Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem olyan gondom van a Spotify Prémium előfizetőként egy Xiaomi Mi A2 androidos telefonon, hogy nagyon halkan szól. Ez eddig nem volt probléma, mert a hangerőnormalizálást vagy kikapcsoltam az appban, vagy Loud-ra állítottam. Most viszont mindegy mit csinálok, túl halk a zene. Hiába használok Volume Booster appot is, azt is lefojtja.
Minden más app kellően hangosan szól. Sőt, ha újraindítom a telót, akkor a Spotify is hangosan szól vagy 30 mp.-ig, aztán behalkul. Gondolom halláskárosodást megelőzendő, de ki lehet ezt kapcsolni valahogy? Annyira idegesít, hogy ha ezt nem tudom megoldani, le fogom mondani az előfizetést
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- VR topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- További aktív témák...
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest