- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
nincs bót

én 7,8-al számoltam HUF/SKK átváltással....ha 7,20-l számolok amiért nekem adják akemény valutát akkor olyan 18K-ra jön ki....nekem ez annyba fog kerülni mint az Asrock lapom...igaz itt nem adnak 4 sata kábelt,se vastag könyvet se plusz USB kieget...
de van rajta DVI,D-sub,HDMI kimenet...VGA...
biztos jobb lesz mint Asrock mindenben...egy valamiért fáj a szivem a Sapphire után az a PowerDVD...de azért nem adok ki min+ 15K-l többet...
meg fehér nem fehér zárt házban 8...csak a tudat lenne más,hogy mégis Sapphire lap ujra a gépemben..tuningban nem sokkal jobb biostartól és ugye az a pár Mhz biztos nem lesz elég amit nyerhetnék a Sapphiral...ha kell a sebesség....
Végre készül az utolsó gép....2 évig nem lát uj vasat ...mert az én pénztárcám bánja a sok vasat....a köv váltás 8/16 magnál vagy remélem egy uj architekuránál ami leváltja az X86-t...
tudom most jön ki igazi 2 magos AMD-nél de arany árban lesz...és mivel látom sokszor mennyin fut az X2 ...tudom,hogy nem használom ki 100%-ban a procit de ha 2 évet ki akarok huzni vele vagy többet akkor kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest