Hirdetés
Aktív témák
-
-
zseko
veterán
Ezt nem értem én sem. Minek kell állandóan cserélgetni? Főleg béta romokat. A KK5 rom KL1-es modemmel teljesen jó nekem, majd ha kijön a végleges ICS, és még kijön utánna az első vagy a második stabil kiadás (úgyse lesz jó elsőre sztem), majd akkor felteszem. Egyedüli dolog ami zavar, főleg egy ilyen kaliberű telefonnál, az a videofelvétel hibája. Ha ez nem javul (és nem értem miért t@ketlenkednek ezzel, már rég javítaniuk kellett volna ) akkor elgondolkodom az S3-on. Feltéve persze ha az egyáltalán jobb lesz ebben
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Arra amire rankesz gondolt, igen. És nekem sem sikerült felfrissíteni a legfrissebbre. Leszedtem ugyan egy linkelt oldalról, de így nem merem feltenni
(#324) R2D20208 elolvastam az előzményeket, és te romot készítesz, amit nagyra tartunk. Ebbe fáradtál kicsit bele, túl sok idődet veszi el. Nem is rólad szólt a hsz-em. Ám magában a fórumban rengeteg hsz arról szól, hogy kijött x rom, y kernel, z akármi, és ki-mit-mikor-hogyan tette fel-próbálta ki-szenvedett vele. Ami egy stabil romra építve még nagyjából érthető talán valamennyire, na de egy béta romnál... ? Engem is érdekel az igaz, de nekem a heti/kétheti/havi kísérletezésnél többet ér hogy használom a telefonom és nem kell vesződnöm vele, volt részem a spicánál ebben eléggé, nem kicsit felb@xta az agyam és ezért vettem meg az S2-t, különben nem adtam volna ennyit egy telefonért. De nem bántam meg, megérte. Csupán erre írtam azt, hogy ez a telefon - a kamera gondot leszámítva - nagyon stabil ahhoz, hogy minden kijövő romot azonnal ki kelljen próbálni.
Olvasok és mosolygok, hogy remeg mindenki ha kijön valami, mert hú nekem már fentvan az új ruri meg t@k@m tudja rom.
Csupán ennyire reagáltam csak, nem téged akartalak vele megszólni, srry.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Szelley
senior tag
2.3.3(ke3?!) és 2.3.4(ki4) valamint 4.0.3(lpb) romokkal és a hozzájuk tartozó gyári + cf kernellel is teszteltem, emellett ki4+siyah kombót is próbáltam. bíztam benne hogy egyedi a gond, és akkor rá tudtam volna fogni hogy a kábel a hibás...rendeltem OTG adaptert, kíváncsi vagyok azzal hogy fog szuperálni
-
pzstm
titán
az S2 és a Tab esetében volt az első igazán nagy bugyiba ratyi az apple-től, és rájöttek hogy sajnos ez nem egyszeri, hanem hasmenéses dolog.
Hangosan felröhögtem a melóhelyemen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
agabe
addikt
Hát én nem találom ezek között nem más a neve ?
-
Skynet258
veterán
Nem azért, de az nem tűnt fel még senkinek, hogy igazából ez az SPB Shell (beta), csak az oroszoknak/ukránoknak ingyen van? Ez nem klón, ez az "eredeti", csak oroszul. Nem kerül bele semmilyen más nyelv a jövőben sem, arra ott a "normál" SPB Launcher... A Yandex licenc-elte a felületet, és elérhetővé tette, ennyi.
Még az EULA link is az spb.com-ra vezet.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Flegmázhatsz, csak nem ártana hozzátenni hasonló esetben legközelebb, hogy „szerintem így meg úgy”. Nem azért, mert kötelező mindent jól tudnia mindenkinek, hanem mert pont így születnek az urban legend-ek; valaki kitalál valamit, aztán úgy kezeli, mintha igaz lenne. A többiek meg benyelik. Lásd task manager kötelező használata, battery calibration sztori, stb. De ha jobban esik, meg is sértődhetsz.
-
edgelaszlo
senior tag
Beázott.....
Használtam ahogyan kell, bírta a vizet, port, mindent.... Kisfiamat vettem fel víz allatt, stbstb (jó s.ggeket is de ez titok)...szóval volt ez a mikrofonos szériahiba, garis csere, csak a "parasztok" elfelejtették mondani h nem tudják összerakni újra vízállónak...persze fotó nyáron a medencében Mogyoródon, Defy stop....vissza a szerviz, megállapították h beázott, arra nem terjed ki a gari ( az IP67-es tanusítvány csak reklám volt), alaplap csere, 90 ezer...
Oks, mondom, add csak ide...egy sarokra a haverom irodája, kalapács, video és crash:-)
Az a youtube hivatkozás az, copy és meg is nézheted ha érdekel.
Ja, a Moto honi képviselete meg egy sz@r, ha ez számít R2D2:-)
Vagy nincs is talán?
Mindegy...Defy's dead, baby:-)telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
edgelaszlo
senior tag
-
Rotate
veterán
szerintem még ha késnek is időben vagyunk... március végéig még mindig az elsők lennének a frissítéssel... nézd meg a többi gyártót, HTC mond márciust, de SE csak április/május, LG/Motorola nyár...
én azt mondom, hogy ha nem 100%-os, akkor ne adják ki elsején, de akkor mondjuk ha kiadják hónap végén, az üssön
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest