- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Ugy érzem nem kéne minden hülye apró kérdéssel titeket nyaggatni, ezért keltem utra és próbállok informálódni hivatalos oldalakon. CSak aza probléma hogy én nem tudok angolul. De nam baj, gondoltam. Majd használok szótár-fordító oldalakat. ctrl+c-zni én is tudok! Beírtam hogy:
Native PCI-E cores on one chip means fast GPU to GPU communications by eliminating the latency and possible bandwidth issues of multiple PCIE chip designs. Double pumped with Xpress Route for fast Core to Core transfers.
Erre ezt a fordítást kaptam:
"Bennszülött, akit PCI-E egy chipen magoz ki, GPU kommunikációkra jelenti a gyors GPU-t azáltal, hogy kiküszöböli a lappangási időt és lehetséges sávszélességet, többszörös PCIE kérdései vágnak apróra terveket. A kétszeres Core átvitelekbe szivattyúzott Xpress Route-tal gyors Core-nak."
Nem könnyü a magyar élete na hem szpik inglis.
(forrás: AMD 780 Chipset Reviews)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest