Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem pont az előző verzió működik rendben. A Play dobja a frissítést, de nem nyomok rá, mert utána teljesen meghal. El sem indul az app.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok! Az a gondom, hogy Androidon a legújabb 6.3.0.882 verzió egyszerűen kilép indítás után.
Másnál is előfordul?
Probáltam újra telepíteni, de csak az előző verzió feltelepítése oldotta meg.
Innen szedtem le: [link] -
petymeg
addikt
A telefonomon (Xperia Z2 6.0.1) naponta 1-2 számot hallgatok meg, mégis ez a legnagyobb akku fogyasztó, gyakorlatilag a felét leszívja. Ez a program hibája vagy a telefon hülyült meg?
-
patex1983
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igen, 6.3.0.882 armv7
-
Alvin_ti4200
félisten
Bejelentettem egy hibát a tegnap éjjeli frissítést követően.
Röviden: eltűntek a letöltött albumjaim, a helyet továbbra is foglalják, de nem látszik az appban, hogy bármelyik is le lenne töltve, amikor pedig rászűrök, hogy csak a letöltött albumaimat mutassa, csak olyanokat jelenít meg, amelyekről - ha jól látom - valamely playlistemben van egy vagy több szám betéve...
Teló: Samsung Galaxy Alpha
Spotify app: 6.3.0.882 armV7Tapasztalt bárki ilyesmit? Screenshotot láttok a hivatalos topikban.
-
Nova96
őstag
A távirányító beállítást ki lehetne valahogy kapcsolni?

Mert ha gépről keresek új zenét a telefonon a lejátszási lista eltűnik és arra ugrik. Elégé idegesítő. -
Drenadar
veterán
válasz
Maxximus
üzenetére
Az eszközszám senkit sem érdekel. 3 account tud egyszerre zenét hallgatni. Ha 4en vagytok, és nem ugyanazt hallgatnátok, akkor az +1 előfizetés.
Nem kell emiatt felháborodni, örülni kell, hogy egy családi +1 sima előfizetésből megúszod, és nem 4 előfizetést kell fizetni.De tudom, itt magyar elvekről van szó és nem logikáról és belátásról

Én megpróbáltam...(#1080) Aweriot : Én egy accal 2 eszközt használok, és köszönik szépen jól vannak, letölteni is tudnak, mindent, csak zenét hallgatni nem tudnak szimultán.
Persze mindkettőt én használom. -
Keem1
veterán
válasz
Maxximus
üzenetére
Az offline mód max 30 napig érhető el egyhuzamban. Addig az előfizetés lemondása után használhatod, míg offline vagy. Azaz, ha kézzel átrakod magad offline-ba a beállításokban. Ha letöltötted, de attól még online van a spoti, ugyan a letöltött adatot használná, de ahogy érzékeli, hogy kihúzták alóla az előfizut, törli is ezt a feature-t.
[link] itt írják is:
"Megjegyzés: Az offline zenék beállításai elvesznek, ha több mint 30 napig nem csatlakozol az internethez." -
Maxximus
őstag
Ha megszűnik a z előfizetésem akkor amit offline-ba letöltöttem azon az eszközön tudom használni ugye? Az más kérdés,hogy addig amíg a készülék megvan és nem cserélem, mert ha igen akkor nem tudom az újba backup-olni, ha android, ha ios egyiknél sem ? Jól tudom?
-
patex1983
őstag
Mióta megjelent ez a Daily Mix, nem tudom a mobilos appot offline használni... Elindul, majd kidob és csak akkor hajlandó működni, ha fellépek wifi-re. Hát ez így gáz. Ez előtt sima volt minden.
Másnál nincs ilyen gond? -
[P]laci
senior tag
-
Narxis
nagyúr
Spotify launches Daily Mix for a fresh custom playlist updated every day
Én még nem találom ezt a daily mix-et androidos app-ban.

-
Maxximus
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
Köszi,ezt sokára találtam volna meg...

A 3 minőség között ha letöltöm off line hallgatáshoz, mennyi a méret különbség? Kb egy 4 perces zene 3-4 MB lenne mp3-ban, ehhez képest ez a három lehetőség milyen méret különbséget jelentene?
hangminőségben a normál egy mp3-at,a legjobb minőség meg gondolom egy jó minőségű FLAC szintet jelent ,nem? -
Maxximus
őstag
Hol tudom beállítani PC-n hova mentse el a számokat? (prémium)
-
pavicevic
tag
sziasztok!
van egy olyan problémám, hogy ha zenét hallgatok a spotify-ban, és egy x idő után be szeretném zárni a programot, akkor egyszerűen "befagy" az egész. nem lefagyásról van szó, csak egyszerűen úgy marad a spotify, és csak az óra melletti "asztal megjelenítésre" kattintva tűnik el a program. ha tálcára teszem, akkor nincs gond, és ugyanez a hiba előfordul mind asztali gépen, mind pedig laptopon. hogy szemléletesebb legyen, készítettem egy print screent, erről van szó tehát:
van ötletek, hogy mi lehet a baj?
-
Maxximus
őstag
Chrome alatt is nektek flash playert akar telepíteni? feltelepíti, azután megint kéri. El sem indul. Firefox alatt megy.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg sima premium előfizetésem van, viszont szeretnék átváltani családi csomagra.
Ugye a havi premiumot már levette, de ha én most átváltok családira akkor most levonja még egyszer a 8 eurós díjat? -
Keem1
veterán
Sajna nincs, mert DRM-es. Egyébként nálam atomstabil, családban 4 telefonon is remekül szuperál, még egy gyengébb Galaxy Expressen is.
Így elsőre én a CM-ben látom a problémát inkább semmint a Spoti appban. Nem próbáltad gyári rommal?De mielőtt ilyen drasztikus lépést tennél, én nulláznám a beállításokban teljesen, törölve minden beállítást, míg ki nem tesz a bejelentkező képernyőre. Aztán újból belépve próbálnám újra.
-
Nova96
őstag
Nincs valami alternatív program spotify-ra? Androidon állandóan crashel vagy egy fekete kép jön be nem jönnek be a zenék. CM13.

Valaki ötlet?
-
Corleone33
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
szvsz ha a Spotit annyira zavarná a családi csomag miképp használata akkor valszeg tennének ellene, erre még mindig csak ennyit tudok mondani
lassan már 3 hónapja vagyok családi csomagban és azóta se kopogott a Spoti hogy hé, ezt nem kéne, részemről ennyi
láthatólag nem érdekli őket, engemet meg pláne nem.fizetek a szolgáltatásért oszt kézcsók
*és igen, bocsi az offért, nem muszáj banhammert rámhajítani. Ígérem ez volt az utolsó offtopic kommentem ezügyben, részemről tényleg nem kívánok többet ezzel a témával foglalkozni, így is túl lett beszélve már*
-
devil-k
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Engem is.... Néztem is, hogy WTF?!
-
FoxiestFox
félisten
Ma ismét homizene fogadott hangosan az alkalmazás indításakor, miután múltkor már el lett rejtve egyszer.
Még mindig prém. Csudijó. -
ttamashu
aktív tag
Van valami hír a lyrics részlegről? Már a gombja is eltűnt az asztali alkalmazásból. Feladták?
-
devil-k
nagyúr
válasz
üzenetére
Megpróbálja később és haladékot is kapsz. Nekem volt úgy, hogy 10 napig nem rakott vissza "free"-be. Bár ilyenkor célszerű azt csinálni, hogy amikor kerül a kártyára pénz, akkor arra a napra módosítod a "levonást" is, mert a Spotify nem fogja megterhelni előre a kártyádat.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! Mit nem lehet azon érteni, hogy ezt a cicaharcot, offolást veszekedést fejezzétek be! Aki innentől folytatja az alapból megy három napra pihenni. Több figyelmeztetés nem lesz. Legyetek szívesek a topic témájánál maradni. Köszönöm.
-
-
mzso
veterán
válasz
üzenetére
Mondjuk, mert tróger az összes és csicska tömörített formátumban teszik közzé. (még a spotify a legkevésbé rossz)
Meg ugye nem is tudod manipulálni az univerzálisan tróger gánykupac, laposra masterelt zenét. Ha meg meg van a fájl rá tudsz ereszteni egy declippert.
Tag-eléssel meg csak azok szoptak valaha is akik tróger helyről szerezték be.
-
Drenadar
veterán
válasz
üzenetére
Úgy látszik, hogy van akinek ennyit nem ér meg, vagy nem engedheti meg magának, mert kell sok más dologra neki, és úgy van vele hogy netről lopni még mindig jobb, mint nem behúzni mondjuk a doboz cigit...
szvsz ennek az egész témának tiltottnak kellene itt lennie, kezdve a torrenttel (jah ez már tiltott is) folytatva ott hogy egyesek családdá szerveződnek...
+1 gondolom azok akik kijátsszák a rendszert lennének leginkább felháborodva, ha az ő munkájukat nem fizetnék ki teljes mértékben

-
[P]laci
senior tag
ha nem akarsz fizetni, akkor élvezd a reklámokat (illetve a további hátrányokat)... ingyenes verzióban a reklámok nézésével "fizetsz" azért a szolgáltatásért, amiért a prémium pénzzel!
ha zenélésből élnél meg, biztos értenéd miért kell a zenéért fizetni a zenékért, hisz nekik is ki kell adni a pénzt ételre, illetve vásárolni ezt-azt mint neked. 
ha ez nem megfelelő módszer számodra, térj vissza a virágboltos-letöltős zenehallgatási módszerhez, valószínűleg az "ingyen, mindent, csak neked" szolgáltatás csak úgy lesz elérhető számodra.
plusz akkor a Spotify-jal sem kell szórakoznod! 
-
mzso
veterán
válasz
üzenetére
A fizetős szolgáltatás dupla bitrátát ad. Offline zenehallgatást. Bármely szám meghallgatását, bármennyi átugrást mobilon is. A kettő messze nem ugyanaz...
"Egyébként most tényleg havi 1500HUFot nem lehet kifizetni?"
Ha minden szir-szarra fölöslegesn kiadok 1500-at akkor hamar elfogy a pénz...
-
Keem1
veterán
Most meg ne sértődj, de én pl. 800 forintot fizetek a prémium előfizetésért. Lehet akár 400-at is fizetni (6 fő családi csomagban). Nekem ennyit megér. Viszont mivel fizetős szolgáltatás kijátszására kértél segítséget, nyilván nem fognak a topiklakók asszisztálni.
Távol álljon tőlem, hogy megpróbáljalak megtéríteni, nem akarlak, sőt, megbántani se szeretnélek, csak annyit akartam közölni, hogy szerintem megéri a prémium és egyáltalán nem drága. A többit rád bízom.
-
mzso
veterán
Helló!
Eddig az itt lévő listát használtam a reklámok blokkolására.
Egy pár napja nem működik. Tudja valaki mit kell újonnan blokkolni? -
ttamashu
aktív tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Be kell írni a rubrikába

Kutya nem nézi azt sem hogy előzőleg milyen számlázási címre vetted a prémiumot vagy ilyesmi. -
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok! A spotifyon a családi csomag esetén, milyen formában kell a lakcímet igazolni? Vagy egyáltalán szükséges igazolni?
-
lappa86
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Jogász topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okos Otthon / Smart Home
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest