Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
A Bush lecsúszott. Nos, a kicsit negatív Ambree-s tapasztalat után ez nagyon pozitív csalódás volt. Ami nem változott, az az, hogy üt, mint a makk hetes Pedig kiadósan vacsoráztam előtte, és mégis. Fűszeresebb, ízesebb sör, nem annyira tolakodó és durva benne az alkohol, mint a tesóban. És éppen itt vérzett el nálam az Ambree, hogy elég karcos volt. Ez viszont, legalábbis nekem sokkal simábban gurult. Habja kb. nulla volt, de ez a magas alkoholtartalomnak tudható be. Vacilláltam erősen, amikor mondták, hogy Bush Noel van még a kosárban, de így utólag azt mondom, hogy hiba lett volna visszamondani, az előzetes elvárásaimat simán túlteljesítette. Alighanem jövőre is veszek Egy hátránya van: kettőt nem érdemes belőle meginni egymás után, mert akkor kakukk
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest