Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
Az miért van, hogy kijelöltem, hogy D-re cache-eljen, de azóta is a C-re tolja? Kevés a hely az SSD-n, jó lenne, ha megértené, hogy nem azt kéne pöcögtetnie...
-
cekkk
veterán
Csak FB regisztrációm van.
Lehet le is mondom a préniumot csinálok egy teljesen új fiókot.
Érdekes, ha FB kilépek mindenből abból nem lép ki amibe be vagyok lépve, és a spotit is amikor ki léptetem és újra FBvel be akarok lépni akkor csak annyit ír ki, hogy korábban már engedélyeztem az FBvel és simán belép.
Szerintem a megoldás egy új fiók.
-
Keem1
veterán
Nincs külön Spoti fiókod is, amihez a Fb fiók hozzá van csatolva?
Értsd:
- spoti reg lehetséges külön (majd hozzáadva a Fb fiók később) - nekem így van
- reg egyből Fb belépéssel (húgom így csinálta)Tehát kérdésem az első esetre irányul, természetesen a dolog tárgytalan, ha te is a második megoldással kezdted a Spoti pályafutásodat. De nem árt tisztázni.
-
cekkk
veterán
Ezt nem értem.
A Facebookokmra csak kétlépcsősen lehet belépni, a spotiba csak facebookon keresztül lehet belépni, ki léptettem mindenkit a Facebook oldalról valakim a Spotiból is és most megint használja valaki a Spotit.
Ez hogy lehet?
-
porthamt
csendes tag
Ubuntun és deriváltjain így érdemes feltenni:
-
spammer
veterán
Amikor valaki előfizet, akkor a szolgáltatóval köt szerződést, innentől kezdve a kettejükre tartozik a dolog. Ha a szolgáltatónak problémája lesz, majd jelzi az adott előfizető felé és kész. Se neked, se másnak semmi köze hozzá.
szerk: mellékesen a hekkelős "Mac OSX PC"-re topik nyíltan pörög, az senkinek nem szúrja a szemét.

-
Drenadar
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
sajnos ez az 5 dollár minálunk kb havi 10 eurót jelent, annyit pedig nem tudok/nem vagyok hajlandó kifizetni.
Ok félre írtam. nem $ hanem euró.
Ez meg amit írtál, hogy nem vagy hajlandó annyit fizetni... ha valami túl drága, nem kell használni.
Ez a rendszer kihasználása amit jelenleg művel sok ember...És tévedsz, ha szankcionálnak, nem fogják előre jelezni. Sosem jelszik a csalóknak, hogy lécci hagyd abba mert jön a banhammer...

-
Corleone33
senior tag
amiatt ne fájjon a fejed hogy én mennyit költök spotifra

annyi a különbség hogy youtube-on nem 320kb-ites zenék vannak
ezt hívják spórolásnak, nemes egyszerűséggel. Hogy szerinted ez mennyire morálisan elítélendő, az már a magánügyed.
vicces hogy valaki ennyire felháborodik ezen, hogy őszinte legyek. Már azon se lepődök meg ha egyenesen a spanyol inkvízició törtet ide az égbekiáltó bűnömért.

Na mindegy, én részemről nem kívánom ezt az eszmecserét folytatni mert semerre se megy. Szerinted olcsójánosság, szerintem meg nem, maradjunk ennyiben.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Corleone33
üzenetére
Menj vissza akkor a Youtube-ra.... Ez az Olcsó Jánosság... hihetetlen...
-
Keem1
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
Se nem 5 dollár, se nem 10 euró.

Magyarországon 4,99 euró, a családi meg most egységesen 7,99 euró.Szerk: ha nem Magyarországon élsz, az persze más, a többi árat nem ismerem...
-
Corleone33
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
sajnos ez az 5 dollár minálunk kb havi 10 eurót jelent, annyit pedig nem tudok/nem vagyok hajlandó kifizetni.
ha felfüggesztik a fiókokat, az szarügy lesz, de erősen kétlem mindenesetre. Több pénzt tőlem mindenesetre nem fognak kapni, max annyi történ(hetne) hogy az esetleges érdeklődőkkel áthajóznánk más zenestreaming szolgáltatóhoz ahol van családi csomag vagy részemről áttérnék youtube zenehallgatásra

ha netalántán nem kellene a mi pénzünk, az már az ő problémájuk.
több mint két hét eltelt és még egyik családtagnál se jelzett be a rendszer hogy ezt talán mégse kéne, szóval nem aggódom túl magam.
-
Drenadar
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
Nem akarok okoskodni, de ha benne van az ÁSZF-ükben, akkor szóltak, lényegtelen, hogy miért fizetsz, ha nem tartod be a szabályokat, azzal megkárosítod őket.
Más kérdés, hogy ezt hogyan nézik, és mennyire nézik, de ha kibukik a dolog, akkor hiába fizettél, az is lehet, hogy külön jelzés/figyelmeztetés nélkül szankcionálni fognak.
+1 : saját véleményem: nem egy nagy összeg ez a 5$ vagy mennyi, hogy ezen trükközni kelljen...
-
Corleone33
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Nem akarok okoskodni de HA a spotit tényleg zavarná ez akkor szólnának.
Google music családi csomagokat is rendszeresen osztanak meg vadidegenek, nagy ügy.
Most nem visszafeleselni akarok neked, ne értsd félre, de ha fizetek egy szolgáltatásért, nehogy egy kalapba kerüljön már majdnem urambocsá, warezzal ami tabu.
Csak arra akarok kilyukadni hogy nem egészen értem hogy ez kinek okoz kárt.
-
cekkk
veterán
Na most megint van egy csatlakozott eszköz ami nem az enyém. Facebook oldalon most már sms azonosítást is kér, de valaki mégis be tudott lépni.
Hogyan lehetséges? -
noorbertt
őstag
válasz
mukibuci
üzenetére
Ne haragudj de ez nem warez téma és nem is egy itteni moderátor dolga a Spotify leírásával csápolni. Azóta egy lakcímre vagyunk bejelentve :p , amihez végképp semmi köze senkinek. Mindegy értem én hogy privátban csinálja inkább az ember és nem akarod hogy a téma át menjen egy Spotify család kereső oldalba, így be is fejeztem.
Más, mi van azokkal akiknek már szőrös és nem anyucinál laknak?😂 -
Keem1
veterán
Beállítások, bal oldalon Biztonság, középen Bejelentkezett helyek, majd itt "Az összes tevékenység leállítása".
noorbertt: Nem, dehogyis, nincs ilyen korlátozás. Inkább arra célzott, hogy ne nyilvánosan keressenek a felhasználók tagokat a családi csomaghoz. Egyébként nem próbáltatok még a valódi családtagjaitok, barátaitok között toborozni?
-
Remélem mindenki tudja mi is az a család
ne itt házasodjatok 
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ellopták a spotify jelszavamat vagy is a FB jelszavamat mivel azzal léptem be mindig. Megváltoztattam a jelszavamat és most megint azt látom, hogy valaki használja az alkalmazást.
Mit tudok csinálni ilyenkor?
-
eastsider
nagyúr
En extreme qualityben hasznalom mobilnettel. ugy azert eszi. ilyet talaltam:
Normal - At 96kbps you can stream roughly 24 hours of content with 1GB of data
High - At 160kbps you can stream roughly 14.5 hours of content with 1GB of data
Extreme - At 320kbps you can stream roughly 7.25 hours of content with 1GB of data -
-
ToBeY
nagyúr
Olyan kérdésem volna,hogy a spotify mobilnettel mennyire használható,mennyi adatot generál?Nincs nagy mobilnetem ezért kérdem.
-
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt
üzenetére
Lejárt a szerk idő
"Külföldön élő tagot is hozzáadhatok a Családi Premium csomag tagjaihoz?Különböző országokban tartózkodó emberek nem lehetnek ugyanabban a Családi Premium csomagban. Ugyanazon a címen kell lakniuk, ahol a főfiók tulajdonosa."
Szóval ez a része letudva, kérdés hogy mivel lenne más a jogdíjak miatt -
noorbertt
őstag
Felmerült egy kérdés, remélem kapok választ

Angliaban élek és itt kb kétszer annyi az ára pl a családi csomagnak mint magyarországi fiókkal... A miért nem lényeges inkább az h mi van akkor ha én atvaltok magyarra és úgy fizetem amit angliaban használok? Illetve ha szervezek egy családi Spotify maffiát akkor mi van ha valaki anglai, amerikai vagy bármilyen másik régióból csatlakozna? -
Drenadar
veterán
Az csak nekem új, hogy ha megy a PC-n a spotify, és elindítom a telefonomon is, akkor kvázi mint egy távirányító működik a telefon?

-
noorbertt
őstag
Van itt összefogás családi mókára?

-
Drenadar
veterán
válasz
adolfo01
üzenetére
De egyszer minden eszköznek tudnia kell letölteni a zenét... utána ha már ez megvan, akkor oké.
És a saját albumoknál látod, hogy mik vannak az eszközön elérhetőek, ami feltétezhetően csak addig elérhető amíg prémium vagy. Nekem megérte előfizetni rá, nem pénz
Attól hogy rányomsz a mentésre, megjelenik majd az eszközön is de ott is rá kell nyomni hogy "elérhető offline is" fent egy csúszka és utána már le is tölti, stb.
-
adolfo01
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Köszi.
Tehát elviekben a prémium funkcióval telefon,pc laptop tableten is kellene internet nélkül működnie,ha jól értem.
Nekem csak telefonon működik,igaz oda is lett letöltve a zenei adatbázis,vagy mégse,hanem csak a spotify fiókba?
Úgy reklámozzák,hogy prémiummal mindegyik eszközön működik internet nélkül is a mentett zene!
Ez pedig nálam nem igaz,ezért nem fizetnék elő,hosszabb időre csak ha tényleg működik net nélkül bármelyik eszközömön!Kamu lenne az egész?
Kell neki net,de nem generál újabb letöltést,ezzel semmit sem érek,ha olyan helyen vagyok ahol nincs netem!Akkor nem tudom használni!Telefonon letiltom a netet és mégis működik a lejátszás,igy kellene laptop és pc-n is működnie,vagy nem?Igen pipa ott van
! -
Drenadar
veterán
válasz
adolfo01
üzenetére
szerintem kell neki az internet elérés, viszont a zenét már nem tölti le újra, ezzel nem generál felesleges adatcsomagot. Sajnos lusta vagyok letiltani a spotify net elérését hogy leteszteljem... (WiFi-vel könnyebb lenne... )
PC-n az albumokat megnyitva ott az album bal oldalt középen pedig egy pipa?
Ha ott van, akkor nem tölti le újra. -
adolfo01
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám,hogy a pár napos prémium opcióm van!
Telefonon tökéletesen működik az offline mód,le vannak oda töltve a zenék és lejátszhatók offline módban is.
Viszont a pc -re is telepítettem a spotifyt,ott is szeretném ha lejátszaná internetkapcsolat nélkül,de ott nem lehet lejátszani!Csak és kizárólag élő internet kapcsolattal!Egyébbként nincs is olyan opció ,hogy egy új számnál -letöltés- csak mentés a saját zenéid közé!Ezt megtettem,de semmi,nem játsza le,nem a beállításoknál tettem offline módba hanem az internetet kapcsoltam ki!Kérdezném,tudja használni valaki pc vagy laptopon internet kapcsolat nélkül prémium előfizetéssel?Telefonon nekem is tökéletes offline módban!Köszi előre,üdv.

-
unravel
őstag
távol álljon tőlem mások pénztárcájában való kotorászás, de mit össze lehet vergődni 4.99 euró havidíjon?!?! a mi országunkba az egyik legolcsóbb a szolgáltatás. plusz a napokban további kedvezmények jöttek elő.

-
devil-k
nagyúr
Ez a Premium nyári akció nem érvényes a mostani előfizetőkre. Nem lehet valahogy kijátszani?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól jön az bármikor, ha valaki nincs tele pénzzel. De nem kell senkinek a zsebében turkálni.

Azt hittem, hogy az már veszteségmentes.
Csak most kell majd mert 3,5órát fogok utazni,amúgy meg egész nap wifi közelben vagyok.
De majd kitalálok valamit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)