- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
nincs bót
én 7,8-al számoltam HUF/SKK átváltással....ha 7,20-l számolok amiért nekem adják akemény valutát akkor olyan 18K-ra jön ki....nekem ez annyba fog kerülni mint az Asrock lapom...igaz itt nem adnak 4 sata kábelt,se vastag könyvet se plusz USB kieget...
de van rajta DVI,D-sub,HDMI kimenet...VGA...
biztos jobb lesz mint Asrock mindenben...egy valamiért fáj a szivem a Sapphire után az a PowerDVD...de azért nem adok ki min+ 15K-l többet...
meg fehér nem fehér zárt házban 8...csak a tudat lenne más,hogy mégis Sapphire lap ujra a gépemben..tuningban nem sokkal jobb biostartól és ugye az a pár Mhz biztos nem lesz elég amit nyerhetnék a Sapphiral...ha kell a sebesség....
Végre készül az utolsó gép....2 évig nem lát uj vasat ...mert az én pénztárcám bánja a sok vasat....a köv váltás 8/16 magnál vagy remélem egy uj architekuránál ami leváltja az X86-t...
tudom most jön ki igazi 2 magos AMD-nél de arany árban lesz...és mivel látom sokszor mennyin fut az X2 ...tudom,hogy nem használom ki 100%-ban a procit de ha 2 évet ki akarok huzni vele vagy többet akkor kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gmail
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest