Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az új 7500-öst a Euronics-ben vettem, ahol a főnök szinte családtag. A tv-t lehozták, kibontottuk, és együtt próbáltunk ki mindent. Rakás tesztprogram, meg minden xarság miatt. De nem találtunk semmit, minden pixel működik. Felhősödésnek nyoma sincs, pár blu ray filmet is teszteltünk rajta, sőt több UHD anyagot is és hát (lekopogom), de egyelőre minden frankó.
Így hoztam el a tv.t. Komolyan nincs már kedvem felesleges köröket futni egy esetleges későbbi pixelhiba esetén, ezért remélem minden így is marad. Az igazság, hogy máris megszoktam a nagyságát, ezekből tényleg nem lehet akkorát venni, hogy előbb-utóbb ne találd még ezt is "kicsinek".
Egy 6X5.6 méteres nappaliban van egyébként elhelyezve.
-
silvergod
őstag
légegeret használ valaki h6200-hoz? melyiket érdemes venni hozzá?
köszi -
Sárpac
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
Amúgy elképesztő, hogy több hd fullds teló, noti van a családban egyiken sincs semmi pixelhiba tvken ami a jóval nagyobb kijelzős azaz kvázi a tranzisztorok előállítása sokkal egyszerűbb meg sorba mind! És lcd tv már nem egy pár éves technológia hanem közeledik a 15höz.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
Nem olyan jó vicc ez sajnos... Nagyon elszomorít a jóédes anyját legalább a szélén lenne valahol ahol nincs fókuszban már leszarnám. Viszont most nézem a star wars 5-öt és ott a sötét jeleneteknél keményen feltűnik. Kis tv az ember nem több méterről nézi. Nem tudom hétfőn lesz 2 hetes webes rendelés ezt is küldjem vissza és kövi is ilyen lesz?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
gyeniko
üzenetére
Majd két hét folyamatos használat után, nekem pl. most jött ki egy beragadt subpixelhiba 9. nap után majdnem a kijelző közepén kb. fél méterről nem látszik már egyáltalán fekete alapon sem, színek megvannak kialudni nem tud még akár rendbe is jöhet magától. Ezért már nem gariztatom 4. új tvm ami pixelhibás a sorban.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pityke78
üzenetére
Tudom ajánlani az általam is vásárolt 7500-as szériát, több sík tv megnézése után döntöttem ennél, mert briliáns a képminősége. De ez még mindig csak 55-ös, ha fél millió nálad a határ. Azt sem tudom, hogy egyáltalán létezik-e 60-as.
(#86681) Flashget
És akkor most ez az első mondatod, miért volt annyira fontos? -
gyeniko
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Nem, lentre került a moziszobába. Nemrég végleg eldőlt, hogy sokáig nem lesz 3D vetítőnk, de a gyereket érdekli a 3D, ezt persze nem szereti a saját TV-jén nézni (nála nem tud lenni tök sötét, csak éjszaka, akkor pedig neki már aludnia kell), illetve előjött az agymenésem és 6 év után vágytam egy nagyobbra, mint az elődje. A többi cucc változatlan.
-
gyeniko
őstag
No, meghozták a 75H6400-at. 15 perc tesztelés alatt nem találtunk pixel hibát, csak a "szokásos" mértékben felhős, persze igényli a kalibrálást. Azért ez már jó nagy masina!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem volt kérdés, hogy kapható-e, csak megjegyeztem. Az egyik blu ray lejátszómnak is ilyen hasonló van. BD D6900.

-
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
nem csak a 3D gombot, de a rec gombot is eltüntették az újakról.Amíg a tv-vel rögzítettem eseményeket niza jól jött az, hogy van rajta és nem kell 28x különböző gombokat nyomni, hogy előhozza.
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Itthon megkérdeztem, senki nem emlékszik villogott e. Nagyon új még 1 hetes.
A szomszédban van egy 40H6200 úgy emlékszem ott sem villogott.Egy kicsit megnyugtattál
De a smart controllal miért nem csinálja? -
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
A tied is 40H6400 ? Nagyon feltűnt a villogás. Eddig sötét volt minden gombnyomásra.
-
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Kösz a választ.
Most kezdek aggódni. Kellet nekem távirányítókat keresni a mostani lehet besértődött

Eddig ha bekapcsoltam a TV-t a piros fény elaludt a jobb sarokban. Most minden gombnyomásra villog. A smart controlal nem csinálja. -
válasz
Flashget
üzenetére
Jó, de mit csináljak velük?
Bár lehet, hogy veszek egy ilyet is mert az enyémeken nincs 3D gomb.(#86654) Top cat Amit én használok annak nem ilyen sárga a fénye, de lehet, hogy ez is csak a képen látszódik ilyennek. Viszont egyenletesebben világít mint ez. Sötétben nagyon jól láthatók a gombok. Jól használható.
szerk: Megnéztem, az egyik nekem is sárga, már nagyon gyenge az elem benne.
De egyenletesen világít. -
Top cat
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
És mennyire használhatóak ezek a világítósak?
Valahogy így néz ki sötétben? Ezen a képen elég sárga és egyenlőtlen a fény eloszlás. Nem ugyanaz a típus mint a tied de csak ilyen képet találtam most hirtelen.
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
a D szériánál ezt a két fajtát adták (oldal közepe)
6500-tól a világítósat. -
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is csodálkoztam amikor megláttam ennyiért

Itt 11 000 bár nem pont ugyanaz a típusszáma amit sandró60 használ
Itt meg aranyárban van. Kinézetre ugyanaz mint az AA59 de ez BN59.
-
fisco
csendes tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szia. Mint ahogy írják hogy H5000-res szériát nem érdemes venni az a megállapítás már a J5000 szériásakra nem igaz. MM - ben néz szét.Tesóm anyósának most vettünk egy ue40J5100-as tv-t a media marktban akciósan 89990ft volt szombaton, és jobb a képe mint az én UE48H6400-as tv-nek pedig annak is elég jó a képe.
Ha kell smart akkor pl ezt:
[link]Ha nem kell smart akkor pl ezt:
[link]Mostanában érdemes lesz szétnézi a media markt hétvégi ajánlatai között azoknak akik tv vásárlása előtt állnak.
-
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Kérdezni szeretném(ha esetleg valaki konkrét tapasztalattal bír), hogy egy H5000-es tévé belső lejátszója (alkalmi,kényszerű opció), elbír-e BD remux 30-40GB-os .mkv-kkal? 2,5"-os külső USB 3-as HDD-ről. Filmezés,összeröffenés lesz haveroknál,és egy 65"-os H5000-es készüléke van,de nincs sem PC,sem médialejátszó opció,gondoltam,viszem a vinyót...

-
válasz
Sárpac
üzenetére
Azért mert te belefutottál 10 hibásba attól még ne általánosíts. Más még nem fogott ki egyszerre ennyit, lehet, hogy vonzod őket.
Én kifogtam elsőre egy jót, és a sógorom utánam szintén.(#86640) Top cat Tavaly 6 ezerért vettem gyárit, de már akkor is lehetett volna olcsóbb helyről venni. Semmi különbség nem volt a tévéhez adott és az újonnan vásárolt között. Ezek a távok soha nem kerültek 12 ezerbe. Max olyan helyen ahol lehúznak.
-
sandró60
addikt
válasz
Willie
üzenetére
Ha "gonoszkodnék"akkor mondanám a kettő között a különbség.00445A-00431A=14.
De a működésbeli különbséget nem tudom.A Samsung távirányitók biztos,hogy kompatibilisek.
Flashget-Én csak azért ajánlottam,hogy aki most jutott el oda hogy lecseréli a távirányitóját akkor ez is egy alternativa a vásárláshoz
Nekem már azóta megvan a te ajánlásodra
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Yogi Bear
üzenetére
Lehet valami van azzal a pendrive-al és a késleltetett visszaírás a mentés után nem történik meg mielőtt lehúzod a számítógépről. elvileg 1mp-en belül kellene hogy megtörténjen, de nekem is van egy olyan 2gigás usb kulcsom aminél egy 2 megás fájlt a mentés után még vagy 30 mp ig nem szabad lehúzni, mert akkor nem hibás lesz a mentés.
1. Próbáld ki, hogy ha elmented a csatornalistát akkor vársz egy kicsit, majd utána az oldschool leválasztásos módszerrel szeded le a PC-ről.
2. Csak próbaképpen próbáld ki a SamyChan-t, hogy annál is ugyanez a hiba mentés után vagy nem. (SamyChan-nél nem csak a mentés gombra kell kattintgatni, hanem a végén le is kell tölteni a fájlt jobb felső sarokban van a letöltés gomb)
Itt is várj a lementést követően vagy 30-50mp-t majd oldschool leválasztással szedd le a pendrive-ot a PC-ről.Nagyon OFF: 3 hozzászólás és rangot váltok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
Skyhigh
üzenetére
J5500 + Digi kábel (media card nélkül)
A pendrive eredetileg NTFS-re volt volt formatálva.
Újabb próbálkozás (keresés: "Egyéb" + "csak digitális" + "Hálózat") után újra próbáltam. Lementés -> pendrive ki -> pendrive be -> csatornalista visszatöltése és így sikerült, de miután a chansort-tal újra szerkesztettem a csatornalistát ismét a már említett "Nincs tárolt csatorna..." üzenet jött.
Ugyanez a helyzet FAT32-re formatált pendrive-val is.
Szívesebben használnám a Chansort-ot, mert az LG tévékkel teljesen jól működik. (LB671-gyel speciel nem).
Nem tudom elhinni, hogy másnak működik, nekem meg nem. Egyéb ötlet, mi lehet a gond?
Üdv YB
-
-
Lostris32
csendes tag
válasz
Ákinard
üzenetére
Szia, megoldódott a probléma? Nálunk ugyanez van. A csatornák újrahangolása miatt kimarad néhány szám, így kezdődnek a csatornák: 6, 12,13,14.. stb. tehát az 1-5 és 7-11 hiányzik! Megnéztük, a közszolgálati csatornák nem jönnek be, és nem tudjuk miért nem
Már többször hívtuk a DIGI tv-t (velük van szerződésünk), ők sem tudják, h ez mitől lehet
Azt mondták frissítsük a tv-t, de így sincs változás! -
sandró60
addikt
Aki esetleg nem "szokta"meg a H6400.tévé távirányitóit annak ajánlom ezeket.A képen a bal oldali van nekem.Igy már nem kell a 3D-miatt "turkálnom "a menűben.Van olyan billentyű rajta.Samsung világitós távirányitó
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Miért nem J sorozatból veszel? Én 32-es be vettem Egy j6250-est és iszonyat jó képe van nem húz után nem mos perfekt kis tv!
A h6400 egy rakás kaki különösen a 40-es méret nekem atom szívás volt!
-
Leonardo91
őstag
válasz
lafayet59
üzenetére
Nekem ugyan ezek a problémáim voltak a 40H6400 assal
Múlthét hétfőn leadtam gariba az Aquaba azóta még nem jelentkeztek
Viszont vettem egy ugyan ilyet csak 48 as méretben mert a 40 es mint kiderült kicsi lett ahova terveztem a szekrénysorba szóval ha vissza jön a gariból eladóvá válik a 40-es ha valakit érdekel
-
Redeckt
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
A legjobb vétel egy akciós 48H6400 lenne. Nemrégen volt is, és még talán lesz is értékelhetőbb leárazás.
Minőségben sajnos nagy a veszteség lefele, úgyhogy, ha nem jutna már be 160.000,- Ft környékére, akkor elsőképp inkább egy 40H6400-at javasolnék.
Ezekre pedig rájönne még a garancia kiterjesztés, szóval nagyon a határon vagyok.
Persze ez megejthető később is.Az említett 5 éves garancia akcióra, ezen típus esetében sok esélyt nem látok.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Az egyik szobában van smart tv.De a másik szobában csak egy nem mai darab Samsung UE40EH5000 LED TV van.
A kérdésem az lenne,hogy milyen olcsóbb kütyüvel lehetne megoldani hogy internet legyen a tv-n? pl: youtube/böngészés stb. Wifi van.Vagy nem érdemes vele vacakolni?
Választ előre is köszönöm!

-
szilacus
tag
Pentdrive-al kipróbáltam a felvétel funkciót ami szuper, késébb amit a tv formatált vissza lehet állítani?
-
lafayet59
csendes tag
Sziasztok! Hozzájutottam egy H 6400-ashoz első napokban nem volt semmi gond ,most olyanokat csinál hogy lejön magától a netről és belassítja az egész tv-t nem érzékeli ilyenkor csak az egyik távirányítót,a routerem egy smc wbr 14 s-n2 minden más cucc működik az előbb is ezt csinálta kikapcsoltam és újra megtalálta a netet. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond ?

-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Még idén muszáj lesz TV-t vennem és ebben kérném a segítségetek, tanácsotok.
65"-os méretben keresek és olyan 500.000 forint körüli kategóriában. Remélem az év vége felé lesz leárazás és adott esetben valami jobb modellt is meg lehet majd venni a fél millió körüli összegért.Használat tekintetében, illetve az elvárásaim az alábbiak lennének.
- full HD (UHD egyelőre nem érdekel)
- 3D nem kell
- gyors mozgások jó megjelenítése, után húzás nélkül
- minimális ghostElég sok sportot nézek, ezért számomra nagyon fontos, hogy a gyors mozgások megjelenítése kiváló legyen, már amennyire az LCD technológia erre képes.
A szívem igazából húz a Samsung felé, de nem igazán tudom, hogy ebben a méretben és árfekvésben mekkora kompromisszumot kell kötnöm.
Talán a legjobb megoldás a UE60H7000 lenne, ami most elég jó áron is megkapható.
Viszont azért ha lehet azt a +5" nem hagynám el és ha jól tudom a H7000-ből nincs 65"-os verzió.Az új szériából a UE65JU7000 pedig még elég magas áron van (750.000) és nem gondolom hogy év végére leesik fél millió környékére.
Mit gondoltok, az említett paraméterek alapján milyen típusoknál kellene a legkevesebb kompromisszumot kötni?
Köszönöm
-
krx21
nagyúr
Tovább nem vizsgáltam ezeket a tv-ket... Nem tudom, hogy a 7000 jobb e? De az biztos, hogy a 6800-as a legolcsóbb quantum dot most a Samsung -nál... Azt hozzá teszem azért ennek hátránya is van, márpedig az, ha nem bővített szinterű a felvétel, akkor azt azzá húzza és ezáltal nem annyira színhelyes... Ez a gyári beállításokra igaz természetesen...
-
bul07
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ha rendes hivatalos forgalmazótól(fent téma összefoglaló) veszed akkor a Samsungtól tudsz venni plusz garanciát, +1 vagy +2évet
Itt az árlista (Vásárlás előtt írj rám)
Amúgy én számítok nem soká egy újabb 5éves akcióra mert a tavalyi évben kétszer volt viszont idén még csak év elején volt
-
Asrach
tag
Én nekem 6800-am van , és teljesen elégedett vagyok vele,színekben iszonyat jó.
Én is sokat nézegettem 7000-res szériát igazából sztem ha van is nem nagy a különbség.
A 6800-as panel nálam nagyon jó abszolút nem felhős ebben a legjobbak közé tartozik amit valaha is láttam. -
Flashget
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nem elég, hogy a csatornákat magadnak kell beállítani, (mert ez sem szempont samsungnál sem a korrekt csatornalista rendezés, csak az a idióta ugribugri és hang vezérlés a lényeg
) de téma összefoglaló alapján még egy erősen nem ajánlott tévét is vennél magadnak? miután totál kiábrándulnál a samsungból és mennél Panasonicot venni gondoltam jelzem annak elolvasását. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OTP Bank topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG QE75Q950R 190CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, mint írtam volt protekcióm...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legszebb az, hogy a gyereknek elfelejtettünk szólni, most lepődött meg rajta, meg is ijedt, akkora nagy.

Már többször hívtuk a DIGI tv-t (velük van szerződésünk), ők sem tudják, h ez mitől lehet