Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Hello.
Gondoltam leírom a helyzetem, mert egy hete kínoz már ezzel, és sehol máshol nem találkoztam a problémával.Android 7, Xiaomi 4A, prémium fiók
A kiindulóhelyzet, hogy az app-ot megnyitva ki vagyok lépve a fiókomból (már ezt sem tudom hova tenni), amikor pedig a felhasználónév/email + jelszó kettősét beírom közli, hogy nem tudok csatlakozni, mert offline vagyok. Mindezt mobilnet és wifi mellett - együtt is, külön-külön is. Jelszóemlékeztetőt kérve ugyanez a helyzet. Eddig egyedüli megoldásként a reinstall segített, de elég idegesítő amikor reggel a buszon szembesülsz vele, hogy igaz, hogy két napja végigfutott ez a tortúra, erre megint elérhetetlen a fiók.
Valakinek bármi ötlet hogy ez mi? Vagy a mostani verzióban ez egy bug, és várjak egy frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Synology NAS
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 1 / 2
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok