Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Azért azt ne gondoljuk már, hogy ha nem beszélünk róla, akkor már semmi gondot nem is okoz a tuning; minél régebben van húzva egy cucc annál nagyobb az esély a látható hibák megjelenésére (kezdetben leginkább lassulásként). Szóval megjelennek a hibák bizony, de erről ugye nem nagyon szeretnek beszélni az arcok csak a húdefaxa eredményekről, gondolom kitaláltad már miért nem. Mondjuk nem véletlen, hogy nem vagyok híve az eszetlen és legfőképpen felesleges tuningnak s biza' mivel jó ideje nem is nagyon erőltetem (az említett példám is vagy 4 éves), nyugodt szívvel adom el a cuccaimat. Mondjuk ahogy te is írtad a garancia arra van, hogy bebiztosítson eme hibák ellen, ezért nem is vennék 1-2 hónapos v. gari nélküli cuccokat(pláne nem 160k-ért
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)