Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
nagysandor79
üzenetére
Konnektor is lehet hibás.
-
BBéci
legenda
válasz
nagysandor79
üzenetére
Sehonnan nem lehet tudni, éppen ezért nem ajánlott az automatikus frissítés. Sőt, általában a frissítés.
-
nagysandor79
aktív tag
néha gondol egyet a tv és kikapcsol magától. nincs semmi kikapcsolás időzítő beállítva mi lehet a gond? es6100
jött ki rá egy új szoftver frissítés. honnan lehet meg tudni hogy mit tartalmazz . -
PuMbA
titán
Észrevételek módosítva
Ha senki többet harmadszor, akkor szólok a modiknak és megy be összefoglalónak 
Samsung TV-k modell számának jelentése - például UE40H6400:
Típus
U = LCD LED háttérvilágítással
P = Plazma
L = LCD CCFL háttérvilágítással
K = OLEDRégió
N = Észak-Amerika
E = Európa
A = ÁzsiaMéret hüvelykben
Évjárat
H = 2014
HU = 2014 4K Ultra HD (UHD)
F = 2013
E = 2012
D = 2011
C = 2010
B = 2009
A = 2008Szériák
4xxx = Alsó kategória HD Ready (1366x768) felbontással, 50Hz-es panellal és olcsó műanyag formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert nincs 24p támogatás és mozgásfelbontása 300 sor.
5xxx = Alsó-közép kategória Full HD felbontással (1920x1080) 50Hz-es panellal szintén olcsó műanyag formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert alacsony a mozgásfelbontása - 300-350 sor.
6xxx = Középkategória Full HD felbontással (1920x1080) 100Hz-es panellal és az előzőekhez képest szebb formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D van. Ajánlott, Tiszta Motion Plus beállítástól 1080 soros mozgásfelbontás.
7xxx / 8xxx / 9xxx = Felső kategóriás prémium modellek. Nem lehet velük mellélőni.
Egyéb tudnivalók
A 6500-as modell a választó vonal közép és felső-közép kategória között. Jobb elektronika, 1+2 év gyári garancia viszonteladóknál.
Ezeknél a modelleknél azonos évjáratúaknál csak külsőben van eltérés (szín, talp), műszakilag ugyanaz mind:
F6640
F6650
F6670
F6740
F6750
--------
H6650
H6670
H6700Az azonos számoknál valamilyen eltérés van. Például 6400 vs. 6410-hez ott a hivatalos Samsung honlap; 6200 vs. 6203, ez valamilyen butítást jelent az alap típushoz képest.
PC-t a HDMI/DVI feliratú bemenethez kell csatlakoztatnunk.
Általános beállítás szubjektíven
Kép
Képmód: Film, egyébként, ha nem található ilyen, akkor Szórakozás
Háttérvilágítás: 7-14
Kontraszt: 85-100
Fényerő: 35-55
Élesség: 0 (50 vagy 60i-s jelig - például TV adás), 50 (50p vagy 60p esetén - például PC)
Képméret: Képernyőhöz igazítva (bármilyen bemenet megjelenítése skálázás nélkül)Kép -> Speciális beállítások
Din. kontraszt: Ki
Színköz: AutoKép -> Képopciók
Színtónus: Meleg 1 vagy Meleg 2
Dig. tiszta megjelenítés: Ki
MPEG-zajszűrés: Ki
HDMI feketeszint: Alacsony (digitális vevőegységek nagy részénél), Normál (PC és médialejátszók)
Motion Plus: Ízlés szerint (TV adások, 3D filmek), Ki (filmek PC-ről vagy médialejátszóról)Rendszer -> Eco megoldás
Energiagazdálk.: Ki
Eco érzékelő: Ki(#72195) BBéci: Megvannak

-
Fatalityy
tag
Sziasztok!
Ha pc-re szeretném tenni a vásárolt led tv-m melyik hdmi a megfelelő? A vga-on van mini hdmi,de jelenleg csak dvi-hdmi kábelom van!
1 hdmi/stb
2 hdmi/arc
3
4 hdmi/dviA segítséget előre is köszönöm
-
Flashget
félisten
A HGST az Hitachi. nekem is az van csak 500GB-os-ban. Teljesen jó a tv-hez, Pio BD lejátszóhoz, Alma C2200-hoz.
Más vett drágább márkásabbnak mondott külső 2,5" HDD-t és ebből a 3 eszközből 2 fel sem ismerte.
Ez egy 5,5 évvel ezelőtti hsz:
1 TB, USB, eSata, 16 MB cache, 3 év jótállás.
WD jelzés alapján Western Digital belső lehet benne?
[link]Kérdés most milyen belsővel adják a mediont.
-
devil-k
nagyúr
Ráadásul kapóra jött volna az épülő HTPC-mhez.... Csak az nem fair, hogyha a kosaradba van a termék, akkor onnan miért tűnik el?!? Ezek szerint, ha vettem volna 10 terméket, akkor 10 külön megrendelést kellett volna gyorsan leadnom, nehogy "kivegyék" a kosaramból a terméket? Vicc...
-
PainKiller13
őstag
válasz
charlie1975
üzenetére
Annak aki nem ismerné az aldi oldalát, egy kis segítség.
Én vettem már náluk, szokott lenni, csak a pénztárosnőtől kell kérni, mert ott rejtegeti a lábánál.
Anno mikor volt a winchester válság mert valahol távol keleten elázott valami gyár, akkor tőlük vettem 2TB-os winyót 25ért, amit 40 körül lehetett kapni rack nélkül, azóta is használatban van. Illetve garidőn belül bármi baja van visszaadják a lóvéd.
Egyébként Medion 2TB volt és egy Seagate 5900RPM-es winyó van benne, pont az ajánlott típusokból.
-
Headless
őstag
én 4-5 éve vettem egy medion 3,5"-os 1b-os vinyót akkori árakhoz mérten elég jó áron, sajnos lelöktem működés közben az asztalról így kuka lett. De azért szétszedtem és megnéztem, és mi volt benne? Egy WD green... ami azért nem noname igaz, hogy nem egy red,de ennyiért simán megérte... azóta is bánom, hogy magasra tettem a vinyót azóta földön van az összes

-
BBéci
legenda
Maximálisan megbízom az Aldi által árult merevlemezekben, több ismerősöm használ olyanokat minden hiba és probléma nélkül. Az említett akció egyértelmű vevőcsalogató egy újonnan nyíló üzletbe, ezért nem kell azzal foglalkozni, mennyi máshol az ára és mennyit buknak rajta.
Tegnap a fekete péntek kapcsán találtam 9990-ért ugyanekkora kapacitású Toshiba merevlemezt, persze csak akkor, amikor már elfogyott, mert igazából nem is kerestem. -
JoeYi
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
wow, ez hogy lehet? Mezitlábas merevlemez is 15be kerül, USB házban meg 20-nál olcsóbban nem kapni. Az ilyentől lesz kettős érzése az embernek. Megvenné de bizni nem bízik benne

-
BBéci
legenda
válasz
Flashget
üzenetére
Azt akartam írni, hogy telefonálásra és kapcsolattartásra, amibe bele tartozik az sms is, de siettem, mert darts versenyt nézek.
Nem kell bemutatni, hogy még mire jó egy telefon, de nincs semmi másra szükségem, nemrég mondtam le a három évig előfizetett, 2 GB-os mobilnetet.
A homárt és az oda írogató embereket... inkább nem írom le.
(#72179) devil-k
Terveim szerint a NAS csak a laptophoz fog csatlakozni, a filmnézés marad a jelenlegi rendszerben. Most is összeköthetném a Dunét a routerrel, de nem izgat. -
devil-k
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Egyre jobb.
Bírom az ilyen "áukciókat", mint az Emag-on a "Black Friday"... Nem tudtam egy rohadt SSD-t venni... 
BBéci
"Csak arra kell, hogy átvigyem a dolgozószobámból a nappaliba a Dunéhez és időnként a családtagokhoz a legújabb filmjeimet és a régi kedvenceket."
Erre kellene már a NAS végre.

-
BBéci
legenda
válasz
Flashget
üzenetére
Nincs telepítve, mert a mobilomat telefonálásra használom.

(#72173) devil-k
A korábban akciózottakban WD Green merevlemezek voltak.
Hordozható, zsebbe tehető 2,5 colosnak bőven elegendő az 1 TB. Csak arra kell, hogy átvigyem a dolgozószobámból a nappaliba a Dunéhez és időnként a családtagokhoz a legújabb filmjeimet és a régi kedvenceket. -
Flashget
félisten
válasz
devil-k
üzenetére
Fantomról

Fantomvincseszter az Aldiban (frissítve)
2011 őszén mikor a HDD árát mesterségesen felverték az Aldiban lehetett venni akkor a 30K-hoz képest olcsóbban 20K körül Medion márkájú, amit a D szériához vettek és azt írták róla itt a topicban, hogy teljesen jól működik.
Itt a szórólap..nyitnak valahol egy új Aldit és ott kerül ennyibe. [link]
Kapható 12.04-től a készlet erejéig, kizárólag a Budapest, V. ker., Kossuth Lajos u. 13. szám alatti üzletünkben.
-
charlie1975
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Hol olvastad hogy lesz az aldiban és mikortól lesz?
-
BBéci
legenda
válasz
PainKiller13
üzenetére
Ez nagyon jókor jött, köszi! Mindig figyelmesen böngészem az Aldi szóróanyagokat, mert régebben is árultak baráti áron merevlemezt, de ezzel az ajánlattal még nem találkoztam.

-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani 500GB-os külsö vinyót F6500-as TV-hez? Hol érdemes megvenni?
Köszönöm!
-
BBéci
legenda
Szakmai topik lévén ne vegyük át a marketingesek baromságát és ne LED, hanem LED háttérvilágítás szerepeljen a betűjelzések magyarázatánál. A jelenlegi formában úgy néz ki, mintha lenne külön LED és LCD TV.
Tehát a javaslatom:
U - LCD LED háttérvilágítással
L - LCD CCFL háttérvilágítássalEzzel sok félrevezetett, tévhitben élő emberkét tudnánk felvilágosítani.
-
PuMbA
titán
Na ez hogy tetszik összefoglaló féleségnek (kösz Flashget az alapot
):Modell számok jelentése - például UE40H6400:
Típus
U = LED
P = Plazma
L = LCD
K = OLEDRégió
N = Észak-Amerika
E = Európa
A = ÁzsiaÉvjárat
H = 2014
HU = 2014 4K Ultra HD (UHD)
F = 2013
E = 2012
D = 2011
C = 2010
B = 2009
A = 2008Szériák
4xxx = Alsó kategória HD Ready (1366x768) felbontással, 50Hz-es panellal és olcsó műanyag formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert nincs 24p támogatás és mozgásfelbontása 300 sor.
5xxx = Alsó-közép kategória FullHD felbontással (1920x1080) 50Hz-es panellal szintén olcsó műanyag formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert alacsony a mozgásfelbontása - 300-350 sor.
6xxx = Középkategória FullHD felbontással (1920x1080) 100Hz-es panellal és az előzőekhez képest szebb formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D van. Ajánlott, Tiszta Motion Plus beállítástól 1080 soros mozgásfelbontás.
7xxx / 8xxx / 9xxx: Felső kategóriás prémium modellek. Nem lehet velük mellélőni.
A 6500-as modell a választó vonal közép és felső-közép kategória között. Jobb elektronika, 1+2 év gyári garancia viszonteladóknál.
Ezeknél a modelleknél azonos évjáratúaknál csak külsőben van eltérés (szín, talp), műszakilag ugyanaz mind:
F6640
F6650
F6670
F6740
F6750
--------
H6650
H6670
H6700Az azonos számoknál valamilyen eltérés van. Például 6400 vs. 6410-hez ott a hivatalos Samsung honlap; 6200 vs. 6203, ez valamilyen butítást jelent az alap típushoz képest.
Általános beállítás objektívan:
Kép:
Képmód: Film
Háttérvilágítás: 7-14
Kontraszt: 85-100
Fényerő: 35-55
Élesség: 0 (50 vagy 60i-s jelig, például TV adás), illetve 50 (50p vagy 60p esetén - például PC)
Képméret: Képernyőhöz igazítva (bármilyen bemenet megjelenítése skálázás nélkül)Kép -> Speciális beállítások:
Din. kontraszt: Ki
Színköz: AutoKép -> Képopciók:
Színtónus: Meleg 1 vagy Meleg 2
Dig. tiszta megjelenítés: Ki
MPEG-zajszűrés: Ki
HDMI feketeszint: Alacsony (digitális vevőegységek nagy részénél), Normál (PC és médialejátszók)
Motion Plus: Ízlés szerint (TV adások, 3D filmek), Ki (filmek PC-ről vagy médialejátszóról)Rendszer -> Eco megoldás:
Energiagazdálk.: Ki
Eco érzékelő: Ki -
Fatalityy
tag
Sziasztok

Erről a tv-ről vkinek info?
UE55H6470 -
charlie1975
aktív tag
A ue48h6670 kamerával kiegészítve írányítható mozgással?
-
Batib
őstag
válasz
Sallala1978
üzenetére
Direct. 4-5-6 sorozat mind direct ledes. Kivétel a kicsik 19-24 hüvelyk, azok között vannak edge ledesek.
Ja, igen az ívelt és UHD modelleket nem tudom. -
Sallala1978
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a H6400 direct led vagy edge led-es?
Nem találom még a Samsung oldalon sem.
-
nagysandor79
aktív tag
vajon mikor áll helyre a social tv és a facebook a es szériákon?a samu azt írta hogy dolgoznak rajta.
létezik olyan facebook app samsung tv-hez amivel az üzeneteimet is eltudom olvasni? -
Sallala1978
csendes tag
válasz
Azurooandrew
üzenetére
Csak a Fekete Péntek miatt volt 315, ma már újra 350.
Én visszalépek kettőt, mert egy kicsit elszálltam. 350 nem fogok TV-re kiadni, még ha olyan is mint a Mézga Gézában a 3D.
Azt hiszem 300 a lélektani határ.
55H6200 230000
55H6500 290000Még bemegyek a MM-be és megnézegetem, de ha az én szemem nem lát különösebb különbséget, akkor
az olcsóbbik lesz. -
BBéci
legenda
válasz
charlie1975
üzenetére
Szerencsés esetben, de az is lehet, hogy a TV, nem támogatott hangformátum felirattal fog "megörvendeztetni". Alapszabály, hogy a lejátszóból közvetlenül az erősítőbe kell vezetni a hangot.
-
charlie1975
aktív tag
Ha a blu ray lejátszót hdmi vel kötöm össze a tv vel és a tv t optikai kábellel a házimozi erősítővel akkor pl dts es hang csak sztereóban fog menni az erősítőbe?
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Vettem tegnap előtt egy külső, usb 3as, 500 gigás WD My Passport Ultra winchestert, amire nem tudtam felvenni Mindigtv adást Samsung UE40EH5300 tv-ről. Lehet, én vagyok kezdő, de mi lehetett a gond?
A vinyó NTFS-re van formázva, amit elvileg gond nélkül kezelnie kellene, ha már lejátszani is tudok róla videót. Direkt a hdd jelzésú usb-re is dugtam be, hogy az áramellátás ne okozzon gondot. -
macy
addikt
Nálatok rendesen megy a műsorajánló? Nálam pár napig a felső 6 csatornából az utolsó üres volt, ma már 4 üres rész van, fent 2, meg lent is 2. Az idővonal nézetnél meg egy csomó.
-
BBéci
legenda
válasz
anjani182
üzenetére
Álláspontom változatlan: a TV a tévéadások vételén kívül képmegjelenítőként használandó és kész. Tehát külső eszközök: Blu-ray lejátszó, médialejátszó, PC, játékkonzol, stb. képének megjelenítésére. A marketingesek kitaláltak mindenféle egyéb olyan funkciót, amihez igazából semmi köze (nem kellene lennie) egy tévének. Némelyik jól végzi a többi feladatot is, de jelentős arányban bosszúságot, kínlódást okoz az embereknek.
A SoundShare is mókusvakításnak tűnik. Egyrészt az általad leírt tapasztalatok, másrészt a Bluetooth pocsék hangminősége miatt. Az aptX valamivel jobb, de tévék még nem alkalmazzák és az sem az igazi.
SZVSZ! -
anjani182
őstag
Arról nem beszélve, hogy a 2.1-es H450 Soundbar-om megfekszik SoundShare kapcsolaton, recseg, sistereg minden film amit lekonvertál, mert még át is küldi blútyúkon a hangprojektornak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Samsung is elismeri ezt! Szóval ez a tipikusan adtak a szarnak egy pofont...kitaláltak valamit, csak pont nem használható 5.1 filmekhez! Már-már félve kérdezem mire is jó a TV beépített lejátszója meg az a sok csati?

-
Azurooandrew
tag
válasz
Sallala1978
üzenetére
Tényleg 55H6700-el van valakinek tapasztalata? - a leárazások kapcsán nálam is képbe került ;´)
A 48-asról volt teszt, de ha jól emlékszem DSE-re pl panaszkodtak, a végeredmény ugyanakkor összességében elég jó volt abban a méretben.
-
PainKiller13
őstag
válasz
legenda007
üzenetére
Nekem pirosas rózsaszín csíkos lett a kép, garanciában adtak egy újat javítás helyett, ebből arra következtetek, hogy nagy valószínűséggel kuka.
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok van egy LE32A43112XXC tip. Samsung tvm. Működésközben rózsaszín lett minden a kijelzőn. Javítható vagy kuka?
-
pimmi
senior tag
Sziasztok , ha lcd tv hdmi vel kapcsolódik mondjuk egy mediaboxhoz vagy dvd lejátszóhoz akkor a hang típusa pl. hogy mono vagy stereo, vagy az autómata hangerősimítás miért inaktív a tv nél? de csak hdmi vel?
-
BBéci
legenda
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Nem kell újra hangolni, mert mediacard használata esetén a TV memóriájában tárolódnak a csatornák.
-
dethroner
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
1: Attól függ milyen webshopban vásárol az ember. Mert van 1, 2 és 3 év garancia webshopban is. Az meg hogy neked 5 évre ki van tolva a garanciád egyáltalán nem egyedi, máshol is lehet plusz éveket venni, kiegészítő biztosításokkal együtt.
2: webshopos a nagyker simán elhajt, hogy a tv-nek nincs baja. Ezt te se gondolod komolyan
Mit érdekel engem a nagyker, én a kereskedővel, a webshop-al állok viszonyban, nem a nagykerrel. Ugyanolyan jogok illetnek meg mint téged, aki drága boltban vásárol. Tévedésben vagy amikor azt írod hogy a bolt az én érdekemben nem fog a nagykerrel vitatkozni. Nem ott van a lényeg, hanem nekem kell a webshop-al kibirkózni az én érdekeimet, ahogy neked is kellett a samsuggal jó nagyon vitázni. És ugye nem volt könnyű, tanúsítod?
3: Ezt nem tudtam akkor pontosan, azt gondoltam a csereutalvány az szó szerint azt jelenti hogy ugyanott kapsz egy kb hasonló értékű, tudású samsung tévét. De ha van lehetőség pénzt visszakérni az rendben van.3. évben bekövetkezett hibát még bátran bevállalom, mert 3 év garancia van a webshop-os tévére, több, mintha viszonteladónál vettem volna 10-20% felár mellett.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
2 tv van a házban, szolgáltató UPC. Egyik boxról megy a másik mediacardról. Ha a mediacardot kipróbálom a boxos tv-n, majd visszadugom a boxot a tv-be akkor újra kell hangolni a boxot ?
-
ÉNERGIE
tag
válasz
Sallala1978
üzenetére
én is ma vettem a 6700ast csak 40"-ba, ne feledd el a "rejtett" menüt ha pc-re rakod

-
ÉNERGIE
tag
válasz
Tegla80
üzenetére
köszi ezt nem tudtam, áttettem PC-re, sokkal jobb a kép, de ledimmelte magát a tv majdnem sötétre
keresgélek akkor valami DIM menüt, köszi ez volt a leghasznosabb segítség 
közben mint kiderült nem hibás a TV-m, csak azon az internetoldalon volt ott egy rejtett reklám, fel le húztam az oldalt a bevilágítás ott volt, ezért hittem hibásnak, beraktuk képernyőpihentetőbe hogy van-e még valahol hiba és érdekes módon nem volt...vissza arra az internetoldalra, fel le húzgálom ugyanúgy ott van...ráállok egérrel hát beugrott egy kib@szott reklám

Dimmelés megoldva a szórakozás módban, végre tökéletes, köszi srácok

-
BBéci
legenda
válasz
Sallala1978
üzenetére
Ha ketten leültök egymás mellé az 55 coloshoz passzoló ideális nézési távolságba, 2,2 méterre, egyikőtök sem lesz középen,hanem pontosan a széleivel szemben.
Iszonyatosan értelmetlen az ívelt kialakítás, de aki kitalálta, nagyot kaszált rajta, mert egyes verebek képesek rárepülni.
-
Sallala1978
csendes tag
Gondoltam, hogy az árukereső a ludas: PVR Ready: igen
-
BBéci
legenda
válasz
Sallala1978
üzenetére
Mi a jó az ívelt tévében? Az, hogy oldalról nem látod a hozzád közelebb eső szélét?
-
Sallala1978
csendes tag
Nah..egy 20k-val drágább, de....UE55H6800AK ívelt 305e-ért.
A 6500 -ban nincsen Micro Dimming és a CMR 400, hogy ez mit jelent képminőségben?
Azt hiszem a szívem a UE55H6800AK fele húz, mert nem sokkal drágább és az emlékeimben él hogy az egyik média martos látogatásom során találkoztam vele.
Még visszamegyek úgy is.Csak nem adnak hozzá szemcsit meg csak az egyik távirányítót. Plussz valahol az olvastam, hogy nem vesz fel tv-ről ami érdekes mert a 6500 igen.
Mit szóltok?
-
Tegla80
addikt
válasz
ÉNERGIE
üzenetére
Nem azt csinaltad amit irtam.
Source majd ramesz arra a bemenetre amin a pc van bedugva es amig nem valt at ra addig nyomsz egy tools gombot a tavon.Ekkor elojon a menu amiben benne van a nevszerkesztes/elnevezes lehetosege.Ide belepve talalod a "pc" "jatek" stb amit keresunk. -
Sallala1978
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszöm a választ, így már kicsit tisztább.
Igényeim (nem kicsik)
4,5 méterről
55 col
full HD
3D
winyóról lejátszani, laptopról vezeték nélkül lejátszani, tv-ről felvenni
smart gyors akadásmentes250-300 Magyar királyi forintom van rá.
6500 az a felső alja vagy a közép teteje

-
Flashget
félisten
válasz
ÉNERGIE
üzenetére
Mert a samsung elve a következő.
Több típus egy és ugyanaz csak szoftveresen letílt funkciókat vagy bizonyos hardver elemeket lehagy az alaplapról (DVB-S2). Ha ezek kellenek akkor vedd meg, fizess érte többet ezért van ennyi verzió.Azt lenne már jó megélni, hogy pl. valakinek a 6500-.as típus kell 3D nélkül, akkor tudjon venni ilyet.
-
Flashget
félisten
válasz
Sallala1978
üzenetére
ez 3 év különböző évjáratai!
D - 2011
F - 2013
H - 20144xxx HD Ready
5xxx belépő szint a FHD-be, 50Hz-es
6xxx valós 100 hz, középkategória
7000/8000 felső kategória6500 a választó vonal alső közép és felső közép kategória között. jobb elektronika, 1+2 év gyári garancia viszonteladóknál.
ezeknél a modelleknél azonos évjáratúaknál csak külsőben van eltérés (szín, talp), műszakilag ugyanaz mind.
F6640
F6650
F6670
F6740
F6750
--------
H6650
H6670
H6700az azonos számoknál valamilyen eltérés van. 6400/6410 ehhez ott a samsung honlap.
6200 vs 6203 ez valamilyen butítást jelent az alap típushoz képest.Mond meg mik az igényedi, mennyi pénz van rá, milyen messziről fogod nézni és úgy tudnak ajánlani.

-
ÉNERGIE
tag

-
ÉNERGIE
tag
még valami, az normális dolog hogy full fekete képet nézve a bal oldalon, alulról felfelé kb 10cm magas 1-2mm-ig benyúló "bevilágítás" van?
-
ÉNERGIE
tag
ezt is próbáltam csak akkor meg a fehér nélküli oldalak képek stb túl sötétek....az ilyen oldalak mint a PH, face meg rikítanak....találtam még olyat hogy fekete beállítás 3 féle fokozata van, majd variálok azzal meg a fehéregyensúly is kicsit sötétített a fehér hátteres oldalakon...majd összehozom valahogy, köszi a segítségeket.
-
ÉNERGIE
tag
válasz
Flashget
üzenetére
azért valljuk be őszintén qrva nagy és felesleges a választék, 5000 és 7000között van vagy 20féle típus...minek? Én is 3órán át böngésztem olvasgattam csak azért hogy TV-t vegyek, tiszta baromság már az egész mint az autósvilág, régen volt 3-5-7-es BMW és kész (na jó egy 8as is), most van 1-es 2-es 3-as 4-es(ál 3as), 5-6-7 X1 ami nem nagyobb mint egy 3as X3 X5 X6 meg a sok f@szság

-
Flashget
félisten
válasz
Sallala1978
üzenetére
milyen sok verziótól? -
Sallala1978
csendes tag
Én ezt néztem ki, de megbolondulok ettől a sok verziótól.
Samsung UE55H6500
-
ÉNERGIE
tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Source:
1. TV
2. HDMI 1-2-3-4
3. Külső
4. Screen Mirroring
5. Hálózat-PC (de innen csak képet videót stb akar lejátszani)
6. AV
7. KomponensHDMI3ba van jelenleg.
Kezd kicsit összeállni a képe, de azért bosszantó, hogy veszel egy 180ezres TV-t ami mindent tud szinte elektromos @kiverő is van rajta de a 4 alapbeállítás közül egyik se jó szgépre...vagy csak én nem vagyok már elég kocka hozzá

Az a baj, hogy ha nagy fehér felületet jelenít meg az túl világos, főleg ha fekete betűk vannak rajta picit mosottak és zavarja a szemed. Ha behozok egy szimpla fényképet akkor meg sötét a kép, de még mindig inkább azt nézném mint pl a PH felületét mert még 1 óra és mehetek szemüveget csináltatni

-
Sallala1978
csendes tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg, de eddig LG tévét nézegettem, pontosan 55LB671V
Sok ember viszont a samsungra esküszik, ezért szeretném megkérdezni, hogy mit ajánlanátok 250-300 között?
55 col 3D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mit érdekel engem a nagyker, én a kereskedővel, a webshop-al állok viszonyban, nem a nagykerrel. Ugyanolyan jogok illetnek meg mint téged, aki drága boltban vásárol. Tévedésben vagy amikor azt írod hogy a bolt az én érdekemben nem fog a nagykerrel vitatkozni. Nem ott van a lényeg, hanem nekem kell a webshop-al kibirkózni az én érdekeimet, ahogy neked is kellett a samsuggal jó nagyon vitázni. És ugye nem volt könnyű, tanúsítod?