egy olyan sejtésem, hogy a Blizzard is úgy van vele, hogy "nem éri meg" nekik foglalkozni vele mert jelenleg van más ami több pénzt hoz (majd).
Így utólag elég sok máshonnan "ismerős" motívum van a sztoriban, főleg a LOTV/epilógusban feltűnően sok.Amúgy HOTS-ban Stukov említi Kerrigannek az UED-t, hogy egyszer visszatérnek, szerintem az egy potenciális szál lehet egy SC3-hoz ami mondjuk pár évtizeddel a LOTV után játszódik.
Meg ugye a LOTV végén a diavetítésnél ( ) is valami rejtélyes új életformákról tesznek említést. Egyszóval biztos lesz valamilyen SC3 majd valamikor.
Az sem lepne meg ha lassan hozzákezdenének és 5+ év múlva bejelentenék...[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Olyan hibával találkozott valaki, hogy villog a kép ?
Mintha storboszkóp lámpa menne a háttérben ... valahol írták, hogy grafikai bug esetén 32 bitre állítsam át a játékot a battle.net game settings részében , de ez nem segített
-
sith7
nagyúr
válasz PowerBuldog #46959 üzenetére
Legújabb catalyst van fenn, nem a béta
-
nagyúr
Nem találkoztam ilyennel... esetleg próbáld ki hogy effekteken, grafikus beállításokon változtatsz és hátha egyiktől elmúlik.
Árnyékok, textrúra részletesség, aliasing... stb.
Vagyis inkááb nézd meg low, medium, high... stb összbeállításokon is villog e.
Utána menj a részletekben, ha megszűnne valamelyiknél.Ha egyiknél sem szűnik meg akkor énis valami driver/dx környezet stb jellegű problémára gondolnék, amit vagy javít majd az AMD következő drivere, vagy tegyél fel másikat/esetleg bétát, hátha megjavul.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sith7
nagyúr
válasz FollowTheORI #46961 üzenetére
ok, megpróbálom
-
Robizm#
csendes tag
hello,
co-op módot lehet úgy játszani, hogy barátot hívunk meg társnak? Vagy csak én nem találom ezt az opciót? -
Rigormortiis
veterán
Miért van az, hogy coopban csak gyalogos egységeket tudok építeni Raynorral? Elképzelhető, hogy azért, mert csak a WoL van meg nekem?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kovsol
titán
válasz Rigormortiis #46968 üzenetére
Mindegyik hősnek megvan mit tud gyártani. Mikor kiválasztod látszik mik ezek.
May the Force be with you!
-
Pöttön
őstag
válasz Rigormortiis #46968 üzenetére
Azért, mert Raynornak a gyalogság az erőssége.
Ez néhol előny, néhol meg igen erős hátrány...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
gabor7th
addikt
Nagyon jó volt a legújabb rész. Nem éreztem rövidnek, a játék nagyon élő lett, ahogy a környezetben mozognak a dolgok, nagyon izgalmas volt a történet is. Maga a singleplayer nem volt kihívás. Meg a protoss hajon nem volt annyi beszélgetés, mint az első részben amit kicsit sajnáltam. A készítők ezer évig csinálták, viszont tényleg amit adtak nagyon minőségi játék lett. Sajna, ha lenne Starcraft 3- mint ahogy be lett lengetve, mégha az eredti konfliktusok lezárultak is - az utolsó részét már csak az elfekvőben tudnám befejezni, ha ilyen tempóval haladnak.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
headhunter86
senior tag
Én egyáltalán nem voltam elájulva a sztoritól.
Maga a körítés nagyon gyenge lett szerintem. Még az elején van pár jó átvezető, de ez szépen elfogy a játék végére. Pedig ott kellett volna felpörögnie a dolgoknak. Annyira elfogytak, hogy a végére az eddig jelenlévő render videó már nincs is jelen. Így lezárni az SC univerzumot. Szégyelld magad Blizzard.A beszélgetések is sima fix kamerás beállásúak, még a mai RPG-kben is jobb, itt pedig fix a szöveg, helyszín stb. Maga a beszélgetések is unalmasak, kis háttérsztori, kis lelki ápolgatás, informálódás.
Maguk a karakterek pedig unalmasak, egyáltalán nem kötődtem egyikükhöz se. Artanis tök uncsi karakter.
Zeratul, Jim és Kerrigan vitte eddig a hátán a játékot, most hogy háttérbe szorultak, maguk a készítők se tudták mi csináljanak nélkülük, ezért is lett nekem olyan üres ez a rész. -
-
Gery9112
őstag
válasz gabor7th #46973 üzenetére
Normal-on elhiszem, hogy nem volt akkora kihívás de azért próbáld meg brutal szinten is. Még nem vettem meg a kiegészítőt de a HoTS-ból és a WoL-ból kiindulva a kampányban nem kellett sokat gondolkodni. Főleg a WoL kampánynál éreztem azt, hogy ez egy tutorial csak raktak mellé sztorit is. Az utolsó pár küldetést leszámítva mindegyik úgy indult, hogy behoztak egy új egységet (marauder, viking, banshee stb.) elég volt csak azt legyártani és megnyerted a küldetést. Gondolkodni nem nagyon kellett. A HoTS-nál már picit más volt de ott meg Kerrigan miatt tudtál könnyen nyomulni (szerintem).
Szóval javarészt egyetértek veled de attól még próbáld meg nehezebb szinten is.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
gabor7th
addikt
válasz headhunter86 #46974 üzenetére
Érdekes én meg úgy éreztem, hogy normálisan lezárták. - Nekem pl. pocsék lezárás a Red Alert 2 volt anno...
-
headhunter86
senior tag
válasz gabor7th #46977 üzenetére
Lezárni lezárták. Nem is arról van szó. Hanem maga a minőség, ahogy. Eddig az összes rész végén volt egy fasza epic rendervideó. Most meg egy előre renderelt ingame 1 perces cucc.
Többet vártam volna, sokkal.
Ja meg a legvégén konceptképek vetítgetése pár mondattal. WTF?!?!?[ Szerkesztve ]
-
pardeee
csendes tag
válasz headhunter86 #46978 üzenetére
Látom nem csak én vagyok kiakadva ezeken, szerintem ez volt a leggyengébb rész, időrendben jelentősen csökkent a minőség és a színvonal..pedig gondoltam, hogy befejező rész tele lesz brutál cinematicokkal, ennek ellenére a leggyengébb videók voltak, sőt helyenként tényleg sötét, bekockásodó bénán renderelt cuccok voltak..béna sztori, unalmas karakterek, "destroy the enemy base" jellegű küldetések..én hard szinten nyomtam, elég könnyű volt és jó lenne megcsinálni brutalban is de annyira nem volt jó a játék, hogy újra nekiálljak
talán később...„ride hard & earn the downhill”
-
Gery9112
őstag
A Diablo 3 kieg. végén se volt rendervideó hanem ilyen rajzolt....akármi... . A fórumon is többen hangoztatták, hogy ez így nem teljesen oké...nem ehhez szoktak és teljesen jogosan.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
gabor7th
addikt
válasz pardeee #46979 üzenetére
Olyan küldetés nem is volt, hogy ne lett volna valami extra segítséged és teljesen saját magadtól intézz el egy ellenséget mintha multiplayer lenne. Tartás ki amig jönnek, meg ezt vagy azt csinálsz és jön egy csomó segítség. Nekem hiányzott az, hogy teljesen magamtól intézzem el az ellent teljesen.
-
GeneraL_XTX
veterán
Van esetleg valakinek tapasztalata azzal, hogy 21:9-es felbontásokat támogata már a játék? Vagy meg lehet valahogy oldani hogy egy ilyen monitoron teljes kijelzőn lehessen futtatni?
-
oxox
addikt
2v2 randomban silverbe dobott...feltornáztam magam gyémántba (random faj)
szerintem az új egységek röviden: szarok....a ladder ezzel a sok probe-al, automata boostal megintcsak sz.r...nem tetszik a változás.értem én, hogy kellett valamit virítani, de akiket ideiglenesen visszacsaltak azok sem hiszem, hogy sokáig maradnak, és akiket oldalbavertek (még játszottak, játszogattak), azok sem biztos, hogy folytatják.
szerintem nagyon balansztalan a ladder...legalábbis a 2v2 a régihez képest...
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
headhunter86
senior tag
Fene tudja, nekem is szokatlan a sok munkás az elején. Meg fejlesztések, minden egyéb dolog felgyorsult.
Gyorsabb meccsek, csak mivel nem vagyok überpro, ezért még nehezebb figyelni. Még annyi idő sincs mint előtte.
Annyiból jobb ez a változtatás, hogy jobban ki kell használni a map-ot és előbb és többet kell terjeszkedni.Szokni kell még szerintem.
-
Pöttön
őstag
Kíváncsi vagyok hogy milyen lett a balance.
Utoljára WoL-be multiztam, most már lassan rászánom magam újra a multira (mert így sosem lesz meg a Dark Voice kép... ) Remélem majd valami könnyű ligába dob be (ha van egyáltalán olyan) győzni szeretnék nem küzdeni...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Gery9112
őstag
válasz Pöttön #46988 üzenetére
Hát nem tudom mennyire válik valóra az álmod . Pár napja játszottam 2v2 meccseket HoTS-ban.....10 meccsből 1-et nyertem és minden meccs végén megnéztem, hogy mi volt a felállás. Silverben vagyok és mellém berakott valakit a bronz legaljáról ellenünk pedig platinásokat. A rendszer ezt a "fair" felállást eljátszotta 8-9szer majd a végén úgy gondolta, hogy eleget szenvedtem és berakott engem egy platinással 2 bronzos ellen, 2 percig tartott a meccs.
Remélem ez a gond megoldásra fog kerülni valamikor mert eléggé végletekben gondolkodik az sc2 matchmaking rendszere.
-
Pöttön
őstag
-
törölt tag
Mondjuk
nem tudom felfogni, hogy gondolták Zeratult rögtön az elején ilyen semmilyen módon kinyírni, minimum a LOTV sztori végéig megtartottam volna és ott áldozza fel magát/vagy nem... A végére meg annyi, hogy túl sok dolgot beáldoztak a "happy end" miatt és nem mertek tökösek lenni. Az embernek tűnő Kerriganen ahogy a végén elmennek Raynorral a naplementébe - csak röhögtem, főleg a közelmúltban történt ismételt átalakulása függvényében... Meg az is milyen már, magába "szívja" a Xelnaga eszenciát, de persze ő nem trutymós/csápos, 6-8 szemű lénnyé alakul, hanem egy ragyogó angyallá A diavetítés a végén kicsit ME3 szindrómának tűnik, azzal a különbséggel, hogy itt még kevesebb dologgal foglalkoztak. Szerintem egy nem Blizzard játéknál ilyen ending után ugyanúgy kiverték volna a balhét mint ott... De lehet azért nem annyira zavaró mert maga az SC2 - WoL, HOTS sztori sem volt egy nagy eresztés. [ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
válasz Gery9112 #46989 üzenetére
Azt azért szögezzük le hogy több v több balanceolása nem a fő prio a blizzardnál. 1v1 -re fókuszálnak az a esport része. A ladder rendszer mindig is szar volt. Ettől függetlenül kb. 70 meccset toltam le eddig lotv -ban és már nem ad sok ligával magasabb ellenfeleket. Az első kb. 20 meccsen folyamatosan kaptam a diamond és master ellenfeleket úgy hogy silverbe tett a rendszer de kb. 20 meccs után normalizálódott és silvereket kaptam aztán goldokat mikor már elvertem pár silvert majd felrakott goldba most gold / platina ellenfeleket kapok szval szerintem teljesen rendben van. Csak kell neki egy kis idő.
A balance része meg hát... lehet counterelni mindent és még csak most jelent meg pár hónap és rendben lesz az is. Olyan szuper OP dolgok azért nincsenek hogyha ezt gyártod biztosan nyersz.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
Heló, lehet hülye kérdés, de tudnátok segíteni? Haverom meg szeretné venni a LoV-ot, a multi miatt. Viszont az előző részeket nem akarja megvenni, a kampány nem mozgatja... Tudni fog multizni? Van valamilyen megkötés, vagy kimarad valamiből, ha nincsenek meg az előző kiegek? Remélem érthető voltam
-
nonsen5e
addikt
Ayy, hogy én mekkora egy méretes nagy barom vagyok.
Nem vettem még meg a játékot, érdekel a sztori, de mégis azért elolvasok minden spoileres hozzászólást. Törlöm is a topikot a listából, mert nem bírom ki különben...[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam a játék co-op részét, egyenlőre csak Raynoral mentem, tegnap lettem 6-os szintű.
Alapvetően tetszik a játékmenet, meg minden.
Amit így elsőre észrevettem hogy elég nagy a kontraszt a küldetések nehézsége között.
Van amit tökkönnyen meglehet csinálni, van ami meg irdatlan nehéz (legalábbis nekem), de lehet azért van ez mert Raynornak a gyalogság az erőssége, és ha olyan egységekkel jön az ellenség ami jó a gyalogság ellen (pl.: piros hibridek) akkor az igen csak megtud szorongatni.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
BeLucZ
addikt
válasz Gery9112 #46989 üzenetére
teamgame lutri, nálam általában úgy néz ki egy 2 v 2, hogy kapok egy csapattársat aki nem csinál semmit és 1 basen gyárt 5 marinet, ellenfélnek meg jön 2 erősebb. hát valamikor vagy beverem egyedül a másik kettőt, vagy nem, ritka amikor normális tudású csapattársat kapok, akkor ált mindig win a vége.
Új egységeket abszolút nem használom még, elvétve funoltam picit az adepttel, elég jó a zerg ellen az elején, illetve distruptorral az a bajom hogy baromi sok a cooldownja annak az energiagömbnek, meg mire odaér....
ügyesebb játékosok simán kimicrózzák.ami engem baromira zavar ez a brutális mineraléhsége a játéknak, kb 4 base kell, hogy rendesen termelődjön a cucc, ált mindig gáztöbbletem van ami elég viccesen hat az előző két rész után. Mások se nagyon használják az új egységeket tapasztalatom szerint.
Nem tudom milyen fajjal tolod......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest