- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Tegnap óta vagyok csak Spotify felhasználó, még nem látom át teljesen a dolgot.
Hallottam olyat, hogy Telekom előfizetőként nem számol adatforgalmat az alkalmazás, amennyiben mobilinternetről használom, és az alábbi csomagok valamelyikére fizettem elő.
Nekem a Mobil L van 2 GB nettel, elvileg minden oké, de van ezzel valami tapasztalatotok?Illetve egy kérdésem lenne. Beírok egy előadót, ki is ad sok számot, de albumot nem tudok hallgatni. Ez valami policy, vagy én csinálok rosszul valamit?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Napelem
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Építő/felújító topik
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest