Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok szakértő
.Rákeresve a lejátszódra, ez nem egy mai darab, a tesztet 9 éve írták, gondolom, akkor lehetett a bevezetése.
Redditen többen is írnak erről a típusról, ugyanaz a problémájuk, mint neked. Az egyik felhasználó kb két hete jelezte, hogy ír a Yamaha supportnak. Kérték, hogy tegye majd közzé a választ, eddig nem jelent meg újabb poszt.Gondoltam, megkérdezem az AI-t is, szerinte a lejátszód nem fogja tudni direktben tolni a veszteségmentes formátumot. (...Összefoglalva: Míg az R-N402D kiválóan alkalmas nagy felbontású helyi fájlokhoz, nem fog működni az új, közvetlen Spotify veszteségmentes adatfolyammal hídeszköz vagy még nem elérhető szoftverfrissítés nélkül...)
Ellenőrzésképpen rákérdeztem a saját lejátszómra (néha elég nagy hülyeségeket képes írni az AI is..), arra azt mondta, hogy menni fog.
Én a helyedben dobnék egy rövid kérdést a Yamahának, hátha csípőből tudják a választ, és gyorsan válaszolnak neked is.
Amúgy Redditen a Marantz is téma volt, 21 napos a kérdés ma. Ott írták, hogy firmware frissítés szükséges (14 napja), az meg fogja oldani. És tényleg megoldotta.
-
válasz
LimaBravo69
üzenetére
-
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Nekem továbbra sem hagyja spoti connecten keresztül veszteségmentesen, a bluetooth viszont működik.
-
LimaBravo69
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Köszönöm az ötletet, de nem akarom bluetoothon hallgatni a veszteségmentes zenét
, és úgy tűnik, nem is kell!Elhamarkodtam kicsit, meg kell kövessem a Spoifiyt, ma este már át tudtam állítani a minőséget a hálózati lejátszón is.
Szóval akinek eddig nem ment, érdemes tenni egy próbát!
Egyelőre legalábbis marad az előfizetés.
-
Breki
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
most megint másról beszélsz én az előző állításodat cáfoltam tényekkel
Most itt nem akarok nagyon belemenni, megpróbálom röviden:
A kijelentésben van igazság, de néhány pont félreérthető.
Veszteségmentes vs. veszteséges
Teljesen igaz: nem attól lesz veszteségmentes egy anyag, hogy 16/44,1 kHz vagy 24/44,1 kHz a formátuma.
Veszteségmentes azt jelenti, hogy a tömörítés nem dob ki semmilyen hanginformációt, például FLAC vagy ALAC. A veszteséges (pl. MP3, AAC) viszont eldob bizonyos adatot a kisebb fájlméret érdekében.
Tehát a bitmélység és mintavételi frekvencia nem feltétlenül garantálja a veszteségmentességet – az csak azt mutatja, mennyi információt lehet elméletileg tárolni.
Bluetooth és minőség
Bluetooth esetén valóban számít a kodek: SBC alapú átvitelnél a veszteségmentes FLAC sem lesz teljesen veszteségmentes, mert a továbbítás során a Bluetooth átvitel tömörít.
LDAC, aptX Lossless vagy LHDC esetén a veszteségmentes átvitel elméletileg lehetséges, de a vételi eszköznek is támogatnia kell.
Bitmélység / mintavételi frekvencia csökkentése
Ha egy 24bit/96 kHz felvételt 16bit/44,1 kHz-en játszol le, akkor valóban történik információvesztés, mert a mintavételezés és bitmélység csökkentése konvertálással jár, ami analóg értelemben veszteséget jelenthet.
Ez nem a formátum “veszteségessége”, hanem a konverzió miatt történő minőségvesztés. -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
de az alap kijelentés már nem igaz, vannak már audiophile bluetooth transzmitterek is
és a spoti sem hazudik, ő tudja veszteségmentesen adni, ha a fogadó eszközök tudják
egyébként dupla vakteszten az átlagemberek 99%-a nem fogja tudni megmondani, hogy 24/96 vagy 16/44,1-ben hallja ugyanazt a zenei anyagot, ugyanazon a cuccon, szerintem a veszteségmentesség is kb. ezt jelenti általánosságban (nem a spoti szerint)
szereztem én már 2,4 GHz DSD-t is a hálózati lejátszómhoz, nyilván hallani véltem különbséget a 24/96 flac-hez képest, de vagyok annyira objektív, hogy tisztába legyek azzal, ez csak azért volt mert tudtam, hogy melyiket játszom le éppen
meg azért, na tudom honnan indultam, még 80-as években a monó Orion kazettás táskarádióhoz képest, hogy szólnak a mai béna cuccok is -
aprokaroka87
nagyúr
Nem attól lesz veszteségmentes hogy tud 44.1/16khz-et, a veszteséges és veszteségmentes eljárások alapból máshogy csinálják.
Illetve mivel Bluetooth esetén eleve jobb minőségű Bluetooth eszközök kellenek igy továbbra sem alap a dolog.Meg ugye ha egy 24bit/96khz hanganyagot 16bit/44.1 khz frekvencián játszunk le, ott is keletkezik szerintem veszteség.
-
Breki
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez az állítás részben igaz, de pontatlan és félrevezető.
🎧 1. Bluetooth korlátai – igaz volt, de már nem teljesen
Sokáig valóban minden Bluetooth audioátvitel veszteséges volt, mert az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) csak tömörített (lossy) kodekeket támogatott (pl. SBC, AAC, aptX).
➡️ Ez azt jelentette, hogy a veszteségmentes (FLAC, ALAC, WAV) zenék is újratömörítve kerültek átvitelre.
⚡️ 2. Új fejlesztések: megjelent a veszteségmentes Bluetooth is
Az utóbbi években azonban több gyártó és szabvány már képes valóban veszteségmentes vagy közel veszteségmentes Bluetooth-átvitelre:
aptX Lossless (Qualcomm)
Valódi 16 bit / 44.1 kHz veszteségmentes átvitel (CD-minőség).
1 Mbps fölötti adatsebességet is tud, ami elég a teljes bitrátához.
Szükség van hozzá támogatott telefonra és fülhallgatóra.
LHDC (Low Latency High Definition Codec)
Akár 24 bit / 96 kHz, minimális veszteséggel.
Huawei, Xiaomi, és néhány Android készülék támogatja.
Sony LDAC
990 kbps-ig, ami ugyan nem teljesen veszteségmentes, de nagyon közel van hozzá – gyakorlatilag hallás alapján nem különböztethető meg.
🧠 3. A forrás anyag minősége továbbra is fontos
Abban igaza van az állításnak, hogy ha a zene eleve veszteséges (pl. MP3), akkor Bluetooth-on továbbítva nem lesz jobb, de a tömörítés minősége (kodek és bitráta) sokat számít.
Egy 320 kbps AAC Bluetooth-átvitel például jobban szól, mint egy rosszul tömörített MP3 – még ha mindkettő „veszteséges” is. -
Mondjuk az ajánlón (E Heti Kaland) valamit igazán faraghatnának, mert nekem ott még értelmes zenét nem tudott ajánlani.
Nem igazán értem, hogy miért nem, mert van sok Követett előadóm, vannak lejátszási listáim, van 1000+ kedvencem különböző stílusokból, de az ajánlóban szinte mindig vagy mulatós vagy régi magyar zenéket ajánl, amiket egyáltalán nem hallgatok, nincsenek a listáimon, követéseimben, sehol. Tidal - nálam - sokkal jobban működik ilyen szempontból. -
válasz
LimaBravo69
üzenetére
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Közben megnéztem a support oldalt, ezzel kellett volna kezdenem:
Megjegyzés: Ha harmadik fél eszközén szeretnéd a veszteségmentes módot használni, akkor a saját mobileszközödön kell átváltanod. Jelenleg nem minden eszköz támogatja a veszteségmentes módot.
Koppints az eszköz ikonjára zenehallgatás közben.Válassz ki egy lejátszási eszközt.Koppints a Minőségre vonatkozó beállítások módosítása lehetőségre.Válaszd ki a Veszteségmentes lehetőséget.Szóval telefonon, a 2 wattos luknyi hangszórón megy..
Hurráá, erre vártam évekig. Asszem tényleg lemondom, marad a Tidal.
Ez így egy sapka sz@rt sem ér (nekem legalábbis). -
LimaBravo69
tag
Ma estére nekem is megjelent a veszteségmentes lejátszás, de csalódott vagyok. Asztali pc-n, telefonon megy az átállítás, de a Marantz MCR612 hálózati lejátszón nem engedi az átállítást, azt mondja, az eszköz nem tudja ezt a formátumot.
Hülyeség, tudja.
Esetleg valaki más járt így?
[kép] -
Swenk
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez: "Ez a kiváló minőségű hang szinte minden dalhoz elérhető a Spotify katalógusában, " Alig van 24 bites zene. A 24 bit nagy előnye a jobb dinamika, többek között. Ebből alig van sajnos.
-
ImACeltic
őstag
Pár napja találtam ezt az elemzést, hogy nem teljesen veszteségmentes a Spotify változata.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
erre én is kíváncsi vagyok mire gondol, szerintem teljesen rendben van
-
Swenk
aktív tag
ez megint egy kis "torzítás" a Spoti részéről:
"A Spotify mostantól 24 bites, nagyfelbontású (HiFi) audio streaminget kínál a Lossless funkcióján keresztül., amely akár 24 bites/44,1 kHz-es FLAC formátumú hangot is képes továbbítani a prémium felhasználóknak, nagyobb részletgazdagságot és gazdagabb hangminőséget biztosítva a hagyományos streaming formátumokhoz képest. Ez a kiváló minőségű hang szinte minden dalhoz elérhető a Spotify katalógusában, fokozva a zenehallgatási élményt a kompatibilis eszközökkel és vezetékes fejhallgatóval rendelkező felhasználók számára.
Ez így nem igaz. -
válasz
ImACeltic
üzenetére
Gyakorlatilag bármin hallgatod (nyilván nem bármin SOKOL rádión nem) jobban fog szólni. Persze minél jobb a cucc annál jobban fogod hallani.
Érdekes nekem is ott van már a lehetőség a telefonomon az appban, de nem engedi kiválasztani, az eszköz nem megfelelő. Ez azért különösen érdekes, mert a kiválasztott eszköz egy Yamaha R-N402D ami DSD 2,4 GHz-es SACD minőséget is lejátszik. Áttállítottam telefonra, úgí hagyja a veszteségmentest. -
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Mennyire jó hangcuccok kellenek ahhoz, hogy profitáljon az ember ebből a veszteségmentes minőségből? Nekem az alábbi hangcuccaim vannak: TV-hez kötve Logitech Z625, PC-hez kötve Edifier S2000MKIII, fejhallgatóm pedig egy Steelseries Arctis Nova 5.
-
Skillerz
aktív tag
Érdekes, hogy az Ikea Symfoniskra a Spotify azt írja, hogy nem támogatott a veszteségmentes lejátszás, mikor papíron elvileg tudnia kellene...
-
envagyok
veterán
Hogy lehet a korábban letöltött zenéket egyszerűen újra letölteni veszteségmentesen?
-
Swenk
aktív tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Igen, nekem is aktív.Szerintem a 16 bit 24 bit különbséget jobban észre lehet venni a zenében, mint a 44.1 vagy magasabb mintavételezési frekvenciát.Az a lényeg, hogy milyen volt az eredeti forrás minősége. És persze kell hozzá megfelelő eszköz is, amelyik érzékeltetni tudja, hallhatóvá teszi a különbségeket. Szerintem a 44.1Khz 24 bit átlagos minőségű eredeti zenéhez, átlagos minőségű eszközön megszólaltatva teljesen jó. Amúgy megemelném a kalapom az előtt a Fül előtt, amelyik meghallja a 192 és 96 közötti eltérést zenében.

Sajnos én nem nagyon találtam 24 bit-es zenét a kínálatban.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen persze. Lesznek tesztelők, akik profibb eszközökkel és nagyobb tapasztalattal utána fognak ennek járni az biztos. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán meg tudnám-e különböztetni őket.
Ma megkaptam én is, szóval ezek szerint sokaknak aktiválták. -
modd3r
őstag
Nekem kb. 1 órája jelent meg Androidon és Windows appban is a veszteségmentes. Reggel néztem, akkor még nem volt ott.
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Ma reggel nekem is megjött a veszteségmentes minőség.
-
Még nálam sincs, de nem izgulok, majd csak megjön. Kíváncsi leszek Tidallel összehasonlítva hallható lesz-e különbség. Majd próbálok vaktesztet csinálni az asszony segítségével.

-
jegenye77
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Átállítottam a veszteségmentesre én is.
Ilyenkor nem kellene letölteni újra az összes albumot ami mentve van?
Korábban ha állítottam a minőséget akkor mindig elkezdte újra letölteni az egészet.
Vagy most ez nem így működik?
Hogy lesznek veszteségmentesek a letöltött zenék? -
Akelaus
senior tag
válasz
liszi70
üzenetére
Én használom majd egy hónapja a Deezer-en, és vagy nekem qrva jó a fülem (idén voltam hallásvizsgálaton, és úgy tűnik igen), vagy eddig voltam süket de direkt olyan albumokat hallgatok vele amiket hallgattam a Spotyn is, és hallható a különbség.
Az egy dolog, hangosabban is szól, de ez lehet náluk valami beállítás, viszont kihallani jobban a finomabb részleteket.
Sokal dúsabb a zene, részletgazdag. -
Spoti fórumon írták, hogy folyamatos a frissítés, október során mindenkinél aktiválódik.
-
-
zizidor
őstag
Nekem családi6 prémium van, nyoma sincs. Mondjuk nem csodálkozom, amikor a dalszöveg volt újdonság, volt akinek 1 hónappal később lett elérhető. Biztos az egyenlő feltételek biztosítása miatt. Mondjuk az előfizetési díjat nem felejtették el megemelni...
-
-
Woodslave
félisten
A gyerek csinált anno egy 38-ik email címet hogy ingyen legyen 2 hónap prémium. Aztán rávett hogy fizessek és persze arra az email cimre amit nem ér el nem tud bejelentkezni stb. Appban persze nem lehet módosítani lemondani mert miért is lehetne.
Azon kívül hogy a bankon keresztül akadályozom meg van vmi más módszer? Szeretném attenni másik címre amit el is érek meg jobb lenne egy családi csomag
-
Piotor
tag
Valakinél Magyarországon megy már a lossless?
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Igen, újra meg kell őket hívni. En is ezt csinaltam egy pár napja, 6os családi csomagból váltottam családi 4re. A címet kell megadni ujra a meghívottaknál.
Minden listád, kedvenced megmarad. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Csak kérdésem lenne, a Családi csomag 6-ról váltanék a Családi csomag 4-re, mert hárman használjuk - tudom nem sok az a havi 400 Ft, egy évben 4800 Ft, ami több, mint 1 havi előfizetés. Csak ami megtorpantam az alábbi szöveg:"Hogyan tovább?
Az új előfizetésed 2025. 10. 10. dátummal indul, és a díja havonta 3690 Ft lesz.
Amikor az új előfizetésed életbe lép, a csomag másik vagy többi tagja elveszíti hozzáférését a Spotify előfizetés előnyeihez."Gondolom csak annyi történik hogy új csomag és a többi családtagnak újra be kell lépni vagyis meg kell hívni. Szóval max a letöltött tartalmon kívül nem fog változni vagy eltűnni semmi (lejátszási lista, kedvencek, stb.)
-
Djuree
félisten
lehet valahova írni ügyfészolgálatnak? nem találok email címet.
-
Djuree
félisten
most tartozik hozzá fiók vagy nem?!
tiszta hülye...
ugyanaz az email cím van beírva...
-
Djuree
félisten
üdv!
nem tudjátok miért lehet az, hogy nem ismeri fel a fiókom?
beírom az email címem és azt írja ehhez az emailhez nem tartozik fiók.
tegnap még ment.
mintha törölték volna a fiókom... -
Akhim92
csendes tag
Ma feldobta az alkalmazás, hogy hamarosan érkezik a veszteségmentes zene a prémiumhoz. Sajnos nem csináltam képernyőképet.
-
zizidor
őstag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Kicsit talán OFF kérdés, de miért olyan állati népszerű a Spotify?
Szerintem sokat dobott rajta, hogy rengeteg partnerrel tudnak/tudtak együttműködni. Kb. még a vasreszelőre is van Spotify kliens. Igaz, jó néhány eszköz támogatását dobták már azóta.
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem most tűnt fel a 4 fős családi csomag, régebben is volt? Egyébként engem is meglepett az emelés, bár az elmúlt 1 évben mindent emeltek. Bár csak 400 Ft olcsóbb úgy vagy 400 Ft-tal több, mint volt. Ahogy vesszük.
Kicsit talán OFF kérdés, de miért olyan állati népszerű a Spotify? Jó, a YouTube Music elég meh felületű, bár ott YouTube videóból származó számokat is lehet hallgatni + saját zenét is feltölthetsz, de a régi Google Play Music-hoz képest rosszabb UI és funkciók. Deezer, jelenleg olcsóbb és van lossless felár nélkül + saját zenét is feltölthetsz. Apple Music és Amazon Music mindkettőt próbáltam, de limitáltabb. és nincs lehetőség saját zenét feltölteni.
-
Pécén (Spotify app) úgy, hogy a lista felett "Custom order" rendezettséget választasz ("Felhasználói sorrend"?), ezután pedig egérrel fel-le lehet tologatni az egyes számokat (vagy szám csoportokat). Mobilon a lista felett az "Edit" ("Szerkesztés") gombra kell rátapicskolni, és utána kissé hosszabban érinteni az adott számot, és utána fel-le huzigálható.
-
oszy
veterán
Hogyan lehet a saját listát tetszőleges sorrendbe rakni?
-
válasz
liszi70
üzenetére
Ha tényleg család vagytok, akkor van rá esély, hogy átválthatsz a 4-fős családi előfizetésre, ami csak 3690. Ha csak úgy 6 felé osztatok egy előfizetést, akkor így is ingyen van. A maradék eset (tényleg egy hat fős család vagytok), az pech.
(Én két egyedit fizetek, az most már 4380...) -
Megemeljük a(z) Családi Premium csomag csomag árát...... szeptember havi számlázási dátumodtól kezdve az előfizetésed ára 3290,00 Ft/hó helyett 4090,00 Ft/hó lesz.
Az igen... A mértéke kicsit meglepett. 25%-os emelés.
-
válasz
modflow
üzenetére
Örülök.
(Ha azt látod, hogy "legyen privát", akkor a listád publikus. Ha azt, hogy "legyen publikus", akkor meg privát. (Ezek egymást váltogatják, ha nyomogatod.) A beállításokban van egy olyan kapcsoló, hogy ~"az új listák legyenek publikusak", ez nálad feltehetően be van kapcsolva. (Azt hiszem a bekapcsolt állapot az alapértelmezés.)) -
modflow
veterán
"Kerítesz egy számítógépet. Feltelepíted a Spotify alkalmazást. Bejelentkezel a forrás fiókoddal. Kiválasztod a kedvelt dalok listát. Nyomsz egy Ctrl-A-t (minden szám kijelölésre kerül). Jobb-gomb-menüből "Add to playlist" (lejátszási listához adás vagy valami hasonló), új lista. (Lesz egy új listád, amiben ugyanazok a számok szerepelnek, mint a kedvelt dalokban.)"
Eddig oké.
Új listán jobb gomb: "Make to public" (publikussá tevés).
Na itt már nem. Nekem olyan van, hogy LEGYEN PRIVÁT.Nincs publikussá tevés.

Mondjuk ezt kihagyva azt hiszem sikerült!
Nagyon szépen köszönöm!!!
-
válasz
modflow
üzenetére
Kerítesz egy számítógépet. Feltelepíted a Spotify alkalmazást. Bejelentkezel a forrás fiókoddal. Kiválasztod a kedvelt dalok listát. Nyomsz egy Ctrl-A-t (minden szám kijelölésre kerül). Jobb-gomb-menüből "Add to playlist" (lejátszási listához adás vagy valami hasonló), új lista. (Lesz egy új listád, amiben ugyanazok a számok szerepelnek, mint a kedvelt dalokban.) Új listán jobb gomb: "Make to public" (publikussá tevés). Új listán (a listán, nem a benne lévő számon!) jobb gomb: "share", "copy link..." (megosztás, link másolása.) Kijelentkezel a Spotify-ból.
Újra bejelentkezel a Spotify-ba a másik fiókkal. Az előzőkben kimásolt linket bemásolod a kereső ablakba. Megjelenik a másik fiókban publikált lista. Abban Ctrl-A-t nyomsz és átmásolod az összes számot egy új (helyi) listába, mint fent, vagy direktben hozzáadod a "kedvelt dalok"-hoz (ha nem akarsz listákkal bajlódni), mint fent. Készen vagy.
Ezek után mindkét fiókban törölheted a listákat, ha óhajtod. (De nem kérnek enni.)
(Az én Spotify-omban már nincsenek szívecskék, csak + jel (vagy pipa). Bocs, nálam angol felület van, és lusta vagyok átváltani magyarra, ezért csak találgatok a magyar elnevezések kapcsán.)
-
modflow
veterán
Megpróbálom ezeket, köszönöm.
-
válasz
modflow
üzenetére
(Kapcsolódva az előző hozzászóláshoz.)
Tetszőleges lejátszási listát publikussá lehet tenni. A publikus lista látszik a másik fiókból, és át lehet másolni a tartalmát. Ehhez praktikusan jól jön egy PC, ahol van lehetőség egy lista összes számának kijelölésére (Ctrl-A).A "Liked Songs" (Kedvencek?) lista nem tehető publikussá, ezért azt először át kell másolni egy ideiglenes listába a forrás fiókon belül.
A publikussá tett lista címét a "Share" (Megosztás?) menüponttal lehet legegyszerűbben kinyerni (akkor a cél fiókban nem kell keresgélni).
-
Breki
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Igen, van rá megoldás, bár Spotify hivatalosan nem kínál “közvetlen” export-import funkciót lejátszási listák áthelyezésére fiókok között. Viszont többféle módszerrel meg lehet oldani.
Itt van a részletek:
1. Használhatsz külső szolgáltatásokat
Számos webes eszköz kifejezetten erre van
Soundiiz (soundiiz.com)Képes a lejátszási listákat Spotify-fiókok között áthelyezni.
Ingyenes verzióban egyszerre egy playlistet tudsz átvinni, fizetős verzióban többet.Lépések:
Jelentkezz be mindkét Spotify fiókoddal a Soundiiz-re.
Válaszd ki az exportálandó playlistet az egyik fiókból.
“Convert/Transfer” opcióval importáld a másik fiókba.TuneMyMusic (tunemymusic.com
Hasonlóan működik: exportálás az egyik fiókból, importálás a másikba.
Kényelmes, egyszerű felület, ingyenes verzió is van korlátozásokkal.Playlist Converter (playlist-converter.net)
Támogatja Spotify-t és más szolgáltatásokat is.
CSV, TXT vagy közvetlen átviteli lehetőség.Ha nem akarsz külső oldalakat használni:
Nyisd meg a lejátszási listát a régi fiókban.
Kattints minden dal mellett a “…” → Add to Playlist → Create New Playlist” lehetőségre a másik fiókban (ez manuális és időigényes).
Alternatívaként exportálhatod a listát CSV-be vagy TXT-be, majd importálhatod a Spotify Desktop appban, de ez bonyolultabb és korlátozott. -
modflow
veterán
Van arra megoldás, hogy a kedvenc dalaim listáját kiexpotráljam és egy másik Spotify fiókba beimportáljam?
-
artid
aktív tag
Köszi mindenkinek.

Úgy tűnik, annó, amikor beállítottam a címet, még nem volt a Google Térképpel összekapcsolva a rendszer és mivel a Goolge jelenleg nem ismeri fel a pontos címemet (A épület, x emelet, y ajtó), ezért nem fogadja el.
Meg kell változtatnom, csak így fog menni. -
flesh
aktív tag
https://www.spotify.com/hu/family/change-address/
Itt megtudod változtatni/pontosítani a lakcímed!
Utána eltávolítod a csomag tagjait, majd hozzáadod újra a pontosított lakcímmel! -
Ez bajos lesz. Hiszen ha a saját címeden lakó személyt vennél be a csoportba (mert csak ezt lehet hivatalosan), akkor nem lenne probléma a lakcímmel.
Ha írsz emiatt a supportnak, akkor lehet hogy jobban megnézik a jelenlegi csoportodat és ha valami nem stimmel, akár szankcionálhatnak is...
Én nem piszkálnám.
Próbálgasd a címeket, míg el nem fogadja a rendszer. -
flesh
aktív tag
Itt találod meg:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

(Én két egyedit fizetek, az most már 4380...)