Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A tidalt az ár miatt választottam, nem a magas minőség miatt és nem hiszem hogy a fül és fejhallgató amit használok az kiaknázná azt, meg amúgyis botfülem van. Szóval ez az mqa botrány nem zavar. Csak olyan szolgáltató kéne olcsón ami lefedi az igényeim. Ma pl. gondoltam egyet hogy jó lenne a wagakki band-től a senbonzakura de azt csak live videó formájában találtam meg rajt. Korábban meg a scandal-nál nem találtam meg amit kerestem, lehet hogy volt még más is, de most ez a kettő ugrott be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Renault, Dacia topik
- Raspberry Pi
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest