Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Jovanny2 #102592 üzenetére
Mondjuk ez nekem is jó lenne. Jó nagy hülye voltam, mert tegnapelőttig volt egy Samsung TV-m gyárilag ezzel az okos távval adva és volt egy 6000-esem is, amihez csak a sima, kis táv járt.
Nem próbáltam meg soha, hogy jó-e a kisebb szériához is. (lényegében itt a levegőben hadonászós dolog kellene nagyon...)Tegnap vettem is egy Logitech K400-at jó drágán.
Ez megy tökéletesen a TV-vel, lényegében csak be kell dugni a mini usb jeladót a TV-be és megy a billentyűzet.
De ezzel én nem vagyok előrébb, mert a gyorsabb vezérlés érdekében kifejezetten a kis, hadonászós-kurzoros távirányító hiányzik nekem, a billentyűvel egyelőre TV-n marha lassan üzemelek.Ha valakit esetleg érdekel, viheti a billentyűzetet...
Más téma:
Ez a kis jeladó mire szolgál? Mert találtam a fiókban ilyet is, de soha nem dugtam rá a TV-kre sem. (ki tudja már, melyikről maradt meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest