Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• G.A.

aktív tag

Üdv!
    Egy kisebb szívroham ért amikor ide ültem a gépemhez. HDSentinel kis ikonja a tálcán pirosan villogott. Megnéztem mi van. Egyik 500as wincsim progi szerint 10%-os kondin van.

A lemez felületén található 616 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
    A lemez önteszt során talált 17 hibás szektort.
    A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység).
    A lemez felületén található 17 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
    Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.

Majdnem vétel után, szinte alapból 85%on volt, most még 75%ot esett le. Szerencse van hely így mentem is az adatokat (pont a fényképes/családi vidis wincsi ez) egy másikra.
    Ezen volt a Letöltés meghajtó is, meg más sok írás-olvasást követelő progik ide írtak (fénykép/vidi convert, BOINC)... Valszeg sok volt neki? Vagy miért adhatta meg magát?

GA

Új hozzászólás Aktív témák