Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3007) adamos87


adamos87
tag

Hello!

A héten elszántam magam hogy felrakom a Bada 2.0-át.Remélem lesz időm, és bátorságom felrakni.Nem bütyköltem még a telefont ilyen módon. Wave 2-m van, gyári T-mobilos szoftverrel.Ha jól értelmezem a dolgokat,akkor először felteszem mondjuk ezt [link] vagy ezt [link] multiloaderrel. Majd átállítom XEH-re.És ezután a KIES-el tudom majd frissíteni.Ha ezeket végigcsinálom ugye minden el fog tűnni? Gondolok itt majd a beállításokra,SMS-ek,telefonszámok.És nekem kell majd újra beállítani mindent pl. WEB meg MMS,WAP, TMobile-net kapcsolatokat.Készítek róluk képernyőfelvételt, és azok alapján újra beállítom majd.

Jó ez a telefon nagyon, meg a rendszer is jó, igaz vannak hiányosságai.A GPS-em megbolondult.Elején kb. 1 perc alatt talált műholdat.Most reggel teszteltem, még 2 óra után is még pozíciólekérése volt.Pedig már a 2 módszert is megcsináltam amit itt korábban írtatok.Meg néha nem reagál vagy későn reagál a telefon elfordítására.Fél éves a telefon de még semmi karcolás, semmi hiba rajta.Nagyon egyben van.
Barátnőmnek Samsung Galaxy Minije van, és beszólt múltkor, hogy az ő telefonja sokkal jobb,jobb rajta netezni .Na akkor nyeltem egy nagyot, de talán van némi igaza.

Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.