Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Kaptam, ezt írják. De a fizetési adatokat nem szeretném módosítani.
Légy szíves, próbáld meg újra
Nem tudjuk levonni Spotify Premium-előfizetésed esedékes díját.
A probléma lehetséges okai:
Banki probléma
Lejárt a kártyád
Nincs fedezet a számládon
Ellenőrizd, és szükség szerint módosítsd a fizetési adatokat. -
fausto
addikt
Sziasztok,
Elfelejtettem pénzt tenni a számlámra (külön van egy a webes vásárlásokra, előfizetésekre) és nem tudta levonni a spotify a havidíjat. Most raktam rá pénzt, van valami teendőm vagy megpróbálják újra levonni? Hányszor szoktak próbálkozni és milyen időközönként?
Köszi előre is!
-
Janaboy
veterán
Azt h veszi a Spotify ha a paypal.oldalan lovom le az elofizut?
-
m4tyik4
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom hallottatok róla, hogy a desktop verzió a háttérben rettenetesen használt a merevlemezt. A laptopomba SSD-van és ezért ez nem lenne jó ha ez előfordulna. Tudtok valamivel információval szolgálni hogy ezt javították vagy csináltak vele valamit?
-
Graveyard
kezdő
Hi. Problemam van a programmal. Pcn bejelentkezve nem jatszik le egy szamot se. Mindig atugrik a kovetkezore azonnal. Telefonrol bejelentkezve jó.. mar letöröltem pc ről aztán vissza,de ugyan az.. mi lehet a baj?
-
unravel
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Még így is szuper, köszönöm a gyors választ!

-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Általában csak új előfizetők vehetik igénybe.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Néhány hete használom a Spotify-t PS4-en, ingyenesen. Kaptam most egy mailt, hogy előfizethetek 3 hónap prémiumra 0.99€-ért, ami igencsak jó ajánlat. A kérdésem az lenne, hogy ha felhasználom előtte az ingyenes egy hónapot, akkor az kizárja ezt a 0.99-es ajánlatot? Időben beleférne, mert június 26-ig írja az akció időtartamát, de gondolom ez csak új előfizetőkre vonatkozik.
-
-
FoxiestFox
félisten
Nálam is rendben van, bár nem terhelem igazán meg a kicsi SD miatt (2-300 számnál több nincs letöltve).
LG Leon, szóval lowlow-end.
-
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Friss felhasználóként lenne 1-2 kérdésem.

Azt be lehet valahogy állítani, hogy android-os app-ban ne jegyezze meg, hogy hol tartottam az adott számban, illetve, hogy számváltáskor ne legyen 1-2 sec-es "összefutás" a 2 számban, ha tovább nyomom a számot?
A beállításokban az áttűnés ki van kapcsolva, nem értem miért csinálja mégis ezt.
Köszi előre is!

Üdv!
-
jana87
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a spotify hogy ellenőrzi ezt a családi csomagot? Páromnak és a barátoknak kellene a többi account. Köszi -
unravel
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
-
Alvin_ti4200
félisten
Legújabb playlistemmel egy számomra nagyon különleges élménynek szeretnék emléket állítani. A tavalyi Samsara Fesztiválon talán először tapasztalhattam meg életem során, milyen érzés nyári éjszakákon a csillagos ég alatt táncolni - vagy éppen néha csak állni és LENNI. Ez az élmény alapjaiban változtatta meg azt, amit a jelenben élésről korábban gondoltam. Fogadjátok szeretettel és legyen benne legalább annyi élményetek, mint nekem az elkészítésében.
-
kismércse
tag
Üdv!
Előfizettem hallgatói kedvezménnyel a premiumra. Ugye meg kell adnom az adataimat, és még utána kér egy dokumentumot is, amivel igazolom hogy egyetemista vagyok. Ezt meg is tettem. A kérdésem az lenne, hogy aki csinált ilyet, annak mennyi idő volt míg elfogadták?
-
Janaboy
veterán
Aweriot: köszi

A lejátszási listából mi a legegyszerűbb módja egy szám törlésének?
Telón lényegében hót bonyolult, de gépen is scak kicsivel könnyebb.
Miért nem lehet egy menet közben lévő számot könnyen eltávolítani? -
Janaboy
veterán
Köszönöm, ezek nagyon hasznosak.
Érdemes lenne őket berakni az Összefoglalóba

Amúgy ha esetleg valakit érdekel, bár még leválogatva nincsen, de összeraktam egy listát.
60s 70s 80s 90s hits Hungarian and foreign néven.
Eddig 1600 szám, de majd alakul ahogy alakul
-
-
Janaboy
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Koszi mind2oknek, amugy tok jo lenne ha lehetne listaba listat rakni es ha szerkesztem az egyiket az hatna a masikra.
Pl lesz egy aktuális slagerek playlist meg ugye a retro, de jo lenne, ha ugy van kedvem, akkor jatszana mind2bol. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Janaboy
üzenetére
Public (Nyílvános) - mindenki láthatja, rá lehet keresni és hallgatni
Secret (Titkos) - csak Neked jelenik meg, nem lehet rákeresni, Rajtad kívül más nem tudja hallgatni (akkor célszerű választani, ha egy hosszabb listát készítesz és addig nem szeretnéd elérhetővé tenni, amíg be nem fejezed a dalok válogatását)
Collaborative (Közös) - mindenki láthatja, rá lehet keresni és hallgatni, továbbá bárki hozzáadhat számokat, nem csak Te. -
Janaboy
veterán
A közös lejátszási lista mit jelent?
Ha megjelölök többet, akkor azokból fog véletlenszerűen lejátszani? -
Sharkweb
aktív tag
-
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
A musixmatch egy külső app. Ha már ilyet néznék, akkor neten is kikeresgélem a dalszöveget, de miért ne tudhatná ezt a Spoty kliens? Egy sima ingyenes zenelejátszó app is tudja már manapság.
Nekem van bajom a rendezéssel, leírtam mi, szerintem biztosan nem vagyok egyedül ezzel. De olyan példát is mondhatnék, hogy az előadó oldala nem ugyanaz, mintha az Artist fül alatt rábökök az előadóra, mert ez utóbbinál csak azok az albumok/dalok jelennek meg, amiket amúgy is betettem kedvencek köz, vagy letöltöttem offline módban.
Én nem sajnálom az ezerötöt, de még a háromezret sem sajnálnám a losslessre, ha az minden eszközön tényleg lossless tud lenni. Tidal például szuper lenne, de nincs Linuxra sem és Android TV-re sem.
Tévén én sem hallgatok soha. Ellenben van egy Android TV rendszert futtató médiadobozom, amiből USB-n megy át a hang egy elég jó DAC-ra, és elég jó hangfalakra. Ha már ehhez egy igen gyors internet is párosult, akkor nem lenne rossz, ha a fórrásanyag normális minőségét is tudnám garantálni.
És igen, meg tudom én is nézni 15 helyen, hogy mi mikor jelenik meg, de ha már fel vagyok iratkozva rájuk Spotyn, és úgyis küld értesítést róla akkor miért nem normálisan csinálja...
A mindenre van megoldás az igaz. De akkor eleve minek előfizetni erre, letölti az ember a zenéit, és megold mindent offline, öröm és boldogság

szerk.: Ja, és plusz egy... Ha a követett előadóim közt 80%-ban rock és metál van, a maradék pedig blues, jazz és akusztikus gitár, akkor nem értem mi a ráknak ajánlgat a kezdőoldalon folyamatosan top hits, meg egyéb pop-zenés szemetet. Komolyan úgy gondolják, hogy kíváncsi vagyok rá? Mert így a kezdőoldal egy színes, de tök haszontalan felületté válik. Ha már önként megadom az ízlésem, akkor legalább a prémium fióknál legyenek már szívesek aszerint válogatni.
-
unravel
őstag
válasz
üzenetére
dalszövegek
musixmatchnormális rendezés
nincs vele bajjobban működő shuffle funkció a rádió meg napi ix alatt (hogy ne csak ugyanazokat a számokat ismételgesse rendszeresen)
http://www.playlistmachinery.com/
a smarter playlisttel megcsináltam a számomra ultimate listát: válogat a kedvenceimből, a friss megjelenésekből, a discover weeklyből, kedvenc műfaiamból amik lehet hogy tetszhetnek stbstb...naponta frissül, mielőtt munkába indulok.
lossless
ezt azoknak akik a premiumra is sajnálják az ezerötöt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jobban megírt appok (Android TV-re elég silány a Spotify, még azt sem látom benne, hogy most milyen minőségben streameli a zenéket)
szinte soha nem hallgatok zenét tévénnormális értesítési rendszer (ahol lehet látni az újonnan megjelent albumokat és dalokat, nem csak egy örökre eltűnő értesítés jönne egyszer), egy "mostanában megjelent" lista a követett előadókból, és még lehetne sorolni.
[link] Péntekenként van a legtöbb megjelenés.
...
Szóval mindenre van megoldás. -
Janaboy
veterán
Csak beadtam a derakam es most megy az ingyenes premium.
Viszont nem talalok normalis retro slager playlistet.
Olyat ami 60-90es evek vegyes külföldi, magyar de tényleg az ismert slagerek. -
törölt tag
válasz
unravel
üzenetére
Lehet pár extra funkcióval. Amik nekem hiányoznak például Spotify alól: dalszövegek, normális rendezés (ha egy előadót követek, akkor az Artists alatt megjelenik, de az albumai nem jelennek meg az Albums alatt, mintha meglenne mondjuk a privát gyűjteményemben offline), jobban működő shuffle funkció a rádió meg napi ix alatt (hogy ne csak ugyanazokat a számokat ismételgesse rendszeresen), lossless (ez elvileg jön Spoty alá is, de ki tudja mikor), jobban megírt appok (Android TV-re elég silány a Spotify, még azt sem látom benne, hogy most milyen minőségben streameli a zenéket), normális értesítési rendszer (ahol lehet látni az újonnan megjelent albumokat és dalokat, nem csak egy örökre eltűnő értesítés jönne egyszer), egy "mostanában megjelent" lista a követett előadókból, és még lehetne sorolni.
Imádom a Spotify-t, de azért van még hova fejlődnie...
-
unravel
őstag
Jön a Spotify erős riválisa, sokkal jobb hangminőséggel
http://hvg.hu/tudomany/20170425_pono_streaming_zene_spotify_apple_music_kivalo_hangminoseg
...
Jó és mivel lehet rábírni a felhasználókat, hogy a jól belakott Spotify fiókjukat otthagyják és átcuccoljanak egy másik szolgáltatáshoz?
Figyelembe véve hogy a Spotify hangminőségével semmi gond nincs. -
lck
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak akkor látszik, ha a memóriakártya "eltávolítható"-ként lett bekonfigurálva.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hmmm, szerintem azért nincs, mert nálam az SD kártya adoptable storage-ként van formázva és csatolva a rendszerbe.
Megnéztem, a Spoti mappái ebben az adoptált, emulált meghajtóban vannak, szóval remélhetőleg fizikailag az SD-re fognak kerülni a fájlok.
Meglátjuk prémmel, remélhetőleg nemsokára.
-
Keem1
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem frissítettem

-
Sharkweb
aktív tag
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bar az is lehet hogy valtozott, nekem osregi verzio van fent.
[link] -
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Beallitasok -> legalul van egy storage menupont
-
FoxiestFox
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Van egy screenshotod erről a menüről?
Én nem találom. Vagy eleve pronál jelenik meg, aminél van lehetőség a letöltésre? -
Sharkweb
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Be lehet állítani, hogy hova töltse le, az appon belül a beállításoknál.
-
FoxiestFox
félisten
Az Androidos app az offline zenéket az sd-re menti, vagy beépített memóriára, ha maga az app sebesség miatt a beépítetten van?
-
mgTerminator
veterán
Én is megosztom a listámat, hátha valaki hasonló stílust szeret! A State of Trance-ből valogatok már elég régóta.
ListaBurt: Eurót! Nem dollárt!
-
Burt1793
veterán
válasz
[P]laci
üzenetére
Köszönöm szépen, spórolsz nekem 12*2,5 dollárt! Véletlenül láttam meg ezt a topikot és pont most volt erről szó...
A BME-t rögtön felismerte a spotify. 

Most ezt hallgatom: [All Funked Up]
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Azt értem, hogy a családi csomag elvileg egy háztartásban élő hozzatartozóknak szólt. Gyakorlatilag volt bárki olyan, akitől bekértek volna valami iratot? Vagy volt olyan, akinek nem "engedélyezték" a családi csomagot?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Sok szempontból:
1. Minden egy helyen van.
2. Tudsz válogatni, böngészni, műfaj és mindenféle más dolog alapján.
3. Nem fogsz már letölteni zenét (én legalább is mióta Spotify-os vagyok egy darab zenét nem töltöttem le. Minek?)
4. Olcsó
5. Nemsokára elérhető lesz a veszteségmentes verzió is.
6. Autóban pedig bluetooth-on keresztül megoldható a muzsika.
7. Mobilon, PC-n, tableten, erősítőn, PS4-en is játszható a zene
8. Offlineban is tudsz hallgatni, de akkor wifin keresztül letöltöd a fájlokatHirtelen ennyi.
-
Janaboy
veterán
Na csak betertem ide.
Amugy azon gondolkodom, h mennyire jo ez.
En szemely szerint a telon nem hallgatok zenet.
Az autóba mondjuk faja lenne.
A cegnel szoktam, de mivel járok jobban mintha youtubet nezek? -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Ha nem válogatáson, hanem rendes előadói albumon van, akkor kattints a szám címére és az rögtön elvisz az albumhoz, amin a nóta található. Ott aztán a tracklist alatt látni fogod a kiadás évét, illetve a kiadót magát is. Az évszám sajnos nem mindig stimmel, ezt kalkuláld bele - de az esetek döntő többségében okés.
-
Hello! Az aktuális hallgatott dalról infókat (kiadás éve, kiadó stb.) elő lehet valahogy varázsolni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Képregény topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)