- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Ugy érzem nem kéne minden hülye apró kérdéssel titeket nyaggatni, ezért keltem utra és próbállok informálódni hivatalos oldalakon. CSak aza probléma hogy én nem tudok angolul. De nam baj, gondoltam. Majd használok szótár-fordító oldalakat. ctrl+c-zni én is tudok! Beírtam hogy:
Native PCI-E cores on one chip means fast GPU to GPU communications by eliminating the latency and possible bandwidth issues of multiple PCIE chip designs. Double pumped with Xpress Route for fast Core to Core transfers.
Erre ezt a fordítást kaptam:
"Bennszülött, akit PCI-E egy chipen magoz ki, GPU kommunikációkra jelenti a gyors GPU-t azáltal, hogy kiküszöböli a lappangási időt és lehetséges sávszélességet, többszörös PCIE kérdései vágnak apróra terveket. A kétszeres Core átvitelekbe szivattyúzott Xpress Route-tal gyors Core-nak."
Nem könnyü a magyar élete na hem szpik inglis.
(forrás: AMD 780 Chipset Reviews)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Prime B560-Plus i3-10105 procival
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Z370 Pro 4 Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest