- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én pl. ebben a tekintetben az eddigiektől eltérő vagyok: 2015 óta vagyok előfizető, az ízléseimet frankón megismerte már a rendszer, így a home képernyőn elérhető ajánlókból hallgatok 90%-ban. Nagyjából 50-50% a már hallott és a még nem hallgatott zenék aránya, ami szintén megfelel. Általában nem hallgatok albumokat, vagy kész playlisteket. De le se töltöm a telefonomra őket (kivéve, ha olyan helyre megyek, ahol tuti nincs net - külföld), streamelem mindig (céges telefon, korlátlan a minden IS).
Szóval rábízom magam a Spotira, és nekem eddig bejött
Ehhez persze kell egy megfelelő hallgatási minta, az év végi Wrapped szerint pl. közel 40 ezer percet hallgattam (itthon, kocsiban, munkahelyen Spoti, telefonon, gépen, miboxon).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest