Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manipura
csendes tag
Sziasztok!
Samsung ES6100-as tv-m van. Vettem hozzá egy xbox 360-at. Kérdésem, hogyan lehet game mod-ba állítani a tv-t? Plusz milyen beállításokra érdemes még odafigyelni?
-
mirci18
addikt
Szevasztok remélem többen is vannak rajtam kívül olyanok itt akik a t-home akcióján keresztül vettek samsung smart tv-t.
Érdekelne hogy nektek kellett e jótállási jegyet intézni a t-hommal?
Ugyanis nekem annó azt mondták nem kell érvényesíteni egy t-home-os ügyfélszolgálatis mondta, -
DieHard
senior tag
Ez csak nekem furcsa, egyelőre tv nélkül, hogy 2013-ban a fwfrissités ekkora problémát okoz?
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Maximum 1280x720-ra tippelnék (bár, néha még 640 sincs szvsz), és az is túl tömörítve/alacsony bitrátával. PC verzió is 240, 320, 480 és legjobb opciókat kínál a képminőségre, így még az 1280-as tippem is elég túlzás lehet.

Lemértem, kb 10-15 mp a késése a pc-n, böngészőben futó ustreamhez képest. (chrome-ban nem akad, csak operában).
-
-
Tegla80
addikt
2en vagytok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danesz94
senior tag
Maximálisan egyetértek veled!
Személy szerint ha kijön egy új FW azt én még aznap vagy a következő nap felteszem és eddig nem volt semmi problémám vele, esetleg 1-2 kisebb dolgot kivéve.Meg kell érteni, hogy az FW az kell és nem azért csinálják, hogy néhány esetben a hibátlanul működő tv-t elcsesszék.
-
ViBo77
senior tag
Nem azt mondtam, hogy frissíteni fölösleges, csak azt hogy sajnos nem tesztelik le kellően kiadás előtt, így előfordulhat olyan is, hogy frissítés után rosszabb lesz ... ettől még kell és jó is frissíteni, csak jó ha van egy régebbi verzió elmentve, hogy ha kell, akkor vissza lehessen térni rá.
-
krx21
nagyúr
válasz
ViBo77
üzenetére
Gyerekek, akkor ne frissítsetek semmit, ez úgy látom, most már divat... Azt majd idővel meglátjuk, kinek lesz több problémája...
Több számítógépszervizbe szokás a régi fagyógató gépeket úgy újrahúzni, hogy a legújabb FW-eket és drivereket teszik fel... Nem is értem miért... (én voltam szervizes...)
Egy alkatrész csak akkor minősül rossznak, ha a legújabb firmware-el nem működik jól... -
stefi68
addikt
Nem teljesen idevaló a kérdés, de kapcsolódik a tv-hez is.
Korábbi Windows 8 rendszeren volt arra lehetőség, hogy a PC-n egy videofájlra jobb klikk, majd lejátszás tv-n.
Nem tudom már mik voltak feltelepítve, de azóta újra lett rakva az egész és eléggé hiányzik ez a lehetőség.
Valami tipp, hogy tudom visszavarázsolni ezt a lehetőséget? -
ViBo77
senior tag
Ha már szóba hoztad, hogy a "böngészőt is frissítjük" ... tehát, böngészőt láttam már hogy gagyibb lett bizonyos részben frissítés után, vagy nagyon jó példa hogy nekem a legutolsó utorrent frissítés után, win7 stanby után fagy, illetve lezabálja az egész gépet ... ki kell lőnöm a processzekből, ha újra normálisan akarom használni ... igaz már várom, hogy legyen újabb verzó, mert remélem ezt orvosolni fogják benne!
Szóval akárki akármit mond, az újabb FW vagy akármilyen szoftverből az újabb verzió, közel sem jelenti azt hogy jobb lesz tőle minden! Sajnos az utóbbi 10 évben ez eléggé tapasztalható, hogy nem tesztelik le rendesen az újabb szoftvereket a kiadásuk előtt :S
-
Tegla80
addikt
Sziasztok
akit esetleg érdekel a gamescom közvetítés és smart tv nek a birtokosa,az élőben nézheti az ustream app el.
("StuffWeLike" on jelenleg 97en élvezzük csak
van még hely bőven
)
most EA van 16-19 ig(BF4!!! megy ép!)
19 kor jön a SONY
szóval a lehetőség adott
-
krx21
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
"Rontottak el firmware-t hivatalosan"
Persze volt ilyen, de nem általános... És persze ezt idővel javítják is a következővel...
Manapság a nagy versenyben fontos az időzítés a műszaki eszközök megjelenésével kapcsolatban...
A nagy kapkodásban sokszor marad hiba a készülékekben (alaplap, videó kártya, TV, erősítő stb...) ezt később az új firmware-el tudják orvosolni... Alapvetően egy firmware célja, hogy kijavítsa a rejtett hibákat és most az olyan ellenpéldák:, "de az XBOX-on azóta nem megy a warez", meg hasonlók ezen a tényen nem változtatnak... Azért nehogy már azt merjük általánosítani, hogy az újabb firmware-ek rosszabbak, mint az előzök, mert az vicces lenne... Szerintem ez a ló túloldala... A új firmware lényege az előző hibajavítása...
Senkinek nem célja, hogy az új firmware-ekkel rosszabbá tegyék a termékeket, sőt pont fordítva...
Próbálj meg mondjuk PC-n 2 éves driverrel játszani mai játékot... Ez ugyan az...
Az F-es sorozat gyári értékei sokkal jobb beállítások mint a tavalyi... Lehet, hogy az ES sorozatban ezeket is javítják egy új firmware-el... Az internet böngészőt sem frissíted, mert félsz hogy rosszabb lesz???
A smart-nak ugyan úgy szüksége van időnként frissítésre, hogy hiba nélkül működjön...Flashget: Tényleg kíváncsi vagyok kinek milyen hátránya lett itt az új firmware-től... Persze a "mokoló" programok tiltását ne írd, mert az nem érdekel, az is a terméket védi... De hogy kinek hány média file probléma oldódott meg azt is ide vehetjük, mint gyakorlati példa...
-
ViBo77
senior tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Első ránézésre egy az egyben olyan mint az én 42es F5300-asom, csak az enyémben nincs beépített WiFi, illetve ha jól láttam akkor a tartó "lába" elegánsabb ...
Más esetleg észrevesz valami lényegesebb eltérést még?
-
Flashget
félisten
ha meg valamit le akar tiltani a samsung, akkor az frissítés nélkül is megtesz...
és mégis miként egy már kiadott tévé esetében ha nem fw útján?
Te még nem találkoztál a negatív oldalával amit a samsung művelt...de olvass vissza sokan megbánták már a frissítést.
És SOHA semmilyen change log-ot nem adott ki a samsung a tv fw mellé! Ez sem véletlen. -
krx21
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
Én soha nem bánta meg semmilyen frissítést, ha meg valamit le akar tiltani a samsung, akkor az frissítés nélkül is megtesz...
Lassan már kezd megfordulni a világ, azért ne felejtsük már el, hogy a frissítésnek mi a célja... Semmiképp nem az, hogy rosszabb legyen a termék... -
Flashget
félisten
6 méter? oda már projektor kell vagy ez 85"-ban

-
sandró60
addikt
A "halál"biztos nem fog frissiteni.A konkrét kérdésedre az a válasz,hogy sajnos a Samsung nem ad megfelelő tájékoztatás a különböző firmek tartalmáról.Azért ne csüggedj ,mert vannak itt vállalkozó fórumtársak akik kipróbálják és utána "megbánják"Tehát nem biztos a javitás
-
naja
aktív tag
válasz
sandró60
üzenetére
Köszi, de akar a halál frissíteni.
Azért kérdezem, hogy ilyen típusú problémákra adhat-e megoldást a fw csere, vagy komplett hülyeség lenne.
Tehát mégegyszer: nem azt kérdezem, hogy AD-e, hanem hogy ADHAT-e.Vagy netán a bővebb codec supportról meg a gyorsabb menüben ugrálásról ne is álmodozzak...
-
Akula
őstag
sziasztok,
mi a véleményetek az UE50F5000, vagy 5500-ról.
Máshogy teszem fel a kérdést: mire elég a 100Hz a 800-asok világában? Illetve, hogy egy ekkora TV-n az edge technológia még elviselhető-e? Nem nagyon szeretnék plazmát, de a TV 6m-re lenne a foteltől, így kisebbet nem nagyon éredemes
-
naja
aktív tag
Kérdezném a Samsung TV profikat, hátha valaki tud esetleg választ arra, hogy a LE40D550 TV-n a jelenlegi 1006-os firmware-t ha frissítem a Samsung honlapján fent lévő 1011-es vagy 1029-es firmware-re (2013. 03.09-i mind a kettő), akkor attól jobb lehet-e:
-codec kompatibilitás (most csomó mindent nem játszik le),
-a menü általános működése, ami most néha nagyon lassú,
-külső USB HDD-ről (1TB, NTFS Touro) lejátszás néhány filmnél darabos hangot ad (DLNA-n át működik rendesen).Ha valamelyik megjavul ezek közül, akkor már megérte. Mi lehet a hátulütője a frissítésnek. Amúgy nem tervezem SamyGo vagy hasonlóval a TV-ben matatást. Így az sem érdekel, hogy letiltja-e az új fw.
Köszi előre is!
-
Dr.Zoo
őstag
Üdv mindenkinek!
Van egy LE40C650 Samum, amin szeretnék szoftvert frissíteni.
1. Teljesen hülye vagyok hozzá, még nem raktam firm-et tévére
2. Érdemes a gyári firm-et cserélni a legfrissebbre?
3. Lenne "vállakozó" aki tudna segíteni nekem? (nem ingyen gondoltam, helyileg Gödön van a tévé)Köszönettel:
Z
-
Danesz94
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Értem, köszi

-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
no akkor monitornak ez mehet is ajánlásba aki ilyet keres.
-
nightshadow
veterán
42F5500 review: [link] input lag: 16-28ms
-
mutyi
senior tag
Bocs ha hülyeséget kérdezek. Van egy F6400-as tv-m. Ha skypeolni szeretnék rajta, mindenképpen kell a kamera? A kamera tartalmazza a mikrofont is vagy a mikrofon esetleg be van építve a tv készülékbe?
Mert akkor kamera nélkül igaz csak hangban,de lehetne skypeolni. -
Adoka120
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Lehet mas verzioju van nekem, 250.000 forint volt majd megnezem a hatuljan ha haza ertem. csak ennyi penzt kidobra az ember es egy ilyen alap gamet nem lehet rajta jatszani ez bosszant :/
-
Adoka120
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen láttam köszönöm!
Csuda vigye el.. na mindegy keresek valami mást!
Köszönöm a segítséget
-
donjohnson
addikt
válasz
Adoka120
üzenetére
fölötted linkeltem be ugyanezt a tv-t, ez egy tavalyi es8000-es.
hiába veszel hozzá 20k-ért kamerát, attól még nem lesz angry birds-képes, az csak a skype-hoz jó. -
Burt1793
veterán
válasz
Adoka120
üzenetére
Ezért vennél mozgásérzékelőt?
Játssz PC-n... írd be a google-ba, töltsd le.
Azért pár játék a 6400-asra is van, smart gomb->samsung apps->játéknekem is f6400-am van, ez is elég drága volt ebben a méretben.
Én a multitasking hiányát sajnálom. Egész gyors, csak ritkán röccen meg, még a dlna is szuper. ár csak ez a fránya hang probléma van hátra, utána tökéletes lesz. -
Adoka120
tag
válasz
digikábeles
üzenetére
Igen autómata frissitést nekem is megtette, de pl itt van egy videó amibe az ember angry birdst játszik a tv-n : Link
Hasonló tv-m van de nincs benne kamera de azt lehet venni ha tudom. -
donjohnson
addikt
válasz
Adoka120
üzenetére
csak es7000, es8000, f7000, f8000-es típusokra elérhető az angry birds.
f6400-ban nincs mozgásérzékelő, amivel irányítanád. -
Burt1793
veterán
válasz
Adoka120
üzenetére
Azért vetted a TV-t, hogy angry birds-t futtas rajta?
Csatlakozz fel netre, wifivel vagy vezetékkel, majd lépj be a samsung apps-ba (smart gomb). Onnan tudsz pár hasznos programot szerezni. Játékokat nem kerestem, de ha a reklámban volt angry birds, akkor gondolom lesz.

-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek Samsung Smart tv-vel kapcsolatban.
Van egy Samsung Smart UE40F6400AWXXH típusú tv-m amit a reklámokba úgy láttam hogy angry birdset játszanak rajta, de én a Samsung piacán nem találom ezt a játékot se normális appokat, másnak van ilyen tapasztalata? -
szagabor
tag
A TV-m UE32C4000 tegnaptól a HDMI-bemenetektől nem hajlandó semmit megjeleníteni !

Mindig azt írja hogy a felbontás nem támogatott !
Több felbontást is próbáltam több bemeneten amiket eddig tudtam nézni most mindenhol ez a helyzet . Ha másik TV-re dugom rá ott tökéletesen működik !
Próbáltam már Firmware frissítést is arra azt írja ki nem található újabb Firmware. Ez igaz mert a T-TDT5DEUC-1024.1 van most is fent.
Van-e rá valami megoldás ?
-
sandró60
addikt
válasz
Burt1793
üzenetére
Tudtommal a te tévéden is van optikai kimenet.Amit ajánlottam azon meg van optikai bemenet.Veszel egy optikai kábelt azzal összekötöd a tévével.Utána ehez csatlakoztatod az rca-kábelt és használhatod a "régi"erősitödet.Sajnos az ára ennyi.Ha sajnálsz kiadni 10k-akkor vegyél egy alap optikai bemenetes "modernebb"erősitőt.Itt a PH-aprón nézz szét

-
Burt1793
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
És azt a sárga Coaxial bementetet mihez kössem? Van hozzá kábel is? RCA kábelem van, az oké, de a másik oldalon mi lesz? Ez miért kerül 10 ezer forintba?
Tegnap már beszereztem egy samu billentyűzetet, ezt a scart-rca adaptert...(#50225) DieHard:Nagyon szép képe van, igazából túl éles is. Féltem, hogy pixeles lesz, az SD adások nem túl szépek 3,5 méterről sem, de a HD már nagyon jó, a full hd-ba meg nem lehet belekötni, 4K-s felbontással se látnám szebbnek. A színei meg olyan élénkek, hogy rögtön lejjebb állítottam.
Szerintem pont opimális ez a méret, semmiképp sem nagy. Jó választás volt.
-
DieHard
senior tag
Szevasz!
Pont most szeretnék venni egy ilyen tv-t 55f6500. Tudnál irni ha nem nagy gond pár sort, hogy mennyire vagy megelégedve. Csakugy ösztönzőleg

-
krx21
nagyúr
válasz
YencYke
üzenetére
A felső keretnél lévő vékony bevilágításra gondolsz? Az pont ebben a szögben kellene a legkevésbé látszódnia... Félek evvel nem tudsz csinálni semmit... Valószínűleg mindegyik ilyen, de én azért élőben is megnézném, mert így is elég nehéz felmérni... Majd megnézem mennyire általános ez valamelyik MM-ban..
Te is megteheted... Sajnos edge-led és betegségei... -
Burt1793
veterán
Üdv mindenkinek!
Van egy F6400-asom, minden nagyon szuper, 3,5 m-ről tűéles a FHD-s film, pedig 55"-os. Egyszerűen gyönyörű a képe. Viszont! Van egy erősítő a tv mellett, amire két nagy hangfal van kötve. Ennek az erősítőnek (régi darab) van AUX bemenete, ami piros, fehér (bal-jobb) RCA kabelt tud befogadni. A tv közvetlenül így összekötve nem vitte ki a hangot. Ezek után beszereztem egy scart-rca adaptert: [link], Ha a forrás a TV, akkor szól az erősítő, de ha mondjuk egy pendriveről játszok le egy videót (hang minőségétől függetlenül), akkor nem szól.
Van erre valami megoldás? Vagy kuka?
Egyelőre a fejhallgató kimenetet használom egy ilyen kábellel: [link], de így elesek minden hangbeállítástól...
Tehát ez nem lehet végleges megoldás. Van ötletetek?
Esetleg az Optikai-analóg átalakító? Tudnátok nekem linkelni egy normális ilyesfajta átalakítót?
A ki és bemenetek adottak.Előre is köszönöm!
-
ViBo77
senior tag
válasz
polar-x
üzenetére
Én láttam ilyen TV-t egészen közelről is, amikor pl a Full HD film ment rajta ... nem tudom te mennyire vagy élesszemű, de nekem annyira nem látszott pixelesnek ... igaz kérdés, hogy milyen messziről akarod használni!
Én a helydben megfognék egy laptop-ot és bemennék egy üzeletbe és letesztelném ... ha 1 méternél messzebről használnád (ami szerintem amúgy is kellene, különben elfáradna a nyakad 1 óra alatt
), akkor lehet hogy jó alternatíva lenne ... -
naja
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LE40D550K1W TV-m. Ennek gondoltam a fw frissítésére, azért mert:
-elég sok HD MKV-t, de néhány AVI-t (xvid/divx vegyesen) nem játszik le,
-néha rettenetesen belassul a működése (távkapcsolóval csinálnék valamit, de csak sokára történik valami),
-újonnan vett Hitachi külső HDD-ről néha darabos a HD lejátszáskor a hang.A mostani a gyári: 2011/10/13_001006-os. Le is töltöttem a samsung honlapjáról a 1011-es és 1029-es verziót. Utolsó pillanatban észrevettem, hogy a fórumokon nem javasolt a fw frissítés, hacsak nincs bajom. Szóval ez ügyben eléggé össze-visszabeszél a nép, de hogy miért ne, vagy miért igen arról nincs szó.
A kérdésem az lenne, hogy a fent említett problémákra hozhat megoldást a fw frissítés, vagy csak ártok vele?
Köszi előre is! -
Bigyo13
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Szia.
Nem tudod véletlen, hogy honnan tudom megszerezni vagy letőlteni a T-FXPDEUC-1103.5 vagy a T-FXPDEUC-1102.2 verzió sw-t?
Mert Kapok csereutalványt az 55F7000-re és majd a fenti valamlyik verziót szeretném feltenni nem a 1106-ost, de a régebbieket nem találom sehol

Köszi

-
Imifej
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem SE.208 AB DVD íróm van, és úgy működik AV módban mint egy külső vinyó, vagy pendrive. Csak legalább 1 perc, mire beolvassa az adatokat. Az én tv-m nem 3D arról nem tudok mit mondani. Szerintem amit a TV visz vinyóról, azt vinnie kell erről is. Mást nem hiszem.
-
-
polar-x
tag
Sziasztok! 24" monitor helyett tervezek venni egy 32" lcd tv-mert sok filmet nézünk.Milyen monitorként használni egy ekkora tv-t? Nagyon pixeles lenne a kép? Melyik modellt érdemes megvenni max 120.000-ig?
-
csab2
veterán
válasz
Phyllobates
üzenetére
Én remekül tudom használni így is. Ha neked ez kevés, vegyél céleszközt!
-
Flashget
félisten
Csak egy konkrét példát mondok..D6xxx 0017fw letíltásra került a samygo...
más tipusoknál is írták frissített és nem működik ez nem működik az.
konkrétan samsung szervízes is mondta nem hozza nyílvánosságra a samsung melyik fw-t miért adta ki mert nem frissítenék az emberek a tévét. én most csak tévé fw frissítésről írtam. -
kaboska
aktív tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nekem 46C6000 van és a ts,mkv amiket lejátszik a BD-én levő m2ts-t már ne játsza.
Frissíteni felesleges! -
Sziasztok!
egy meglepően furcsa kérdéssel állok elétek! Próbált már valaki a SMART TV -hez kötni SE-506AB Kilső Blu-Ray írót
Az AV csatlakozás módjára lennék kíváncsi hogy valóban működik a TV -n a Blu-Ray(3D) és MKV filmek lejátszása!

U.I. : találtam 1 videót róla ~3.perc környékén kezdődik a lényeg!
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
ISO nem megy az újabbakkal sem, csomagold ki video_ts mappáig, akkor talán menni fog.
-
Black Dragon
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére

-
YencYke
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy vettem egy F7000 tv-t és észrevettem, hogy a tetején és alján a kávánál egy ujjnyi csíkban világosabb a kép. Lehet, hogy az élvilágítás látszik? -
pakriksz
őstag
válasz
sandró60
üzenetére
Vagy nem

Rövidebb kábelt kéne használni, a 7 méter sok. Akkor nem lenne gond. Aranyozás pedig halottnak a csók, jobban árnyékolt kábel TALÁN jobb, vastagabb kábel TALÁN jobb árnyékolást jelent, de semmi sem biztos, mert a bullshitmarketing nagy úr, mindent ráírnak mindenre.
-
donjohnson
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
szerintem felejtsd el, ahhoz valami komolyabb külső médialejátszó kéne.
tömörítsd ki az iso-t és úgy menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,
látod krx21 )

van még hely bőven

Tehát ez nem lehet végleges megoldás. Van ötletetek?
), akkor lehet hogy jó alternatíva lenne ...