Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
sose néztem. nem is látod benne, a mostanában oly divatos előadó/album/zeneszámok felosztást használja és nem a könyvtárnézetet >> a fileokat nem igazán látod rajta.
szvsz ingyenes, szedd le. nézd meg.
szvsz + 1 én a sima mp3-akat nem azzal játszatom le. És ha már fent van a spoti, wifivel beállítod miket töltsön le, utána már nem kell mp3-akkal szenvedni.
-
Keem1
veterán
Még jobb hír

Anélkül, hogy kipróbáltam volna, egyelőre az a meglátásom, nekem találták ki.Sn00k:
Az asztali le tud saját fájlokat is játszani, csak meg kell adni, hogy hol vannak. A kiterjesztést nem tudom, de nem sima dalokként tárolja, hanem titkosított fájlokként, talán egy fájl nem is biztos, hogy egy dalt jelent. Amúgy, ha jól rémlik, a prémium előfizetőknél 320 kbps OGG fájlokat használ a Spoti. -
Valaki megtudja mondani, ha előfizetek premium userré és letöltök zenét, az, milyen kiterjesztésben lesz elérhető(mp3?)? Onnantól szabadon tudom mozgatni a filet akár pendriveon is és tudom hallgatni winampal ?
-
unravel
őstag
Új feature!
" Release radar " playlist.
Az általad követett előadók zenéi kerülnek bele minden pénteken.
-
unravel
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
HIDE ANNOUNCEMENTS?
-
devil-k
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Arról nem is szólva, hogy k#rvára megijedtem, amikor hallottam elsőnek...
-
TheProb
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jah, nálam is. A szomorú az, hogy prémiumom van és így is ezzel nyit...
-
FoxiestFox
félisten
Tegnap indítom a klienst, és elkezdett magától lejátszani valami kappanhangon énekelő fickót, ma pedig női párját.. ilyen tipikus mai hitvány popzenéket, amiket sosem hallgattam, sosem kerestem rájuk, és nem is érdekelnek. Ki lehet ez kapcsolni valahogy? Ha zenét készülök hallgatni, marhára érzékeny vagyok a hangulatra, és ez így beleszarik gyakorlatilag az egészbe rögtön az elején. Vagy indítsam úgy, hogy némítom a hangot egyből, számítva ezekre?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
1 ideje eltűnt jobb felső sarok környékéről a kis gomb ami jelzett ha egy általam feliratkozott előadó új albumot adott ki. Azzal mi lett? Nem lehet visszavarázsolni?
-
ttamashu
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék van-e valami kedvezményes leehtőség spotify előfizura (akár évesben, akár valami 3rd party disztribútor/kupon/akció)?
Befizettem anno a nyári 3 hónaposra - lassan lejár - és baromi jó, de 3000Ft-ot sokallok érte, mert annyira sokat meg nem használom.
1000Ft a fájdalomküszöb, az alá lenne jó bemenni

-
Corleone33
senior tag
Android 4.3 alatt másoknak is néha "magától megáll" a Spotify lejátszás közben? Nekem ugyanis már sokadszor produkálja ezt és kezd nagyon irritálni
Amúgy tud bárki valamit arról, hogy a lyric opció pc kliensbe mikor jön vissza?
Régi cikkben olvastam hogy volt Spotinak videó kategóriája is, ez megszűnt azóta vagy csak szokásos régió korlátozás miatt nem elérhető Mo-n?
-
kiszi07
senior tag
Hey, be lehet valahogy állítani, hogy rendesen működjön a lyrics ? Folyamatosan kiírkálja a a fölösleges dolgokat... Premiumos vagyok/telefon iOS.
-
unravel
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sose volt vele gondom.
-
30z.Samu
titán
Teljesen mindegy mid van, ha megfelel a hangminőség. Nekem ezzel sosem volt gond, az már más tészta, hogy az első dolgom mindig az volt, hogy a gyári fülest szépen visszatettem a telefon dobozába és használtam a jól bevált Sony fülesem.

-
unravel
őstag
Na jó, megint kezdődik az én apukám erősebb c. műsor.
-
-
Drenadar
veterán
akkor próbáld ki egy minőségi fejhallgatóval/fülessel/hangszóróval is, de úgy hogy egy jó hangkártya hajtja meg
lehet a telefont is elhajítod utána.(nekem pl az olcsó kínai mi4c-m hangjával nincs sok bajom, és akármilyen telefon is lehet, úgysincs benne annyi kondenzátor mint egy SB-Z hangkártyán
) -
törölt tag
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Gondoltam teszek egy próbát, kipróbálom a Premiumot mit tud. Az első hónap úgy is ingyenes, szóval ha nem jön be, lemondom. Jól érzékelem, hogy itt jobb a zene minősége? A Free-n sem volt gond vele, de most mintha szebben szólna a zene. Kb olyan, mintha nem mp3 szólna, hanem lossless.
-
Rimuru
veterán
Telefon mint hangkartya? meredek.

Csak hogy mindenkinek ertheto legyen mire gondolok egy egyszeru keppel illusztralom:
Dave: Csak ALSA-t hasznalok, ott nem ugy mukodnek a dolgok mint pulseaudio eseten (utobbit nem szeretem). Default hangeszkozt pedig nem akarok valtani, csak bizonyos programokat szeretnek a masik kimeneten megszolaltatni.

-
Dave™
nagyúr
Ha a hangkimenetre gondolsz, akkor oprendszer alatt válaszd ki, és menni fog. Én is linuxon használom (Ubuntu), amire bökök az eszközök közül azon megy. Ha remote device-ra gondolsz, az is van, de csak mobilt tudsz választani desktopról, másik desktopot nem (ezt még most sem értem miért van így). Természetesen fordítva is megy, tehát mobilról desktopra.
#941: nem volt meredek, féreérthető voltál, ugyanis van remote connection is a kliensben, tehát elindítod pl. a linuxos kliensen és az androidos telefonodon szól a zene, kvázi távirányítod azt a klienst.
-
Rimuru
veterán
Tenyleg nem lehet output device-t valasztani egy zenelejatszoban? mintha nem is 2016-ban jarnank...
(linux) -
Frod
addikt
Sziasztok!
Látom többeknél is felmerült már a családi csomag használata, és az "egy lakcímen kell lakni" kitétel.
Most végülis mi a helyzet ezzel?
Próbáltam különböző oldalakon nézegetni a kommenteket, és azokból eléggé úgy tűnik, hogy ennek nincs jelentősége, elég ha mindenki azonos országban lakik és ennyi. (Eleve hogyan nézné a Spoti a címet?)
Akkor most lehet elkezdeni összeszedni a haverokat, vagy sem?
-
spammer
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
A Spotify szerint az a családtag, aki azonos címen lakik. Ha már nem azonos a cím, akkor már nem is számít családtagnak, akkor se, ha szülőd, öcséd, gyereked, tökmindegy... Érted. A családot az azonos cím határozza meg.

-
válasz
z123456789
üzenetére
Milyen korlátozások vonatkoznak a Családi Premium csomagba meghívható tagokra?
A Családi Premium csomagba olyan személy regisztrálható, aki:
Ugyanazon a lakcímen lakik, mint te. -
válasz
z123456789
üzenetére
egyesek szeretik ezt úgy értelmezni, hogy egy bolygón élünk, akkor egy család vagyunk
-
Keem1
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Becseszne, ha az unokaöcsémet a saját címemre kéne íratnom, addig nem számítana rokonnak

-
winse7en
csendes tag
Sziasztok!
Ha a megszűnő T-s csomagról váltanék családira, akkor van lehetőség egy évnyi díjat előre kifizetni? -
Drenadar
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Spotify családi csomag
-
Keem1
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
"Sziasztok! Számok .mp3 konvertálása, csak felvétel után lehetséges?"
Nem, nem lehetséges. Titkosított, az offline lementett fájlt csak a letöltést végző Spotify képes lejátszani (nem is vihető át másik, ugyanazzal a fiókkal belépett eszközre sem), konvertálni meg végképp nem lehet.
Ennek az oka az, hogy a számot nem megvásároltad, nem a tiéd, csak "bérled".A másik kérdésedre meg már kaptál választ, ahogy látom

#915 Digital:
Jaja, nem olyan rég olvastam valahol, hogy nem csak az új előfizetőknek szüntetik meg, hanem a régieknek is. Szerintem ez már azóta nem buli, hogy akár 400 Ft/hó díjért kérhetsz előfizetést. Mi már öten vagyunk, de ha még egy rokon vagy barát belép a buliba, már mi is ennyit fogunk. 8 EUR/hó, függetlenül attól, hogy ketten vagy hatan vagytok-e egy előfizetésben. Ez viszont veszett jó. Már mi öten (3 rokon, két jó barát) jobban járunk így, mint korábban. -
TheProb
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
dehogy, köszi.
-
z123456789
addikt
Én rohadtul nem mozgok elektronikus zenében, de van egy Youtube csatorna, amit megtaláltam Spotify-on is, és azt néha szívesen hallgatom. TheVibeGuide. Fogalmam sincs mi az a deep house, de ha gondolod hallgass bele!

-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Hasonló kaliberű albumokat tud valaki spotify-on? "summer mix"-re és hasonlóra rákeresbe sajnos nem nagyon találok ilyen jellegű mixeket.
-
Keem1
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Kikopik majd. Nekem egy ideig teen music listákból válogatott, mert egy (valamilyen hétvégi relax helyett) véletlenül arra kattintottam. De egy idő után már nem ajánlgatott teen music dalokat

-
z123456789
addikt
Gondoltam erre, hogy ha egyből továbbléptetem, akkor egy idő után talán az algoritmus kimatekozza, hogy utálom, de még mindig dob be egy-kettőt hetente a felfedezésekbe.
Nem is tudom, hogy valaha magamtól rákerestem volna német nyelvűre. Szerintem úgy kerülhetett be a rendszerbe, hogy szintén a felfedezéskor elindította, és onnantól nincs visszaút. -
lappa86
aktív tag
válasz
z123456789
üzenetére
Ne hallgass német nyelvű zenéket, és akkor nem fogja ajánlani.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Be lehet azt állítani, hogy ne dobáljon be nekem okádék német nyelvű zenéket ajánlatként heti felfedezésnél, meg úgy egyáltalán? Még a kínai nyelvű dalokat is szívesebben hallgatom, mint egy német karattyolást. Egyszerűen nekik rohadtul nem való az éneklés.
Elnézést a kifakadásért, de már nem bírom. 
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Spotify cache áthelyezése leírás itt.
Második hozzászólás, nekem müxik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Logitech S220)
Értem. Mondjuk ha regisztrálnék, akkor magam is megvilágosodhattam volna gondolom.