Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
CF-Root kernel. Csináltam CWM backupot is.
Ha felteszem az illusion-t nem lesz gond ha visszarakom CWM-ből a backupot?
Feltettem a Voodoo Louder-t. Megnézem mit csinál a hanggal.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
KKevin
tag
válasz rankesz #1180 üzenetére
Illusion ICS 1.0.1. alatt tökéletesen működik a Viber és még egyszer sem fc-zett, pedig Gb alatt volt pár belőle nekem.
F-ECT$: lehet szidni a beta ICS-t, hogy nem mennek rajta a programok, de miből gondoljátok, hogy majd a stabil romon menni fog? Ha 1.6 SDK-val írták a programot, akkor tuti nem fog rendesen működni ICS alatt, ez egyszerűen csak kompatibilitási probléma...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz rankesz #1186 üzenetére
Rutinból zsepibe megy
(#1185) KKevin de ez a probléma valószínüleg meg is fog maradni. Nagyobb váltásról van most szó, mint annó amikor GB - re váltás volt. Emlékszem, már akkor is volt egy két progi gond. Ezért marad mindig ilyen ez az Androidrendszer. Mert vannak apk - k, amiket annó, még Froyora terveztek. Elavultak, de Marketen ott vannak. Szóval az Appfejlesztés nem követi az Androidfejlődést...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
sippet
senior tag
válasz rankesz #2155 üzenetére
atomstabil alpha állapotú build már január eleje óta van az xda-n, azonban vannak hiányosságai: nem működik a video felvétel illetve lejátszás. ezek csak akkor lesznek kiküszöbölhetők, ha a samsung kiadja az ics kernelének a forráskódját, ez azonban várhatóan csak akkor fog megtörténni, ha megjelenik a gyári ics rom.
-
zseko
veterán
válasz rankesz #3240 üzenetére
Nekem olyan gondom van vele, hogy a Turbo bekapcsolása után nem jeleníti meg helyesen a fórumot. Jobban mondva egy nagy katyvasz az egész. Maga a prohardver, mobilaréna, meg az oldalak jók, de a fórum desktop nézetben nem. Mobil nézetben jó, de az a nézet meg egy kalap sz@r.
HR24.hu
-
ERPY
őstag
válasz rankesz #5063 üzenetére
Nálam (ICS) észrevehetetlen. Talán a 2-3 perces trailer alatt ha 3-4szer mintha lett volna valami 1 framenyi akadás, de a minőség igencsak kárpótol. Nagyon szép folyamatos.
De kikapcsolható a HD a bal alsó sarokban a HD feliratra kattintva.(#5067) edgelaszlo:
Hogy hogy meg se nyekken? Nem működik?[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz rankesz #5063 üzenetére
Nálam Turkbey V37 van, és nincs gond vele. Most próbáltam ki. Nincs akadás.
(#5115) Kapanyél
Köszi! Az új Galaxy Note-ról meg jöhetnek az infók. Kíváncsi vagyok én is milyen egy GS2-höz képest.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz rankesz #5204 üzenetére
Nem kell Samsung Apps. Döntöttem. Idióta egy rendszer. Amig volt se lehetett eldönteni egyértelműen mi a teljes játék és mi a demo. Volt hogy leszedtem, és csak miután elindítottam derült ki hogy demo...
Szóval 107ft/app a teljes verzióért nekem bőven megérte. Több ezer forintot spóroltam így is.Ha esetleg ebből az alkalomból találtok még akciósat...Jöhet!
-
djapor96
senior tag
válasz rankesz #5179 üzenetére
Valami szar van, mert nekem sem fogadta el a cibes kártyám a paypal tegnap.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
csabicska
senior tag
válasz rankesz #6544 üzenetére
Sikerült csinálnom wipe-t CWM -ból majd restart és elindult.
Örülök. Simán ment szerintem gyorsabb gördülékenyebb mint eddig.
Azért most a wipe után feltolom ismét,hogy csont nélkül települjön aztán osztom a tapasztalatokat.,de wipe nélkül szerimtem senki sem kezdjen neki a z egyfájlosnak.
ICS-t a népnek.
Most tényleg elsőre elindult.....[ Szerkesztve ]
-Galaxy S20 - The best-
-
zack
nagyúr
válasz rankesz #9387 üzenetére
Sajnos nem ez a baj a Siyah kernellel. Próbálkoztam a fesz emeléssel, és +50mV annyit csinált, hogy kicsit ritkábban jelentkezett a fel nem ébredős probléma. Ennél feljebb meg már nem akartam menni. Ha a +50mV nem oldja meg akkor ott más a gond. Ezen kívül amit próbáltam ROM-ot Siyah kernellel mind viszonylagosan instabil volt Gb alatt, és nem hinném hogy a ROM miatt. Redpill 1.3 kernel ég és föld a Siyah-hoz képest. Stabil, bár érzetre nem gyorsabb, és bench eredményekben is elmarad Siyah-tól, mégis jobban összedobott kernellnek gondolom.
Nekm a Siyah csak szívás (és csalódás) volt.Jah. Egyébként a Kies által felrakott ICS eddig szinte tökéletes. 1 hibával találkoztam eddig, hogy a "Where's My Water"-t nem engedi telepíteni.
GoLauncher Pro-t használok, és nem lagzik, mint az előző főzötteken. Aksi jónak tünik (68% 12,5h készenléttel, 1.30p kijelző használattal), de gondolom ez majd még jobb lesz miután beállt, és többször töltöttem.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest