- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Aktív témák
-
sniphoe
aktív tag
válasz
HUTCHDB #46515 üzenetére
Root kell hozzá: Triangle Away
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #46515 üzenetére
ez a triangle away jó hozzá?
és ez pontosan most hogyan is működik? -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
HUTCHDB #34697 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Egyébként a cMIUI nagy előnye hogy szinte egyetlen MIUI hibát sem tartalmaz, viszont a CM9 hibáit igen. A kamera biztosan rosszabb raja mint a gyári samsung és azt hiszem a fényerő automatikus állítása azon is rossz, de ebben nem vagoyk biztos.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
HUTCHDB #33027 üzenetére
Nálam tökéletesen működik, de egy-két bugot utólagos telepítéssel ki kellett küszöbölni. A lockscreen cserével nekem tökéletes a fogyasztása, nincs battery drain. Volt még LBE Guard probléma, ami SuperSU telepítéssel orvosolható, valamint volt még a GPS hiba ami FasterFix programmal javítható mégpedig úgy, hogy átállítod europe-ra vagy magyarországra a location-t. Igazából ennyi.
-
ToMmY_hun
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
HUTCHDB #31812 üzenetére
Én mindig azt használom. Leírom az általam talált hibákat:
- Zenelejátszó zárolt képernyő mellett 1200MHz-en használja a processzort, emiatt gyorsan merül a telefon. Megoldás: Másik lockscreen használata az alapértelmezett helyett.
- GPS nem talál műholdakat. Megoldás: Alapból Észak-Amerikára van állítva a pozíció, ezért az ottani műholdakat keresi a telefon. FasterFix letöltése a Playről és a helyes pozíció megadása. (Nekem így 10 másodperc alatt talált műholdat)
- LBE Guard nem működik jól, a fájlkezelőknek nem ad teljes hozzáférést a rendszerhez. Megoldás: SuperSU telepítése marketről. -
-
futor
aktív tag
válasz
HUTCHDB #30500 üzenetére
próbáltam a DarkKnight v1.9.0 -es kernelt, de kis idő után ment vissza a Siyah-v3.3.3d -je.
A másik kettő , a S2Mod , Shun Andromeda , kerneleknek csak elolvastam az oldalukon irottakat. A DarkKnight jóval gyengébben megy mint a Sijah, az ExTweaks-ot nem tudja kezelni és már a program start pilanatok is köhhenéssel indultak....ugyhogy a másik kettő már nem kapott esélyt. Siyah 3.3.3d-je nálam tökéletes. -
R2D20208
addikt
válasz
HUTCHDB #26852 üzenetére
Elfogult vagy. Más világ, más érzés. 2 hónapja van lassan nálam, de isten őrizz, hogy lecseréljem. Eddigi legjobb telefon számomra . De ezek nézőpont kérdések. Mint az is amit a múltkor írtál. Te is kijelenteted, én is megtszem. Azt írtad, S 3 sokkal szebb az S 2 - nél. Azért nem vettem meg, mert szerintem sokkal csúnyább. Jó vétel volt a HOX is, gondoltam kipróbálom. MARAD ! SGS- 2 egy alakalmi jó árú vétel volt. Eladom sztem 2-3 napon belül. Marad a N1.
De sztem ne fokozzuk ezt, nincs szándékom trollkodni, meg offolni sem. Hisz mind 2 márkát szeretem. Eddig Samsung fun voltam, most HTC / SGS. Tehát mindkettőt nagyon kedvelem.
(#26851) Land dobd át a 2 fájlt ha gondolod. 2 perc alatt összedobom neked.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #26726 üzenetére
WIUI control panel.
csak a mai verziohoz! -
-
R2D20208
addikt
válasz
HUTCHDB #26499 üzenetére
Köszke ! Na ezek nagy része meg van, de látok egy jó narancsot ( igaz most mai build AOKP - t vizsgálgatom, beépített témalehetőséggel ) Amúgy amiket próbáltam témákat, mind frankón felmentek ( V4 )
Amúgy Itt és Itt találsz még témákat ha véletlen nem ismernéd ezeket az oldalakat . Bár pont te ne ismernéd !?
-
R2D20208
addikt
válasz
HUTCHDB #26489 üzenetére
Ciao uram ! Én meg felkerestem, hogy nem-e vállalná HTC 1X - re valami finomság elkészítését.
Van nagyon jó alap. Amúgy van valami jó v4 - es téma, amit ajálasz nekem ? Egyenlőre MIUI CM , AOKP vonalon szeretnék mozogni. Attól függ mit tudok kihozni fogyasztásból. ( magok kikapcsolása stb stb )
-
borsodika
őstag
válasz
HUTCHDB #26004 üzenetére
Én régebben fejtettem ki az sgs topicban a véleményem:
Saját tapasztalatom SGS-ek kapcsán: Volt szerencsém S3-at nyomkodni, ismerősöm vette és megnéztem. Az én véleményem: Túl nagy, számomra az elegáns kinézetét elvesztette, a zsebedbe rakva mintha 1 téglát cipelnél. Gyorsasággal nem volt bajom, kamera szép képet csinált de nem éreztem úgy, hogy "nekem ez kell" főleg nem annyiért amennyiért mennek. S2-re váltottam, a mai napon adtam el az S1-et. S1, S2 tapasztalat: Wifi,gps sokkal erősebb, nagyon gyors és hát persze a vaku. Hátrány: Nincs rá a jól megszokott Devil kernel, SGS2 cm9-nél ugyanúgy nincs fm radio mint itt csak Spirit Fm az meg tudjuk milyen...
-
agabe
addikt
válasz
HUTCHDB #26004 üzenetére
nekem csak egy oraig vokt a kezemben, igy igazi hosszu tavu tapasztalatom nincs s3-al, kicsit talan gyorsabb, es a kijelzot en is mondtam, de az nem igaz, hogy nem laggol (sajnos az is csinalja bizony), a szepseg relativ (nekem s3 tetszik, jobb a fogasa, de nem szebb, mert a fenyessege nem jon annyira be...persze azt azert elviselnem), kamra gyorsabb, de csak kicsit jobb...szoval par dologban kicsit jobb + sokkal jobb kijelzo. egyaltalan nem vagyok elvakult s2-es imado, sot ha gondolozom mit vegyek helyette, akkor samun kivuli gyartok is szoba johetnenek, de a 4 magosok nem javultak eleget iden.
ennek ellenere ha most vennek, es valsztananom kene, akkor nem birnek ellenalni az s3-as ujdonsaganak, de igy arnyaltabban latom, hogy s2-est hasznalom egy jo ideje. -
Snücü
tag
válasz
HUTCHDB #26004 üzenetére
Eddig remekül szuperál, nincs semmi probléma vele, stabil. Egyedül a GPS kapcsolgatással van annyi gond, hogy újraindítás kell neki, ha be akarom kapcsolni. Ezen kívül talán kicsit sokat eszik, de ezt 2 töltés után még nem állíthatom biztosra. Ha jön az új WIUI, akkor szerintem visszatérek arra.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest