- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Ma tettem fel ezt a quickpic-et.
Tényleg jó, meg minden.
DE.
Nekem azt csinálja, hogy ha létrehozok egy új mappát (mondjuk XY), akkor a mappában egyből lesz egy fekete "kép". Mutatja is a mappán, hogy "1". Ha átmegyek a gyári galériába, akkor ez az XY mappa még nem látható. Ha beleteszek egy valódi képet, akkor a mappa mutatja, hogy "2". Az egyik a fekete kép, a másik a valódi. Ekkor már a gyári galéria is mutatja az XY mappát, benne a 2 képpel. Ez így normális? Mellesleg tudom törölni ezt a fekete képet, szóval nem vészes a dolog. -
zack
nagyúr
Köszi, ez lehet a végső megoldás, de azért nem ártana valami egyszerűbb.
Csomó mappámnak amit a telepített programok hoztak létre, nem látom az elérési útvonalát. Bogarászni meg nincs kedvem, vajon melyik hol lehet.
Nem is értem, hogy ekkora fatális hibát hogy hagyhattak a galériában.Alapból kellene lennie olyan funkciónak, ahol én döntöm el a mappák és képek közül pipás megoldással melyik látszódjon és melyik ne.
Feltennék másik képnézegetőt, ami tudja ezt, de nem tudom melyik lehet, és akkor csak ezt használnám alapértelmezettként. -
nfsu17
veterán
Ezt én sem értem.
Ha sufni gsm rendel (kér) egy készüléket ázsiából, vagy mindegy honnan, akkor nem úgy kapja meg, mint mi mondjuk az MM-ben? Doboz, papírok, cuccok benne?
Az a baj, hogy én nem látom át ezt a bizniszt. Miért jön ki drágábbra sufnigsm-nek a gyári gari, ha az benne van a dobozban? X eladott gyári garis után fizetni kell X %-ot a samsungnak? És így úgymond feketén adják el, mintha el sem adták volna? -
Arcanis
aktív tag
De, nyugodtan neki lehet esni, nincs semmi extra bennük, csak a külső 1 pixeles keretre kell figyelni, hogy átlátszó vagy fekete pixeleket tartalmazzon (bal és felső keret a nyújtható zónákat, jobb és alsó pedig a tartalom által elfoglalható helyet mutatja, ez utóbbi opcionális)
Trust me -
Arcanis
aktív tag
Szerintem nem igazán van changelog, annyi hogy a napi cm10 forrást fordítja le, úgy hogy open source hwcomposert belepakolja.
Esetleg ha a topikban rákeresel mcm811 hsz-aira, akkor ott látni, hogy mik történtek. (Legutóbb pl a hangerő vezérlésével volt valami - headseten már az 5. egység a max hangerőt jelentette) -
nfsu17
veterán
Láttam xda-n, de úgy kezdődik a leírás, hogy root kell hozzá. Vagy írja a gyerek, hogy végülis lehet anélkülis megy, de le kell törölni a gyárit, ami fent van. Mindegy, hátha beleteszik majd egyszer az officialba is, addig maradok így, vagy ha nem győzöm kivárni, akkor felteszem ezt a moddoltat. Köszi a választ.
-
zolmesz
aktív tag
Azt nem tudom pontosan, az elmondottak alapján a wipe után fel akart tenni egy CM9-et, el is indult a villogó ufó emberke, de 15 perc után akksi ki, majd vissza, CWM-be, újra próbálta installálni, ott írta ki, hogy nem találja az sd kártyát, majd nem is indul semmi.
CWM van, Download mód van, próbált egy 3 file-os romot visszarakni ODIN-nal, ami sikeresen lefutott, de reboot után mindenféle piros szövegek szaladtak végig, hogy semmilyen mappát nem talál, oszt jó napot, már csak az Samsung I9100... szövegig indul, ott meg is áll.
Akkor ez most tégla, vagy nem tégla? -
R2D20208
addikt
Persze hogy tudom miről beszélsz. És én is kipucoltam maximálisan most is a telefonom. Én röviden, és velősen annyit szerettem volna írni, hogy végre találtam valamit, aminek tetszik az UI - je is, ( fehér és nem fekete ) látom csodálatosan a napfénynél is a kijelzőt ( S. Amoled hátránya ) és este nem égeti ki a szemem és betonstabil, és nem Romolom ( mert nincs is lehetőségem ) És jelen helyzetnek örülök. Én Samut nem szidtam, de én p@cs rendszeresen követtem a kijött újabb és újabb FW - ket, és szinte nem volt egy Backupom sem. És nekem sem volt természetesen gondom Samuval, de mégis. Sok FW, sok Rom ( egyik jó másik nem ) sok Romolás, sok felesleges időpocsékolás. Első telefon, amin egy Rom egy hónapja van fent, és nem hiányzik az újabb. Hoxon is Romoltam, és az nem volt ilyen jó. Érc ?
JA és UI - nak annyit, néha kijött 5 frissítés egymás után , és követtem / követik az emberek, mert hú most már LPZS - m van, nem LPX, és érdemi változás semmi nem volt. És rengeteg idő, munka fölöslegesen.
-
zack
nagyúr
Hát igen. Ehhez azért érteni kell. Pláne egy főzött ROM-hoz. Van 1-2 olyan beállítás, hogy egy hozzá nem értő elállítja, és szinte használhatatlan lesz a rom.
Most én is mielőtt váltok, 1-2 beállítást megváltoztatok, hátha az okozza a kalamajkát. Persze ezek csak sötétben tapogatózások, de tuti valami a Siyah 4.1.5 ill. az Voltage Control Extreme-mel nem jó. A progiban van GPU beállítás, amit hiába állítok át és mentek el, nem jegyzi meg.Próbálom menteni a menthetőt, mert JB előtt nincs sok kedven már romolgatni 1-2 hónap miatt. Szerintem október végén november elején megkapjuk mi is.
-
R2D20208
addikt
-
Szelley
senior tag
kíváncsi leszek erre az xScope-ra...felraktam, 5perc netezéssel 3 %-ot merített. Maga a böngésző tetszik, viszont a szöveget sajnos ez sem tördeli. Pár napig megpróbálom hátha sikerül összebarátkoznunk, de az ilyen böngészősdinek mindig az a vége hogy visszakerülök OperaMobilehoz
-
GJ70
tag
CM10 nightly volt rajta, de korábban az sgs9000-n sem nagyon jött be, itt sem igazán jön be.
Ezért szeretnék valamilyen eus gyárit feltenni, ami a korábban leirtak miatt nem megy fel.
Bár lehet, hogy a product kódot kellene átírni, de arra vonatkozóan meg nem találtam még okosságot.A playt próbáltam telepiteni önmagában, felmegy, permisionban forditott hetes megvan, de inditáskor csak felvillan, de nem indul.
A chn is gyári független, csak régió product kód gátol, és tele van kínai progikkal, amit gyomlálni kell.
Üdv.
-
-
Snücü
tag
Értelmezem, és ha GYÁRI ROM-ot rakott fel, akkor kénytelen vagyok feltételezni, hogy ezt ODIN-al tette (de csak mert én még sajnos nem láttam CWM-ből települő gyári romot -bár itt látok némi ellentmondást a beteg USB-vel, dehát valahogy csak lett gyári rom, amit még rootolni is kellett)... tehát vagy a kérdés nem jól van feltéve, vagy mégis te nem értelmezel.
Egyébként ezen ne múljon, ha a "ilyenekből" van sok, már itt se vagyok.
-
mykos
aktív tag
Minden új autó szélvédője ónozott bevonatot kap.
Ami igen nagy problémákat okoz az a fűtött szélvédő, mert ott szinte teljes az árnyékolás.
A GPS azért gyenge amiért ma nem mentél a Balatonra napozni: sűrű magas csapadéktartalmú felhőzet amely elnyeli a 1.5GHz-es tartomány jó részét. Továbbá a felső légköri ionizáció is befolyásolja a terjedést -
Something_
őstag
Há de eddig jó volt és ugyan az az autóm van, plusz ugye az erkélyen sem talált jelet.
migabi24: érdekes, hogy nálad is volt ma probléma, kicsit mérges voltam, hogy nem működik, retro szinten számoltam az utcákat és néztem a térképen, hogy merre, hol, melyik utcába kell lefordulni. Habár kb vicc, hogy az utcasarkon vagy nincs tábla vagy ezer éves és nem olvasható..
Reméljük holnapra meggyógyul a GPS
-
rauley
tag
+1
Pár hete én is nézegettem jópár Youtube-os videót erről a témáról,volt olyan is,ahol szépen lépésenként bemutatták a hogyant,úgyhogy én elhiszem,hogy működik.
Csak érdekességképpen,és ismeret bővítés miatt kutattam a témában amúgy,mert azért valahol örülök,hogy legalább a telómon nem Win fut.
De azt én sem értem,valaki miért ne érdeklődhetne a témáról,aztán hogy kipróbálja-e,vagy sem,ez már a saját döntése. Nem kell itt senkinek úgy éreznie,hogy muszáj segítenie,biztosan vannak olyan fórumok is,ahol többen próbáltak ilyesmit,és tudnak segíteni,ha valaki ki akarja próbálni.
Persze mindenkinek a saját felelőssége,hogy belevág-e,így én sem értem,mi baja Zack-nek.
Mondjuk nem baj végülis. -
killmix
tag
Végre valami!
(#31390) maki12 :
Ez milyen rom? Vagy ez egy téma? Vagy mi?Milyen komment törlések voltak a #31404, #31407, #31411, #31417 hsz.-ek után?
-
gofry
senior tag
+1
Akit ismerek és romolással foglalkozik pont azt a szemléletet vallja mint a legtöbb srác aki a CM-hez hasonló romokat vallja. Ami neki nem fontos az garantáltan nem fontos. 100%-osan sosem lehetsz biztos abban, hogy amit kapsz az úgy működik ahogy elvárnád. Nyilván a hibajavítás is gyorsabban jön, de az ilyen esetekkel szemben sokkal jobban preferálom az apple szisztémáját. -
korpicschess
veterán
Azert nem ertek egyet. O2X pl. CM7-tel a leghasznalhatobb, leggyorsabb. Kamera az ami szinte minden MIUI/CM romban rosszabb, mint a gyari. 2X-en van portja a gyari appnak, S2-nel nem lattam. Teny, hogy itt a gyari ROMok jok, nem LG szintuek.
En varom a hivatalos CM10-et. -
Rotate
veterán
egyetértek, használni kell és nem variálni
amióta felraktam az LQ5-öt, minden 4.0.3 alatt nem tetsző jelenség megszűnt
és csak használom... 4-5 óra kijelzővel 2 napig vígan bírja, nem kell ezen már semmit babrálni... az sem kizárt, hogy most hónapokig ez marad, a következő pár szórásnyi 4.0.4 sokban úgy sem hinném, hogy különbözne, max javítják a brickbugot, de mivel nem babrálom, nem lesz itt tégla brickbugos kernellel sem
72mviktor:
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest