Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Grat,
Odin v. OTA v. Kies
tegnap....C.Brigante : Arról, hogy nem laggol? pedig szerintem jól látszik, hogy szalad....
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Skynet258
veterán
KIES egy szar, Odin a tuti. Hivatalosan KIES-en elérhető a független készülékekre, függőkre majd egyszer, ha a szolgáltatók megálmodják.
Btw itt leírtam pár sorban az ICS-ről alkotott véleményem. -
Rotate
veterán
-
kecsetihunor
aktív tag
Oké. Figyelj:
Megnyitod a facebook kezdőlapot! Itt a neved alatt megkeresed a Kedvenceknél Események nevű menüpontot.
Ezután középtájon fogod látni az Esemény létrehozását, mellette egy kis nagyítót és egy le nyílat. Ide kattintasz.
Ezután a legördülő listában az Események exportálása...
Megjelenik egy ablak, amelyben szerepelni fog egy link, erre lesz szükséged:
Következő lépés, bejelentkezel a Google Accountodba, és belépsz a Naptárba. Itt bal oldalt lent vannak a Más naptárak, itt kattintasz a le nyílra, és Hozzáadás URL-cím alapján menüpontra.
Itt előugrik egy ablak, bemásolod a linket, Naptár felvétele, és kész is van.
Megjegyzés!
Nálam elsőre nem tudta befrissíteni a teles naptárt a telefonon, de az első reset után már tökéletes volt, tehát megtörténhet, hogy a Google Fiókot újra hozzá kell adnod, ehhez meg az szükséges, hogy kell egy factory reset.
Ha kérdésed van, írjál nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
legenda
nekem meg pont a kijelző/telefon mérete is mérvadó! bármilyen gyártó legjobb típusa is lehet, ha egyszer túl nagy, akkor túl nagy, és nem kell! nem a szifon kontra samu...stb vitáról van szó!
note olcsón adott volt korábban, de ezért nem vettem - még kipróbálni sem -, sgs2 után, mert nálam az már erősen kizárt méret!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szelley
senior tag
Llama is gyönyörűen másodpercek alatt kiszűri hol vagyok cellainfó alapján...anno mikor eppüléknél kiderült hogy a gps koordinátákat gyűjt a userekről, akkor volt csak igazán nagy balhé. Utána jött hogy a gúúgli is tárol bizonyos infokat. Na mondom zsííír...mozgolódni kezdett a Skynet
-
ToMmY_hun
senior tag
Nem mondtam, hogy akarok, nekem a kedvenc játékom a Flight control De ha belegondolsz, akkor egy mostani grafikával rendelkező játék is nagyobb hardverigénnyel fog rendelkezni, ha natív felbontásban szeretnéd játszani egy fullhd kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
djapor96
senior tag
Nálam soha nem dobta el a wifit... Most letesztdltem bt ki-be vel is.... Megy rendesen 5 különböző WIFI hálózaton... Mindig kapcsolódik... Juice defender is kapcsolja.
Psytech: Omegára hogy tegyem fel? Elöte stock lp7 full wipe?
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
zack
nagyúr
De ezek a "nagyágyúk" azért naprakészebbek szerintem.
De lehet kipróbálom majd ezt a beépítettet is, bár elég fapadosnak tünik.Viszont jelentem a 4.1.0. Navigon hibátlanul fut!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Szelley
senior tag
nemtom...feltételezem hogy mivel ebben a topicban vagy, neked is SGS2-d van. Ami különbség lehet, hogy én operát használok. Az előző kommentem telefonról írtam, és se a szmájlik, se a linkelés nem okozott eddig gondot telefonról (sem).
Amit szerettél volna linkelni, kibogarásztam az url-ből miből másodjára se sikerült a linkelésed, ITT megtalálható![ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nah. Végre én is meg tudtam nézni akinek szólt igazából.
Nem értem egyébként mit kell nézni ezen.
Látom, hogy megy a hangos navi...De ehhez miért kell youtube? Itt van a telefonomon.
Az okokat meg már leírtam korábban miért nem használom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Értem. Köszi. Jó az utcanézet, de igazából ha nálunk nem megy, akkor ez egy olyan feature, aminek számomra semmi előnye.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
csabám
addikt
Ilyennel (OTG) igen. Sőt még billentyűzetet is
Csak nem minden romon működik. Hogy melyiken azt ne kérdezd.
KK5 - ön tuti működik a pendrive, egér. Billentyűt nem próbáltam.
ICS - n (LPQ) pedig csak a pendrive.Hirdetést, ha lehet ne linkeljünk itt. Cseréltem a megfelelő képre a linket.
[ Módosította: Barthezz2 ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
veterán
-
-
legenda
mindent(!) töröl/visszaállít a gyári alapra!
a kies általi frissítés nem az igazi, de legalább is ajánlott utána a teljes nullázás!
mindent töröl, de cserébe eltűnik a sok frissítési szemét, a korábbi felülírt, de nem törölt állományok, tiszta lesz a rendszer, kevesebb a hibalehetőség![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hobby rádiós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás