Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én pl. ebben a tekintetben az eddigiektől eltérő vagyok: 2015 óta vagyok előfizető, az ízléseimet frankón megismerte már a rendszer, így a home képernyőn elérhető ajánlókból hallgatok 90%-ban. Nagyjából 50-50% a már hallott és a még nem hallgatott zenék aránya, ami szintén megfelel. Általában nem hallgatok albumokat, vagy kész playlisteket. De le se töltöm a telefonomra őket (kivéve, ha olyan helyre megyek, ahol tuti nincs net - külföld), streamelem mindig (céges telefon, korlátlan a minden IS).
Szóval rábízom magam a Spotira, és nekem eddig bejött
Ehhez persze kell egy megfelelő hallgatási minta, az év végi Wrapped szerint pl. közel 40 ezer percet hallgattam (itthon, kocsiban, munkahelyen Spoti, telefonon, gépen, miboxon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest