Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

Uj vagyok erre. Ma reggel raktam fel, mert multkor ismerosi korben annyian dicsertek az alkalmazast, foleg azt hogy mit ajanl a korabbi kedvelesek-elutasitasok alapjan.
    Me'g a proba 30 napot is elinditottam. Ettol eltuntek a napi listaban a sziv-pause-x kezelogombok... ez normalis-e, ha lemondom a premiumot visszakapom?
    Jol latom-e, hogy nem lehet neki kiindulasi listat adni? Azt hittem megmutatom neki az eddigi zeneimet (konyvtar az sd-kartyan) es az alapjan lovi be, hogy mi erdekel.
    Jol latom-e, hogy abszolute nem tudok szuresi listakat letrehozni? Peldaul beszallok az autoba indul a zene, vegyesen, de ha a lanyom is jon, akkor csak a magyar szamokat jatssza le. Ezt masik lejatszoban ket listaval csinaltam, a minden-ben a magyarok listakent vannak benne (1x kelljen frissiteni), ez itt megteheto-e?
    Jol latom-e, hogy nem lehet azt mondani, hogy en nem kerem a koncertfelveteleket? Vagy ha ajanl (me'g nem ertekeltem se + se -) egy szamot, mondhatnam azt hogy ebbol az osszes valtozatot mutassa, majd valasztok?
    Amugy tesztelesnek Koncz Zsuzsat kerestem, eleg keves album van fent, igy lehet hogy maradni fogok a faradsagos kezi valogatasnal, de most adnek me'g egy eselyt a spotify-nak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés