Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
whatnextről tud valaki valamit? 404
ennyi volt? -
mepet
addikt
Probléma van. Most melyik sorit nézzem meg újból az évad premier előtt?
The 100 vs Game of Thrones.The 100 S06: április 30-tól (Redditkru rewatch fórum)
GoT S08: április 14-től (GoT ph! fórum)A The 100 izgalmasabb, számomra érdekesebbek a karakterfejlődések, a GoT-ban viszont több az apró részlet, amik csak többedszerre tűnhetnek majd fel. Nehéz döntés, mit tanácsoltok?
Esetleg opció még, hogy mindkettőnek csak az utsó évadát pörgetem újból, úgy mindkettőt is választhatom... -
Narxis
nagyúr
(Star Trek) The Orville S02E09: hűű aztarohadt micsoda rész volt! Megnéztem, utána kellett egy fél óra, hogy feldolgozzam magamban a látottakat. Nagyon kíváncsi leszek, hogy merre viszik a sztorit mert rengeteg lehetőséget látok. Egyébként maga
de ettől függetlenül úgy van tálalva az egész, hogy élvezet nézni és olyan jól van összekapcsolva a humor azokkal a szituációkkal amikbe kerülnek, hogy tényleg nem érezni alpárinak. CGI is pont annyi van amennyi kell és akkor amikor kell. Nincs folyamatosan az ember képébe tolva, hogy nézd milyen látványosan tudjuk elemezni a technoblablát amit kitaláltunk a'la egy másik sorozat...khm...Isaac sztorija nem annyira új, engem Odo történetére emlékeztet a DS9-ból Star Trek: Discovery S02E07Nem volt annyira rossz ez a rész de fájdalmasan szájbarágós, tetszik, hogy újabb és újabb rejtélyek vannak de valahogy nem érzem, hogy vezetne valahova a sorozat. Túl sok a technoblabla, így is úgy is úgy manipulálják a hajó rendszereit, hogy éppen akkor működjenek amikor kell és akkor ne amikor nem kéne a történet szempontjából. Ezt egyébként már a Star Trek Voyager-nél is nehezményeztem de itt még durvábban csinálják. A legnagyobb baj azonban az, hogy nincsenek mellékszálak. Van egy nagy rejtély amire majd kapunk egy választ és kész. Nagyon kellene felvezetni más karakterekkel más problémákat amik akár kiteljesedhetnek a következő évadra de ez így egysíkú. Red Angel itt, Red Angel ott jajj ki lehet az a Red Angel. Semmi más nem történik a Föderációban? Senki nem áskálódik, senkinek semmi baja? Pont a 31-es szekció lett volna alkalmas arra, hogy behozzanak legalább egy érdekes, rejtélyes mellékszálat mert biztos beleütik az orrukat olyan dolgokba amibe nem kellene de úgy látszik ez egyelőre nem fontos az íróknak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sterilzona
senior tag
Múlthéten fejeztem be, Peaky Blinders sorozatot.
Huuh, nagyon ajánlom mindenkinek, óriasi.
Aki esetleg, most keresgél egy jó gengszteres valami nézhetőt, akkor, megtalálta. -
Narxis
nagyúr
válasz gyuromoj #43990 üzenetére
3, évadból még csak az első részt láttam de úgy hallottam Damon Wayans is lelép. Clayne Crawford-ot vissza kellene hozni valahogy. Mondjuk álmodta 3. évadot vagy ilyesmi.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Enzolord
addikt
A Halálos fegyvernek lesz negyedik évada? Vagy elkaszálták?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enton
addikt
válasz bagyulajuve #43986 üzenetére
5. évad 10. mutatta nekem legutóbb:
Már csak az uccsó 10 részre várunk. Meg a vége évadra de az egyhamar nem lesz még.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Érdemes megnézni a Vikingek 5. évadát? A negyedik után, hogy
, egyenlőre nem sok motivációm van a testvéri civakodáshoz.Ragnar és a király is meghal Amúgy még egy statiszta hiba: a csatában, ahol épp lemészárolják a szászokat, az egyik szász katona a lovon veszettül örült valaminek, mert teli pofával vigyorgott.
-
-
Maxxy10
addikt
The Umbrella Academy második évad berendelve.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz V.Stryker #43973 üzenetére
Vannak ilyenek... a heti Walking Deadben is egyik jelenetben lándzsás statiszták kolbászoltak a háttérben ott ahol elvileg nem lehetnének a tábor falán kívül az ellenség között.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek: Discovery 3. évad berendelve.
Live-Die-Respawn
-
Narxis
nagyúr
válasz Janaboy #43969 üzenetére
Milyen szakadék?
Simon szándékosan elkezdte ütni a felhőkarcoló tetején Lilith által készített koporsót vagy mit emiatt Lilith rátámadt de Simon-t megvédte a Seelie védővarázslat viszont mindenki más meghalt ki ott volt pl. Clary, legalábbis így tudják Jace-ék..., Lilith visszakerült a pokolba "As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz Fandango #43966 üzenetére
Nem, tényleg imádom, eleinte fura volt mert tiszta Alkonyat feelingje van de valahogy itt-ott annyira gagyi volt, hogy már tetszett. Hátast dobtam az ilyen nevektől mint Soulsword, Iron Sisters, Silent Brothers stb. Talán annyira gagyi, hogy már számomra eredetisége van. Könyveket nem olvastam de ezek után lehet elkezdem.
Imádom a főcímdalát is.
We're coming after you
No where to run
We're coming after you
This is the hunt
This is the hunt"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Shadowhunters S03E11
Elképesztően jó ez a sorozat, igazi minőség a fantasy kategóriában. Óriási hiba, hogy nem lesz 4. évad.
-
nagyúr
válasz flash- #43958 üzenetére
Kemény zsaru-ról jut eszembe a Braquo, francia sorozat és hasonlították előbbihez, de szerintem pörgősebb. Persze ez sem kifejezetten akció-sorozat, annál kicsit mélyebb. Ha zavar, hogy valaminek van drámai vonulata, akkor ez sem fog tetszeni.....
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #43945 üzenetére
Aah, hang szempontból, bocsi.
Elkezdtem nézni, és 20 perc után ki akartam kapcsolni, annyira nem tetszett, majd jött a fürdős jelenet és aztán ottmaradtam.
A hangkeverés nekem fontos, a sorozatok nagy része nagyon steril, nincs zene vagy hanghatás csak bedobnak egy mikrofont a szereplők közé aztán annyi.
A Falling Water volt nagyon jó ebből a szempontból, a lassított és egyéb jelenetek iszonyatosan erős atmoszférát teremtettek a hangkeveréssel együtt. Nagyon sok részt visszatekertem ott, és azoknak volt is értelme.
A Nightflyersben lévő zene kicsit hajazott a Life c. filmben lévőre, a basszusok pedig ugyanazok voltak, mint a Cloverfield Paradox c. filmben és a hangkeverés hasonlított a Falling Water-ben lévőre. Kicsit olyan volt, mintha több helyről szedték volna össze az ötleteket, kezdve az Űrodüsszeia. c filmmel.
Végignéztem a sorozatot, bár értelmét nem sokat láttam, így, hogy nem lesz folytatás. De a hangkeverés nagyon sokat hozzáadott a részekhez, kár, hogy a fele így is unalmas és érdektelen.
Tetszett jó pár Netflixes alkotás, de úgy tűnik itt is óvatosnak kell lenni, mert kicsit megszaladt a mennyiség, a minőség / végeredmény meg nem biztos, hogy jó lesz. -
mayday00
őstag
válasz flash- #43958 üzenetére
Mindenképpen nézd meg, nagyon jó. 10 rész az első évad. De lesz 2. berendelték. [link] Patológust játszik benne... Izgalmas, vannak benne csavarok, főszál, mellékszálak, minden..
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
flash-
veterán
válasz mayday00 #43953 üzenetére
Harrow? még nem hallottam róla, megnézem
A jack ryan nekem nem jött át, igaz 2-3 részt láttam, lehet adok neki még esélyt,de nem fogott meg..
Gyilkos hajszát 6-7 részig néztem, de számomra nagyon klisés,kiszámítható sorozat, minen résznél előre tudtam mi fog történni.,ezt biztos nem akarom folytatni.
Justified, láttam belőle 2 részt, de még fent van a gépen, azt se mondanám hogy rossz volt, de a fotelbe se szegezett bele..
Montreali rendőr sztorinak utána nézek..Kemény Zsaruk mennyire akciódús-pörgős?Nekem kimaradt, legenda, mai szemmel nem tudom mennyire lehet izgalmas?
illetve még a mindhunter érdekes lehet, bár az nem az a pörgős fajta,
illetve a Foglalkozásuk: amerikai, meg az Éjszakai szolgálat ?Na még a feketelistával nem tudom mi legyen,egész izgalmas volt, az eleje, nem tudom a többi évad jobban felpörög, vagy belassul? alapjában véve pozitiv volt különben..
Na meg várom a Homeland folytatását, bár sajnos Carrie karaktere a minden problémát kreativan megold inkább elment a dráma irányába amit nagyon sajnálok..
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
ST Discovery 2x06
Aze ez a rész is jo volt
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
flash-
veterán
válasz FollowTheORI #43949 üzenetére
na köszi, ez tetszetős be is enkórózom
Banshee, punisher megvolt azok eléggé bejöttekjó krimit meg nehéz találni, Luther, életfogytig zsaru bejöttek,
örök kedvenc a dexter, hát azt nem tudja azóta se semmi überelni,történet, karakterek,feszültség, csúúcs.. -
nagyúr
-
flash-
veterán
pörgős,akció -thriller sorozatot(esetleg krimit) keresek!(fantasyt,scifit ne)
lényeg lenne a pörgősség,jó story
ötlet?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #54715584 #43935 üzenetére
Mármint kép vagy hang vagy milyen szempontból? Vagy miért fontos a házimozi ténye?
Amúgy szerintem így hogy egy évados lett is megéri végignézni... szerintem kisebb megingásokkal végig érdekes maradt.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
V.Stryker
nagyúr
RÉgebb kétszer abbahagytam a Vikingek sorozatot, az első évad első rész felénél...valamiért nem fogott meg. Aztán egy olyan szituban megnéztem két részt,hogy nem jött, hogy kinyomjam és azóta csak azt nézem. Teljesen beszippantott. Tegnap végeztem a harmadik évaddal, ami nálam simán veri az első kettő.
nagyon betalált. Aztán rögtön az évad végén már késő este muszáj voltam megnézni a negyedik évad első részét is, mert evett a fene, hogy mi lett Ragnarral.Párizs ostroma -
-
attiati
veterán
több irányból beteg sorozat ez az Alienist S01, de a kezdeti sokk után nézhető
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
A Nightflyerst nézte vki házimozin? Képes így fenntartani az érdeklődést?
-
Komplikato
veterán
válasz negyven2 #43932 üzenetére
Elvileg 2x8 epizód lett előre berendelve, szeptemberben kezdték forgatni, nyilván az első nyolc rész utómunkálatai folynak. A gyerek szereplők miatt nem lehet az összes részt 1-1.5 évnél tovább elhúzni. Engem a Daemonok megvalósítása azért érdekel, mert egy TV sorozatban nem lesz olyan CGI mint egy egy százmilliós moziban. Rohadt izgatott vagyok, mert a BBC nagyon sok jó sorozatot csinált és pl. a Narnia sorozatukban gagyik az effektek, meg nincsenek város méretű díszletek, de a gyerekszínészek a késöbbi mozis verzióban lévőkkel simán felmosták volna a padlót. Sokkal kidolgozottabb volt.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
negyven2
veterán
Igen ez engem is zavart, hogy random jeleneteket rakta csak bele.
Viszont már be van rendelve a második évad is. Gondolom minden évad egy könyvet fog feldolgozni (Northern lights, The Subtle Knife, The Amber Spyglass)
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mayday00
őstag
The Blacklist S06 Meglepően jó eddig az évad. Csak én vagyok vele így? Flash pocsék.. Talán harrison wells miatt nézem, ő hatalmas figura benne. Látszik rajta, hogy jó színész. Cicada amikor
vajon hova megy? Arrow viszont nagyon bejön.elrepül [ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
jonnyjoker01
veterán
The Orville S02E08
Legerősebb része szerintem eddig az évadnak. Már ott gondoltam, hogy itt valami sántít, amikor megláttam a narancssárga szemeket
Szerintem ennek az egésznek az lesz a vége, hogy Isaac öntudatra ébred és elszakad az eredetétől. Egy dolog zavar eddig ezzel kapcsolatban mégpedig, ha mindenki fejlett AI, plusz Isaac sikeresen integrálta magát az Orville köreibe, akkor miért gondolják, hogy a koegzisztencia nem lehetséges. A több milliárd élőlény hullája pedig kicsit para volt, akármennyire is lightosan akarták bemutatni Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #43922 üzenetére
FOX oldalán hivatalosan nézhető (De persze ez nálunk nem elérhető)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orville
2x08
Talán az eddigi legjobb rész volt. Sejtettem
hogy rejtegetnek a kis szemetek valamit, talán ideje volt megtudni mi is az. Kíváncsi vagyok a sorozatnak meglesz-e majd a saját "Wolf 359 csatája", vagy a hajó egyedül mászik ki ebből. Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
-
Narxis
nagyúr
válasz gyuromoj #43913 üzenetére
Halleluja!
Na akkor következzen a heti Discovery fikázásom.
Discovery S02E06: csak vicceltem, ez egész jó rész volt, történetközpontú, izgalmas, érdekes, ilyen lehetne a többi rész is és akkor egy rossz szavam nem lenne.
Star Trek: Orville S02E08: aztarohadt! Na gyerekek ez szerintem a sorozat eddigi legjobb része volt! Ha esetleg Mercer kapitány még kortyolgatott volna egy kis Earl Grey teát akkor meglett volna a 100%-os Star Trek hatás. De tényleg, így kell ezt csinálni, okosan vezetni a történetet aztán csavarni egyet rajta, hogy a döbbenettől csak az epizód végére térjünk magunkhoz.
-
gyuromoj
veterán
Young Sheldon 3. és 4. évad berendelve.
-
Ventur@
senior tag
Igazad van, hogy a történetet lezárták. Csak én tudnám még egy csöppet csavarni . De hát nem én írtam a sorozatot .
Nekem amúgy, pont az tetszett, hogy azért a második évadban, főleg B Howard-ból megkaptam azt, amit vártam. Egy egyszemélyes hadsereget, aki emellett, jól keverte a dolgokat. Mondjuk néha kapkodtam a fejemet a második évadban, hogy akkor most ki kicsoda, melyik oldal melyik szereplője, mikor hol mit csinált?! Egyszer-kétszer én elveszítettem a fonalat .
De én kicsit azért sajnálom, hogy kasza lett, mert ritka az ilyen stílusú sorozat...sajnos.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
k-adi
nagyúr
válasz Ventur@ #43896 üzenetére
Képmás 2. évad
Counterpart S2Lényegében lezárták a story-t, így nem fáj annyira, hogy kaszatibi lett ez is, bár Jonathan Kimble Simmons tényleg jól alakít benne.
Az első évad érdekes, a második már kevésbé: jobban átmegy akcióba, de ennek a sorozatnak nem egymás öléséről kellett volna szólnia. Vagy legalábbis nem így. Ez a fókusz-vesztés zavart a 2.évadban. -
Ispy
veterán
Origin
Első két részen vagyok túl, a sztori nem nyűgözött le, minden sarkon erőltetik a jumpscareeket, de sajna nincsenek tucatjával scifik a kínálatban, szóval az első évadot ledarálom, igaz klisé klisé hátán, de hát szegény ember vízzel főz.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
|AP|
veterán
érdekesség a True Detective S0307-ből :
-
brownus
veterán
-
gyuromoj
veterán
Nightflyers kasza.
Szerk.:
Így el se kezdem inkább.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest