Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Mobil vásárlás előtt állok és lenne egy kérdésem. Sokat olvastam az s2-es kijelző hibájáról, hogy sötét szobában foltos, ill könnyen beég. A kérdésem az lenne van e bármi esély arra, hogy lehetőleg jó készülékhez jussak. Tehát van e sorozatszám amivel nem volt gond, esetleg bolt ahol érdemes megvenni. Én speciel a gsmline-ban vettem mindig a telefonjaimat, nem volt velük gondom, ami nem jelenti azt, hogy most nem lenne Életbe nem költöttem ennyit mobilra.... Számomra eleve rejtélyes, hogy hogyan lehet 1 éves garanciával eladni egy telefont, ott mi lehet a gubanc. Tudtommal mindenképp 2 év gyártóival érdemes megvenni ezt is. Szóval ha valaki tudna írni mennyire gyakori ez a hiba, hol érdemes megvenni a telefont, akkor azt megköszönném. Iszonyat szőrszálhasogató vagyok az új dolgokkal kapcsolatosan, szóval amennyire vágytam erre a telefonra annyira kezdett elmenni az életkedvem egy-két cikk elolvasása után. Nem igazán szeretnék belenyúlni egy hibás készülékbe és hónapokat szenvedni, mert rossz helyen vásároltam ahol nem segítőkészek az eladók. Szóval minden tanácsot szívesen vennétek tőletek, mivel egyáltalán nem mozgok otthon ezen a téren.
Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszolna és segítene
-
pergabb
senior tag
válasz fuximaxi #7947 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, van akinek írtam privátot is.
A garanciát illetően és gsmline-ot például véve náluk több féle csomag van. Nyílván vásárló csalogatás céljából kiteszik az 1 éves csomagot aztán ha felhívod őket kiderül mind ez 2 év garival és magyar nyelvel együtt már sokkal több. Ha jól láttam akkor a legolcsóbb bulira 1 év megy és német nyelvű a készülék. Azt már nem tudom amiben van magyar és 2 év gari az is hasonló forrásból szerezték e be. Riadalommal tölt el egy hülye telefon vásárlása. tiszta horror az egész Lehet garinál bukok valamit de ha nem akkor szar aksis fél nap alatt merül majd le, avval sem lenne gond akkor a kijelzője lesz zöld vagy foltos, minden oké akkor pedig 1 hónap után beég, de lehet minden baja lesz egyszerre. Csorgatom a nyálam közben pedig tudom ha megvettem volna már és ráfáznék a felsorolt problémák akármelyikével, akkor a pokolba kívánnám az egészet és az élet kedvem elmenne. Hülye dolgok ezek Mindenesetre minden új dolgot jó szagolgatni 2 hétig
-
pergabb
senior tag
Valakinek van tapasztalta az Iponnal kapcsolatosan? Gsm bolt szint, vagy ott bátrabban vásárolhatom már meg ezt a készüléket?
Ill mobil internet esetében ha emailezek, néhai böngészés, mobil tartalmakat frissíti magától mint időjárás stb..., akkor milyen csomagot érdemes előfizetni? ELég 100 mega, vagy jobb egy nagyobb csomag? Ezen a téren nincsenek tapasztalataim, nekem az 500mega is kevésnek tűnik, de lehet mobilon más a helyzet mint egy asztali gépnél...
Köszi aki felelneGábor
-
pergabb
senior tag
na most nem samsung gyári akkuval mi a helyzet?
pl ez? : LINK -
pergabb
senior tag
vagy ilyen akku?: LINK
-
pergabb
senior tag
gyors kérdés:
ha én tört programot teszek az s2-esre abból van probléma, vagy fut vígan és éli az életét? Barinőnek samsung tabletje van, ott semmi ilyen para nem volt a tört cuccokkal. -
pergabb
senior tag
Már egyszer kérdeztem tőletek, de ismét felteszem a kérdést, mivel közeleg a vásárlás ideje Szóval mondtátok gsm boltba tuti ne vegyek ilyen telot, hát ha valami buhera, kifüggetlenített, stb. Nagyobb boltokat nézek pl extrem digital akkor 139 a telo. Iponban 135, wewbes vásárlás esetén 132.
Na és ez a kérdés és nagyon megköszönném, ha minnél többen mondanátok valamit rá, hogy Iponban meg merjem e venni.
Mindenkinek köszönöm aki válaszolna.
Gábor -
pergabb
senior tag
válasz WaterWave #10313 üzenetére
Én ezt értem, de ha GSM boltokat nézel akkor mindig van egy alap csomag. 1 év bolti gari. Aztán van kicsit drágábban 2 éves, majd még drágábban elvileg hivatalos samsung garis, de ez még mindig ezerszer olcsóbb mint pl egy extrem digitalban. Engem mások óva intettek, hogy az még mindig lehet valami függetlenített turpisság. Szóval ezért keresem a megfelelő helyet. Ahol nem media markt-os 165k-s ár van.
-
pergabb
senior tag
black és white között színen kívül van valami ráncfelvarrós különbség, vagy csak külsőségekben tér el a 2 készülék?
-
pergabb
senior tag
Tud valaki progit ami Lotus Notes naptár adatokat szinkronizál?
-
pergabb
senior tag
ha gyári aksi után 2000mAh-es kerül bele, akkor kell valamit törölnöm, vagy magától beveszi az új adatokat? Valahol olvastam, hogy megjegyzi a régi akku képességeit..???
-
pergabb
senior tag
Memória kártyával kapcsolatosan van valami tapasztalatotok? KIhasználja a telo a class 10-es kárytákat? Szóval egy ilyennek van értelme, vagy ez eleve nem ok?: LINK
-
pergabb
senior tag
válasz Williamgrant #10556 üzenetére
toltál rá valami tesztet? vagy olvastad valahol, hogy ilyen adatsebességgel működik?
-
pergabb
senior tag
Akkor class10. Már csak azt nem tudom, hogy mely gyártók class10-es kártyája megy valóban annyival, mint ami rá van írva Néha jó, ha 50%-ban igaz ami oda van írva. Memo kártya téren pedig kicsit sem vagyok otthon
-
pergabb
senior tag
Gyors kérdés: első töltésnél érdemes egész éjjel fenn hagyni, vagy ha feltöltődött a készülék akkor lekaphatom és nyomkodhatom?
-
pergabb
senior tag
csomagkapcsolat használata illetve adatroaming engedélyezése mit jelent?
-
pergabb
senior tag
tök jó kiderült olyan szolgáltatás csomagban vagyok, amihez nincs mobilnet. Szóval csomag váltás és csak utána lehet..........
Ha gsm módba teszem a telót, és adatkapcsolatok pipát kiveszem, akkor ugye nem tud felmenni a netre? Kicsit ráparáztam, hogy töltöget a telo és kapok egy brutál számlát -
pergabb
senior tag
válasz Rotate #10959 üzenetére
hát nekem azt mondta a telefon, hogy ettől független a háttérben futhatnak még egyéb dolgok ő mondta, nem én
a másik, hogy megnéztem a telot full sötét szobában. Lőttem egy képet sötétben és azt csekkoltam le. Nekem is totál foltos a kijelző így. Színes képnél nem látok semmit sem, sem normál fényviszonyokban, de tök fekete kép totál sötét szobában egy szép nagy foltos paca. Gyönyörű szépen a kijelző közepén ott virít egy gyűrű is és felette egy sávval egy világosabb csík, körbe pedig paca mindenütt. Szarjam le, ha rendes körülmények között nem okoz gondot, vagy most rohanjak samuhoz szervízbe egyből?
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
kijelzőt nem pont szembe nézve minimális zöldesedés az normális, vagy a fehérnek ugyan olyan fehérnek kéne maradnia más betekintési szögben is?
mivel a kijelzőm leoltott villyan mellett fekete háttérképpel foltos, ezért most már ráizgulok mindenre lehet enyhe zöldesedés ártatlan és normális, ha nem pont szembe nézem
-
pergabb
senior tag
válasz Rotate #11058 üzenetére
hát igen, nevezhetjük annak is szürkülés, de ha színt kéne mondanom akkor enyhe zöld szemből ahogy haladsz 90 fok felé egyre jobban. de már 5fok fele elkezdődik a buli.
Kijelző paca nálam igen kemény de tényleg csak tök sösétben lehet akármit is látni, akkor is csak full fekete alapon próbáltam. Gondolom homogén felületen jön ki igazából. Nekem úgy néz ki, hogy körbehányták a kijelzőt, a szélén becsorog végig, középen lebeg egy szabályos karika/gyűrű kinek mi a szimpatikus, és felette áthasít egy világos csík tök menő, és le is szarnám, ha nem lenne vadi új és drága Oké eddig normál körülmények között semmit sem láttam belőle, és igyekszem magam avval nyugtatni, hogy majd csere 1 év múlva és akkor lesz vadi új amúgy meg komolyan mondom rohadjanak meg.... -
pergabb
senior tag
válasz Rotate #11067 üzenetére
rendben...várok és majd egyszer cserélem, amikor talán már lesz foltmentes kijelző is. Addig leharcolom picit
a példa fura volt, nekem inkább olyan érzésem van mint amikor ott egy szép lány, zsongsz hetek óta, basszus oda kéne menni, de rohadt kéne ez a csaj, aztán odamész, kinyitja a száját és férfi hangja van. Hirtelen valami elpattan bennem és huss rózsazsín felhő. Szóval hülye hasonlatokkal élve barátkozom a gondolattal, hogy transz csajom legyen
-
pergabb
senior tag
milyen progival lehet a cpu-t letesztelni? illletve ha tudtok írni valami progit, akkor írjátok már oda kérlek, hogy mi számít megfelelő értéknek Köszi!
-
pergabb
senior tag
termékregisztrációnál mire van szükség? az IMEI számra és a másik mi? az S/N?
-
pergabb
senior tag
Asszem kezdek nagyon szőrszálhasogató lenni
Nektek a készülék felfekszik az asztalra rendesen? Már mint ha a kijelzővel lefelé teszitek az asztalra. Nekem billeget, gondoltam tuti csavarodik a telefon picit. Gyakorlatilag nem is fejtettem ki semmi erőhatást, csak néztem mennyire puha az anyaga. Leteszem az asztalra, erre a másik fele csinálj ugyan azt. Gyorsan megfogom, lehelletnyire megnyomom, ismét változik a helyzet. Nem tudom, hogy maga a készülék, vagy a körülötte futó ezüst valami hajlik ennyire, de valami nagyon puha anyagból van -
pergabb
senior tag
Na akkor most kérném azon emberek véleményét akiknek foltos a kijelzője, hogy szerintek ez milyen mértékű "öröm":
a kép leoltott villany mellett, sötét háttérképpel, hosszú záridő társoságában: én pici pónim
-
pergabb
senior tag
2 napos zsír új telefon jól hangzik...és az még jobban, hogy 90%-os eséllyel ugyan úgy ilyen foltos szart kapok ki ami vagy még rosszabb lesz, vagy talán picit jobb. Lehet a hídról leugrani gyorsab lenne, mint végigszenvedni most ezt és kivárni egy olyat aminek jó a kijelzője. El sem tudom képzelni, hogy olyan van
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
kérdés: ha van 16 giga a készüléken és ebből alig használtam fel valamit, csak pár játék és program, akkor miért ugat be a készülék letöltésnél, hogy nincsen szabad hely a készüléken? Gépre töltöm le a programot és úgy teszem át a készülékre akkor nincs semmi gond, csak ha a készülékre magára szeretném interneten keresztül tölteni a dolgokat. Egyből jön egy nincsen elég szabad hely és nem fejezi be a műveletet.
Valaki tudná erre mi a válasz? -
pergabb
senior tag
Persze tudom a 16 giga hogy smint
A lényeg, hogy 12 giga helyből szabad 12 giga... és akkor a rendszernek asszem ott van még 2 giga abból foglalt 800mega aztán hello. Ennyi....
Letölteni nem enged mondván nincsen már hely a készüléken, de ha kábellel tolom át akkor semmi gond -
pergabb
senior tag
MX Video Player-t használok, hardveres kezelésnél csúszik minimálisan a hang. Ez miért van? Szoftveres kezelésnél már jó, de igazából azt sem tudom mi a kettő között a különbség
-
pergabb
senior tag
ismeri valaki ezt a kamera progit? Van több Lg is vagy csak ez?
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
letezik,hogy van game ami megizzasztja a mobilt? defense zone hd durvabb pillanatokban kikesziti,de ez talan tort verzio, gangstarMV viszont samsung appos es autokazas kozben minimalisan odaizzad
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
válasz eladogeppc #13099 üzenetére
Cam FW: SBEF02
Phone FW: TBEC28
ISP: Fujitsu M5MOLS -
pergabb
senior tag
Készülék csere megtörtént 3 napon belül voltam. Samu adott egy új készüléket. Kérdés, szerintetek menjek és kérjek megint egy új készüléket, amit ugye a bolt megnéz mondja semmi gond, elküld samunak eltelik 4-5 nap és kapok egy újat, vagy inkább menjek be samsungba egyből de akkor csak kijelző csere történik max, készülékcsere nem, avagy szarjak bele és próbálkozzam egy fél év múlva, hát ha addig lesz jó panel is.
Az első képen egy aranyos gyűrűt kaptam, új készüléknél szabad szemmel este alig érzékelni már a foltokat, ezerszer jobb, de a felvilágosított éjjeli képen látni, hogy ez csíkokban, vagy inkább szálkákban is csíkos.és kép a 2 kijelzőről, természetesen a 2. a mostani:
-
pergabb
senior tag
valaki vélemény?: [link]
-
pergabb
senior tag
válasz #68216320 #13162 üzenetére
Sötétben én is alig látok amúgy valamit, ez már a fényképező varázslata amiket a linkelt képeken láttál. Néhány folt és fura alig látható talán csíkok, amik a képen már erőteljes csíkos és fekete égette pokoli lyukak lesznek.
Ez akkor probléma csak, ha szőrszálhasogató vagy és most vetted a készüléket. Akkor kiakaszt, hogy a zsír új telefon ennyi pénzért nem hibátlan legalább 1 napig. Én a foltokon már túltettem magam, most a hal szálka zavar. Normál körülmények között látom e? NEM! Kivéve a beépített óránál, illetve ébresztőre gondolok. Ott ilyen recés szürke háttér van ami ha jobban szemügyre veszem akkor hasábokba rendeződik, gondolom a hal szálkáim miatt De lehet ez ilyen optikai csalódás, valaki ilyesmit fedezne fel akkor csak a minta varázsának ereje és én voltam hülye (hajrá aki tesztelni akarná). Szóval ha nem is látni....drága, új, és idegbeteg vagyok
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
áh...vagy megtanulom elfogadni, hogy semmi sem tökéletes, vagy megtanulom, hogy ez a probléma igazából normál körülmények között nem is zavaró. Irány a hegy, medvét eszem vacsira és fa tetején alszom. Nagyobb lenne a nyugi.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- E-roller topik
- Minden ami hőszivattyú
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kupon kunyeráló
- OTP Bank topic
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- iPhone 14 128gb, független
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Iphone 15 Pro 128gb,fuggetlen,ujszeru allapotban!!Legjobb aron!Egyosszegu vasarlas,szamlaval!
- iPhone 13 128GB Black 100% akku 2027 garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest