Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5796) Laca19 (a) válasza wierra (#5794) üzenetére


Laca19 (a)
aktív tag

"Viszont a SB-on egymás mellett vannak a jobb és baloldali hangszórók, így a teret kevésbé töltik be, a stereo hatás nem értelmezhető."
Ezért is vettem anno LG SJ7-et. Korábban többször írtam, hogy jelentős ezzel ("szétszedhető" - rendes sztereo)az előnye. Plusz akkor lepődtem meg, hogy mennyivel javul a zenei minősége, ha nem egy TV beépített lejátszójáról kapja a jelet, hanem egy médialejátszóról.
Én most újra elmentem az 5.1 felé, a Polk Magnifi 5.1 (EISA díjas) rendszert választottam volna kiszemeltnek, de pont ez miatt lett mégis Edifier 5.1. Nem éreztem értelmét, hogy hátulról normálisan megkapom a hangokat, miközben elölről egy helyről jön a hang. Nem vagyok soundbar ellenes, de ezeknek az 5.1-es soundbaroknak számomra ezért nem sok értelme van.

(#5795) bandi20
"És még mindig nem tudom hogy nem lesz e sok a sub a hálószobába "
Többől mindig lehet kevesebbet csinálni. Legalábbis a legtöbb rendszeren úgy vissza lehet venni a subot, h min álláson, mintha ott sem lenne. De ha kell egy kis több mély, akkor ott a lehetőséged, h adsz rá. Ha mély nélkülit választasz és kevés lesz ott nincs lehetőséged feltekerni.

[ Szerkesztve ]

http://www.diesel.com

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.