Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz Cheesy #76318 üzenetére
1. En nem tudok ra lehetoseget, de a mikrofon a kerek taviranyitoban van. Ha kiveszed az elemet, akkor tuti nem fog kemkedni.
2. Oda sajat magatol pakolja a leggyakrabban hasznalt appokat. Legelso lesz amit a legtobbszor inditottal el. Asszem igy muxik...2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz caius marius #76398 üzenetére
Nocsak... Csak nem vmi jofajta virus???
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
Fura, mert a STB-ot nem a hazhoz kotik hanem az elofizetohoz.
A baratnomeknel volt ilyen, de sztem ez lenyegtelen informacio. Vigyazz, nehogy HDMI-s dobozert legomboljanak rolad +1k -t havonta. MediaCard-ban nem gondolkoztal? A TV-d nem tamogatja a CI+ szabvanyt? Akkor megszabadulhatnal a box-tol...Nyugi, nem okoz gondot a TV-nek, csak csunyan nez ki.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
Gyerekek, gyanus ez nekem, hogy az E szeriaval tortent a baleset... Mas "E" szerias tulaj meg tudja erositeni?
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz maglew #76471 üzenetére
Szoftvert frissíteni tudtam a tévén, miközben a hálózat nem érhető el?
Ezt vajon hogyan??Szerintem rem egyszeru a dolog: csak a DNS szerver cimet nem huzza be/hasznalja. Halozat ezert van, viszont a nevfeloldas nem mukodik. Valszeg a frissiteshez nem host nev alapjan csatlakozik, hanem IP cimre es igy a DNS szolgaltatas nelkul is tud mukodni. Ez az en feltetelezesem...
@ PuMbA: Jah, rogton be is villant amit a minap irtal... Igaz az a D szeriara vonatkozott ha a nem tul eros emlekezetem nem csal.
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz Neil Watts #76487 üzenetére
Az en olvasatomban nincs difi Samsung 3D szemuveg es Samsung 3D szemuveg kozott. Nagy tokonszuras lenne a samunak ha meg TV tipusokon belul is mas szemuveget kellene venned.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz Smiley #76500 üzenetére
Ez durva!!!! A sajat beegetett DNS az arra jo nekik, hogy mindenkinek a bongeszesi szokasat rogziteni tudjanak. Gratulalok nagy testver, szepen megoldottad!
Azoknak akik nem ertik: DNS szerver az ami leforditja a halozati eszkozonek a beirt host nevet (pl: prohardver.hu ) ip cimre, es ez alapjan tudnak kapcsolodni a szamitogepek hozza. Tehat minden egyes alkalommal amikor olyan webcimre akarsz csatlakozni amit nem ismer a geped, a DNS szervertol kerdezi meg. Alapjaban veve ezt a te internetszolgaltatod adja, de a Samsung ugy gondolta, jobb ha ok beallitanak egy ilyen szolgaltatast es igy siman megfigyelhetik ki merre es mikor jarkalt a neten... Fincsi...
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz Smiley #76522 üzenetére
Ahogy irod: tanusitvany alapu hitelesitesnek kellene lennie. De nincs. Mert az en meglatasom szerint nem az volt a cel amit leirsz. Ugyanis a FW frissitest vegzo szerverhez a csatlakozast is fix IP-vel vegzik. Erre lehet kovetkeztetni abbol, hogy korabban irta valaki, FW-t tudott frissiteni de a net nem megy...
@lalakov: Nem. Vegulis nem karositnak meg, csak statisztikat vegeznek hivatalosan. De lehet benne van az EULA-ban, csak nem olvasta el senki.
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz kovimre #76731 üzenetére
Anno panasonic G20-al csinaltam azt, hogy lemasoltam szamitogepre, de a stream-ek kodoltak, tenyleg csak a az a TV tudja lejatszani amelyiken a felvetel tortent. Ez a CI+ szabvany resze. Amugy az UFS filrendszeru volt mert BSD oprendszer mukodtette, a Samu nemtudom mire formazza. Talan Ext3/4? Csak tippelgetek...
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
"Bármennyire furcsállod, a TV alapvetően tévéadások nézésére szolgál, másodsorban képmegjelenítőként a különféle csatlakoztatott eszközök számára."
Nem furcsallom, epp errol beszelek. Ezek ellenere megiscsak megjelent a DTS a TV-ben (meg te is piszkaltad oket erte), holott egy teveadas sem jon DTS-ben...
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz SAlamon22 #76764 üzenetére
"• A TV saját lejátszója DTS hangsávval úgy tudom boldogul, és optikain is át küldi, nem keveri le sztereóra. Ezt meg tudja valaki erősíteni?"
Ez igy volt egeszen mostanaig mig egy frissites szet nem kurta ezt a funkciot az osszes TV-n... Azota jott ujabb, de nem neztem meg, hogy kijavitottak-e...
HA valaki letesztelne a legujabb frissitessel es megerositene, azt en is megkoszonnem!
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz ujlakany1993 #76766 üzenetére
Axe-al probaltad mar bekenni a himeket?
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz ujlakany1993 #76768 üzenetére
Bocs. Nincs a szemuvegbe rakott elemek es az erintkezo kozott az a kis tavtarto folia?
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz ujlakany1993 #76772 üzenetére
Ez nem segit? https://www.youtube.com/watch?v=Tov4WeEi8mo
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz ujlakany1993 #76781 üzenetére
Itt is hasonloval kuzdenenk. Samu support mit mond?
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz Fishor #76910 üzenetére
Megy ha van benne BlueTooth, csak minek??? Racsatlakoztattam BT-n egy billentyuzetet es a youtube-on csak a nyilakkal tudtam navigalni a kurzort es ennyivel le is volt tudva a bill vezerles. Szanalmas. Azt hittem a bill segitsegevel legalabb be tudom irni a keresendo szot normalis sebesseggel, de tevedni emberi dolog...
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz zöldfüles #76893 üzenetére
Miert kellene neked olyan idetlen felbontast erotletned a TV-n? Attol, hogy a notebook a sajat kepernyojen kisebb felbontast bir, a mai uj notebook-ok mar siman letoljak a FullHD-t a HDMI kimeneten. Erre ugyelj, hogy rendes HDMI kimenete legyen es a grafikus chip birja a 1080p felbontast.
TV: Olvasd el a topic osszefoglalojat, abban benne van minden errol.2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz Fishor #76917 üzenetére
Youtube alapbol tudja ezt. Youtube acc-on belepsz a TV-be es a telon levo youtube-ba (en tableten is hasznalom) es external kepernyot beallithatsz. Ez csak akkor mukodik - termeszetesen - ha a TV-n benne vagy a youtube applikacioban.
De leteznek screencast megoldasok is amik streamelik a mobil kepernyojet TV-re, de azokat meg nem probaltam.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz Imike_80 #76921 üzenetére
"Még van egy olyan észrevétel, ami az előző TV-nél is így volt, miszerint ha HDMI-vel rakom ki a PC képét, akkor marad egy kis keret, nem húzza ki teljesen a képet. Ezen lehet valamit segíteni?"
Ahamm. Ez nem a TV hibaja. Pl ha az overlay beallitasokat megnezed a grafikus kartyad meghajtoprogramjaban. Nem tudom milyen grafkartyad van, de nalam a radeon HD4830 csinalt ilyen szep manovert, azt a catalyst control centerben kellett athangolnom, hogy ne scale-ezzen sehova es ne szorakozzon ilyennel. Utana rogton jo lett a kep. Most a GTX-en meg nem probaltam ezt ki...
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz poli27 #77029 üzenetére
Hacsak nem kapcsoltad ki vhol, akkor automatan tolja ki optikain PCM formatumban a tv adasok hangjat. Amennyiben lehetseges, tudsz DD-t is valasztani ha olyan a csatorna formatuma, ill. belso lejatszoval tolt filmeknel az eredeti bitstream-et az altalad emlitett menuben kell kivalasztani (rohadt idegesito amugy, hogy mindig ki kell valasztani a megfelelo formatumot mert automatan nem birja).
ALL:
Meg valami: UPC-vel mindenkinek nyafog a keszulek bekapcsolas utan jo sokaig, hogy frissitse a CI+ kartya szoftveret es ha megprobalja akkor kiirja, hogy a legfrissebb van rajta?2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz st6969 #77074 üzenetére
Nem tudod elkerulni, mert teljesen mas fajlrendszerre formazza a TV a hattertarat mint amit a PC-d hasznal. Kiveve ha BSD-t vagy Linux-ot hasznalsz oprendszerkent, de ezt nem feltetelezem...
Parezer penzert mar 8/16 gigas pendrive-okat lehet kapni. Szerintem nem tul koltseges dolog ahhoz, hogy az asszony a koncertjet megorizhesse.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz #33101952 #77244 üzenetére
At kellene vinnie az 5.1-et a HDMI-n. Sajna nem tudom az XBOX milyen kodolassal kuldi a stream-et, de meunben az sound/advanced settings-nel a bitfolyam-ot be lehet allitani. Kiveve az egyik bugos firmware-nel ahol hiaba allitottam be, csakis PCM stereo-ban kuldte at a jelet. Nem tudom azota javitottak-e.
Viszont ha ram hallgatsz, nem a TV-bol viszed at a hangot hanem a XBOX one-on huzod ki az optikai audiot bele az erositobe. Sokkal jobb minosget is kaphatsz es a TV kenye/kedve szerinti problemakat azonnal ki tudod kuszobolni.
Milyen hazimozi rendszert hasznalsz? Ha AV erositod van akkor lehet erdemesebb ugy bekabelezned, hogy: XBOX -> AV erosito -> TV es mind mehetne HDMI-n az AV erosito meg levalassza a hangsavot es sajat maga dekodolja es a TV-n a hangerot igy nem kell mindig levenned ill. TV hang menuben brilliroznod vele.
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz nightshadow #77247 üzenetére
Sajnos igazad van: Hat ez rendkivul szomoru.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz tome0001 #77757 üzenetére
A digitalis TV adast igen, felveszi amennyiben o maga vegzi a dekodolast (tehat nincs semmifele SetTopBox!). Sot, time-shift is megy meg hasonlo finomsagok. Viszont a felvett anyagot csakis azon a TV-n jatszhatod le ahol a felvetel megtortent!
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz norbert1998 #77869 üzenetére
A TV sajat lejaszoja kepes volt regebben a DTS/DD tovabbitasara optikan keresztul. Ezt sikerult elszurniuk egy firmware frissitessel. Azota csak PCM-et ad ki magabol. Engem elegge zavart, hogy allandoan kezzel kellett a menuben atkapcsolnom a kimeneti hangot DTS es DD kozott ha epp masik nyelvet aktivaltam... siman megtehetne magatol is, nem egy ordogtol valo dolog ez...
Mivel a filmeket egy NAS-on tarolom amire raktam PLEX szervert, Samu PLEX klienssel frankon le tudom jatszani oket es szepen a DTS/DD is kijon az optikan tovabbra is. Raadasul kenyelmesebb mint a TV beepitett lejatszoja. Ajanlom figyelmedbe! Bar nem tudom, hogy pendrive-rol kepes-e filmek lejatszasara, ennek utana kene jarni...(guglival)2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
Nekem meg a Pana G20-al volt ilyenem. Megdoglott a kartya egyik naprol a masikra. Egyebkent az meg sima SD-s CI+ volt, megis HD tartalmakat neztem rajta. Miutan megdoglott csereltek az egeszet egyben HD-re es azota azt hasznalom a Samuban is.
Viszont az erdekelne, hogy bekapcsolasnal allandoan rinyal a Samu TV, hogy a UPC mediacard SW frissitesre szorul rajta, majd mikor a menuben belemaszok es azt mondom frissitse, akkor azt valaszolja, hogy a legfrissebb SW fut rajta. Ilyenkor WTF??? Masnal is igy viselkedik a kartya?
[ Szerkesztve ]
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz szabeska #78545 üzenetére
Leveszed a monitoron a hangot 0-ra? Na jo, esetleg a windows-ban beallitod a default (alapertelmezett) kimenetet. A legtisztabb ha a laptopod hangkartyajanak a legfrissebb driveret telepited meg a hozza tartozo utility-ket amik kozott akadhat olyan is ami pont ezt a beallitast segiti elo...
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz fradi81 #78890 üzenetére
Es azzal, hogy a TV taviranyitojaval iranyitod az STB-t, miert kellne a TV-nek tudnia az STB csatornait rendezni? Nezzed a TV szemszogebol a dolgokat: van egy db HDMI bemenet es azon jon az adas amit az STB csihol. TV nem lat csatornakat mivel szimpla monitorkent hasznalod.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
válasz fradi81 #78900 üzenetére
Egy TV-n ha tenyleg TV-kent hasznalod es o maga dekodolja az adast, akkor igen szepen be lehet rendezni a csatornakat. Viszont a te esetedben a TV-n nincs semmilyen lista, mert o nem lat semmifele csatornat, csak egy STB-nek a kepet mutatja.
Miert nem hasznalsz inkabb kartyat STB helyett es akkor tenyleg minden ugy mukodne ahogy kell?
2B OR NOT 2B that is FF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest