Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Azért azt ne gondoljuk már, hogy ha nem beszélünk róla, akkor már semmi gondot nem is okoz a tuning; minél régebben van húzva egy cucc annál nagyobb az esély a látható hibák megjelenésére (kezdetben leginkább lassulásként). Szóval megjelennek a hibák bizony, de erről ugye nem nagyon szeretnek beszélni az arcok csak a húdefaxa eredményekről, gondolom kitaláltad már miért nem. Mondjuk nem véletlen, hogy nem vagyok híve az eszetlen és legfőképpen felesleges tuningnak s biza' mivel jó ideje nem is nagyon erőltetem (az említett példám is vagy 4 éves), nyugodt szívvel adom el a cuccaimat. Mondjuk ahogy te is írtad a garancia arra van, hogy bebiztosítson eme hibák ellen, ezért nem is vennék 1-2 hónapos v. gari nélküli cuccokat(pláne nem 160k-ért
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). (de eladni is mindig garanciával adtam el éés képzeld nekem sem volt soha garis gondom)