- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Szelley #49941 üzenetére
de közben az akksi is amortizálódik...Te esetedben az a 2000-es az újabb, mint a gyárid, de a 2000-es is amortizálódik....1-2 év múlva (nem hiszem, hogy addig használnád) ott is örülni fogsz 2-3 óra kijelzőnek. én új akksival ics alatt ha nagyon akarok akkor tudok 5 óra kijelzőt, a héten volt is. de ez elég nagy odafigyelést igényel, meg flashmentes böngészőt.
-
-
klevente
tag
válasz
Szelley #47127 üzenetére
Eléggé igazad van én is szerintem csatlakozok a leendő nexus 4-esek táborába. Bár nagyon jó ez a telefon, örülök, hogy lassan mindenki kezd rájönni, hogy csakis nexust érdemes venni. Én is régi tagja vagyok a fórumnak (2011. Június eleje) és kezdem belátni, hogy a gyors android frissítések megoldása nexus telefom vétele.
És elnézést a még több OFFért.
-
bee_jay
tag
válasz
Szelley #46875 üzenetére
Nincs itt semmilyen félrevezetés. Ugyanis az idézett szöveg a Galaxy S3-ra vonatkozik nem a Note 2-re:
"Egészen eddig a pontig a Galaxy S III volt az okostelefonok királya az akkumulátoros üzemidő tekintetében. Általános használat mellett akár 1,5-2 napot is ki lehetett húzni vele, hála a 2100 mAh-es forrásnak. A Galaxy Note II viszont a hatalmas kijelzőjének, és a magasabb órajelek ellenére is ráver egy kört az S III-ra..."
-
-
-
Grande Ale
őstag
válasz
Szelley #41241 üzenetére
Ezt amúgy nem értem. Vannak ugye hivatalosan kiadott, kiessel frissíthető 4.0.4 romok. Ha a felhasználó nyom egy sima gyári visszaállítást, akkor elromlik a telefonja, viheti a szervizbe? Hiszen a szoftver egy funkcióját használja! Miért nem lép erre a Samsung? Ez nem normális dolog, nem mindenki Power user, fórumozó, stb... Hány embernek elromolhatott akkor a telefonja világszerte? Amúgy én nyomtem a nordic 4.0.4-re kódos resetet, semmi baja nem lett. A kódos reset nem ér fel egy wipe-al, vagy egy gyári adatok vissszaállításával?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Szelley #41101 üzenetére
Kiváncsian várom a Simplistic V-vel kapcsolatos tapasztalataidat, aztán ha aztmodnod a 12.3 as fainabb volt akkor majd azt rakom fel ha pedig beválós a Simplistic V akkor pedig azt
Annyi hogy most el kel ugranom megint egy pár orácskára, de este, vagy holnap délelött valamelyiket felvarázsolom énis
köszi a segítséget!
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Szelley #40184 üzenetére
megnéztem az első 2 részt bővített verzióban, több mint 6 óra... a harmadikra nem volt időm, azóta sem
Feltéve Wanam 12.5-öt és egy témát hozzá + kicserélve a %-os akku első töltés nélkül éjjel 2%-ot esett. Ez a CM10-es szintje kb.
Tegnap este kedvet kaptam kicsit a SystemUI buherálásába, aztán rájöttem, jó nekem így
-
zack
nagyúr
-
R2D20208
addikt
válasz
Szelley #40068 üzenetére
Tedd fel próbára a Simplistic - et. Próbáltad már ? Unokaöcsémnek kipucoltam picit, megcsináltam az ő ízlése szerint, és a legjobbnak mondja most.
-
ERPY
őstag
válasz
Szelley #39307 üzenetére
5 perc alatt 3%, ott akkor valami bibi lesz.
A tördelést meg sosem értettem, miért is jó, mivel nem elfordítva használjátok a telót böngészés közben? Vagy csak én? Mert így faszán látom az oldalt, kettőt koppintva meg tökéletesen olalvasható nagyba, és tördelni sem kell. Az xScope-ba meg szerencsére belehet állítani hogy mondjuk csak fektetve legyen a kép, így nem forog össze-vissza. Nálam ez is egy nagy piros pont már kapásból. -
zack
nagyúr
válasz
Szelley #39048 üzenetére
Szeretem az Androidot, de előtte használtam több mint 1 évig i4-et is.
Ha a gari 2 év lett volna, lehet még most is az i4 lenne.
Van mindkét oldalon pro és kontra. iPhone egyébként annyira stabil, ill. problémamentes, hogy az 1 év alatt unalmas lett, bármilyen furcsán is hangzik.
Több lehetőség van az Androidban, főleg root joggal, mint az iOS-ben és a jailbreakben. Ugyanakkor kevésbé optimalizált, ami itt-ott észrevehető, és a nyíltságából adódóan az alkalmazások egy része instabil, ill. rendszer problémákat generálhat (battery drain pl.).
Ha az i5-öt eltalálják méretben és tudásban egyaránt, erősen el fogok gondolkodni a cserén.
A jelenlegi 4 magos Androidos csúcs kütyük számomra nem hozzák az elvárt minőséget.
Sokkal több kompromisszumot kellene kötnöm most, bármelyiket is választanám, mint pl. az S2 esetében 9 hónappal ezelőtt. Ez lehet az S2 zsenialitása, de lehet a mostaniak gyengélkedése. Most jött ki 2-3 hónapja az LG Optimus 4x HD, de már jön az újabb LG (Optimus G) S4 Pro procival, ami átveszi a csúcsmodell szerepét. Eljutottunk oda, hogy a gyártók fossák az Androidos csúcsmodelleket fél évente, és egyik sem az igazi.
Apple-nél ilyen nincs. 1 évig tartja az árát az új modell érkezéséig, de 2 év után is emberi árat adnak még érte. Ameddig nálad van, nincs olyan érzésed, hogy most vettem, de már van 2-3 modell is ami jobb és gyorsabb nála. -
gofry
senior tag
válasz
Szelley #39048 üzenetére
Ott 2 évig kapsz hozzá garantáltan frissítést, ennyi nem több. Azok a funkciók, amelyek bármiben is korlázoznák a teljes zökkenőmentes funkcionalitást kimaradnak. Facetime..a 3GS-en előlapi kamera nélkül LOL na nee...
Megkapja az újraírt UI-t egy csomó apró funkciót, szerintem ez bőven elég tud lenni.
Ami vicc, hogy a samsung megtart egy zászlóshajót 1 évig kihoz egy újat majd kihoz mellé még 1-et, amely az s2-t frissíti (WTF)...
majd innentől az s2 már nem másodhegedűs és a frissítések is lassulnak rá.
Szerintem azt nem állíthatja senki akinek android van, hogy a teljes paletta iszonyatos fregmentáltsága miatt bitang akadozó és bizonytalan a frissítés. Hiába nyitott platform, szerintem az átlag user használja akarja és nem úgy mint mi hegeszteni..bár teszem hozzá, ha normális roadmap szerint, átgondolt frissítéseket kapnánk még kisebb százaléknak jutna eszébe mókolni és igen egyszerűen csak használná a telefonját. Azt csinálná vele amire való, telefonálna, netezne, játszana és nem a felhasználási idő 60%-át romolással töltené. -
Gloob
addikt
-
csabám
addikt
válasz
Szelley #38855 üzenetére
Múltkorában próbáltam megszabadulni tőle, de ahogy töröltem a systemből és restartoltam a telót folyton visszajött
Szóval szerintem fagyaszd és tedd fel a supersut. . .Én mindig úgy szoktam a rom felrakás után, hogy cf kernel, majd rá sm (pont az miatt, hogy elkerüljem a superusert).
-
gofry
senior tag
válasz
Szelley #37913 üzenetére
Ebben nehéz igazságot tenni. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy az apple iszonyat eredményes vállalat és amit csinál azt jól csinálja. Nem kell hozzányúlnod a cuccaihoz, bekapcsolod megy. Hány olyan bejegyzés látsz, hogy kernel csere meg rom csere meg stb stb stb. Egyet se. Miért? Mert nem nyitott a rendszer, egyszerűen csak megy. Drága, de megy. S2 használóként azért azokat a dolgokat a vak is látja, hogy az iphone széria megjelenése után mindenki az applet akarta lemásolni és legyőzni. Volt aki megfizette a licensz díjakat volt aki nem. A samsung a nem kategóriába tartozott...szabadalmat nem védett le. Ez a vége.
-
C.Brigante
veterán
-
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest