Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Gondoltam, érdekel pár embert, és nem tévedtem.
Amennyire én látom, itt arról van szó, hogy Mo.-ra esetleg régebbi kiadások kerülnek, olcsón, elfekvő raktárakból, de itthon még jó áron eladhatóan (ha nem igazak az ''elvonási tünetek''). A CPU-m 2006. novemberi, tehát az utána gyártott hardvereknek elméletileg tartalmazniuk kell a bonusokat. Másképp bizonyára kiemelték volna, hogy mely gyártó mely termékeinél keressük (mint pl. a CF preferenciáknál), hiszen az AMD-nek az az elemi érdeke, hogy minél többen látogassák az akciós oldalt, ezáltal pedig minél teljesebb képet kapjanak vásárlóikról, illetve arról, hová jutnak el a termékeik, illetve mely piacokon kell erősíteniük.
Vagy olyan országokból hoznak be alkatrészeket, amelyekben nem érvényes az akció. De szerintem általános.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest